Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şimdi
    1. bilgisayar kullanıyor mu?
    2. saçları uzun mu.?
    3. Adam dövmekten hapse girmişliği var mı?
    4. yeşil sahada kaç kaplan gücünde?
    Bilgisayar konusunda eksikleri var ama dizüstüsünü hocaya emanet edeceğine söz vermiş. Yani takımdayken hiç elleyemeyecekmiş. Saçlarını sıfıra vurdurdu dün. Ama henüz parlaklaşmamış. Sahalarda 10 kaplan gücündeymiş. İlk maçında kırmızı kart göreceği için bizzat bana yemin etti. İstenirse sağ kanatta da oynayabiliyor ama o kısma başka transferler düşünüyormuş yönetim
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilgisayar konusunda eksikleri var ama dizüstüsünü hocaya emanet edeceğine söz vermiş. Yani takımdayken hiç elleyemeyecekmiş. Saçlarını sıfıra vurdurdu dün. Ama henüz parlaklaşmamış. Sahalarda 10 kaplan gücündeymiş. İlk maçında kırmızı kart göreceği için bizzat bana yemin etti. İstenirse sağ kanatta da oynayabiliyor ama o kısma başka transferler düşünüyormuş yönetim
      fevkaladenin fevkinde bir futbolcu öyleyse...
      şimdi son soru...

kasımpaşa ya gitme ihtimali var mı?

Yorum

• ya su sizin diyalogunuz bitmicekmi? TransferDosyasi burasi
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sticus için bir değerlendirmede benden. taraftar çocuk gibidir, masalları çok sever, stichusta çok iyi bir masal anlatıcısıdır.
          Valla güzel bir dil ile yazılmış bir ileti. sticus hakkında bir bilgim yok ama ifadeleri beğendim.

Yorum

• Nuri Albayrak, Carle ile görüşecek

Trabzonspor'un uzun zamandır aradığı 10 numara özlemi son buluyor. Fenerbahçe Kulübü'nün transfer haberini yalanladığı Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle'nin, yarın İstanbul'da Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve kurmayları ile bir araya geleceği öğrenildi.

Trabzonspor yönetim kurulu üyelerinin de görüşeceklerini doğruladığı 26 yaşındaki futbolcu, Newcastle Jets takımında forma giyiyor. 3 kez de Avustralya Milli Takımı'nın formasını giyen Carle için Trabzonspor'un eski kalecisi Petkovic'in de görüşünün alındığı öğrenildi. Petkoviç' in, "Alınması gereken bir futbolcu" diye rapor verdiği Carle'nin fiyatının da oldukça düşük olması, Trabzonspor'un bu transfere sıcak bakmasına neden oldu.
            Yarın gerçekleşecek transfer görüşmesinden Başkan Nuri Albayrak'ın oldukça umutlu olduğu belirtilirken, teknik direktör Ziya Doğan'ın da futbolcuya sıcak baktığı öğrenildi.

14.06.2007
            Kaynak : DHA
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fevkaladenin fevkinde bir futbolcu öyleyse...
              şimdi son soru...

kasımpaşa ya gitme ihtimali var mı?
              Kasımpaşa yönetimi de teklif götürdü aslında. Bunun yanında İst. Belediye ve Denizlispor'un da teklifleri varmış ama o bunların hepsini elinin tersiyle itmiş. Ziya Doğan ile çalışmak için sabırsızlanıyor kendisi. Kendi mentalitesine en yakın ismin o olduğunu düşünüyormuş.

Hay Allah'ım kafayı yedim yav! Hadi bu son nokta olsun da rahatsız etmeyelim artık
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• geliyo...geliyo....

...şu carle transferi hayırlısı ile bitsin en çok ben sevinecem ......

....çünkü ilk kez bir transfer haberini...tüm yayın organlarından önce bmn ye ulaştırmanın gururunu yaşayacağım....
                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• bu yabancılardan nasıl kurtulacaz da carleyi alacaz yav..bu arada arkadaşlar ben rispin satılabilrise satılmasını öneriyorum çünkü futbola dönmesi için kasım ayı telaffuz ediliyor..

Yorum

• sağ üstte en çok izlenenler bölümünde Nick Carlenin videosu var...

Yorum

• bu adam hep aynı hareketi yapıyo yaw
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• Bu yaz Guney Amerika'ya futbolcu izlemeye giden yok mu?

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu adam hep aynı hareketi yapıyo yaw
                          benim de dikatimi cekti.. biraz düs futbolcu ama galiba ziyanin tam istedigi futbolcu. Szymekin adam gecme özeligi neredeyse hic yoktu. o bakimdan fazla fark etmez.

Yorum

• İlk olarak Vegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu yaz Guney Amerika'ya futbolcu izlemeye giden yok mu?
                            evet yaaaa..brezilyada karneval zamani geldi, bizim kanca mutlaka gitmek istiyormus, Nuri A.ya söylemis... cok sayida anlastigi futbolcular varmis 1-2 gün icinde isi bitirecekmis
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• En azından yarın gazetede haber okuyacağız rahat rahat Hayırlısı olsun. Bu arada sol kanatı merak ediyorum. Acaba sistemde sol kanat yok mu
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• nuri a. kendisi gizli yürütmüs carle transferini.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X