Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aynen katiliyorum, super birde top kullanma kabilyeti var gibiydi bu cocugun, 1 macini izledim gozume carpmisti.
    evet ugur gercekten ıyı topcu ama kenısıyle besıktas ılgılenıyodu devre arası ama tıgana gıttı belkı vazgecmıslerdır

benımde alınmasını ıstedıgım topculardan bırıdır kendısı bırde ankaraspordan bılal kısa mazımız de var bıras kendısıyle
    Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
    Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
    Mustafa Korkmaz

Yorum

• İlk olarak tsakrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet ugur gercekten ıyı topcu ama kenısıyle besıktas ılgılenıyodu devre arası ama tıgana gıttı belkı vazgecmıslerdır

benımde alınmasını ıstedıgım topculardan bırıdır kendısı bırde ankaraspordan bılal kısa mazımız de var bıras kendısıyle

Uguru bilmem ama Bilal cok harika bir oyuncudur bize attigi o gol muhtesem bir goldu ki zaten buna benzer goller cok atiyor, mutalaka transfer edilmesi gerekn bir oyuncudur bu mevzulari Sayin Ziya Dogan bizden daha iyi bilir.
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• vederson, Fatih Sultan Tekke, bir de adam akıllı bir kaleci, mesela hasagiç, martinez, hakan arıkan yeterli... bunlar icin de 3-4 milyon dolarlık bir bütçe yeter de artar bile, zaten Tekke'm kiralik gelebilir gelirse... o zaman işte izlemeye doyulmaz bir takım oluruz...
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uguru bilmem ama Bilal cok harika bir oyuncudur bize attigi o gol muhtesem bir goldu ki zaten buna benzer goller cok atiyor, mutalaka transfer edilmesi gerekn bir oyuncudur bu mevzulari Sayin Ziya Dogan bizden daha iyi bilir.
          Bildiği kesin.
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• valla her yılki gibi transfer yapılacaksa hiç yapılmasın bence bu takıma en az 5 tane direkt oynayacak iyi topçu lazımki takım hareketlensin bi defans 2 prta saha 1 forvet 1 kalecei gerci bu kadar iyi adam alabilsek her sene acı cekmezdik)

Yorum

• wederson,feinduno,tekke.

Şampiyon olmak istiyorsak bu 3ü için her türlü fedakarlık yapılmalı.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Ellerini çabuk tutsunlar ve kaliteli transferler yapsınlar..Eğer 2. yarının ençok puan toplayan takımıyız ümidiyle yola çıkıp sağdan soldan gereksiz adam alırlarsa yandık!!!
                Fatih Tekke inşallah gelir ve onunla birlikte 3 kaliteli adam alsalar şampiyonluğa oynarız.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  148. sayfa yazdık sıfır icraat...
                  11 haziranda acilmiyormu transfer dönemi..yani iki hafta daha var..demekki 200. sayfada transfer dönemi acilir
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Rota Brozek
                    Transfer için Polonya'da bulunan teknik direktör Ziya Doğan milli oyuncu için olumlu rapor verdi. Şimdi gözler yönetimde.

Trabzonspor, yabancı transferine odaklandı. Polonya'da bulunan teknik direktör Ziya Doğan ilk olarak yardımcılarının izlediği Wisla Krakov'un golcü oyuncusu Pawel Brozek'i gözüne kestirdi. 24 yaşında olan ve 7 kez Polonya Milli Takımı formasını giyen genç oyuncunun, Lodz karşısındaki performansını beğenen Ziya Doğan'ın yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi. Bonservisi elinde olan Brozek ile ilk görüşme 1-2 gün içinde yapılacak.

SZYMEK İLE GÖRÜŞTÜ
                    Brozek
                    bu sezon Wisla Krakow forması altında 7 gol attı ve 10 asist yaptı. Öte yandan Ziya Doğan'ın Trabzon'dan ayrılıp futbolu bıraktığını açıklayan Polonyalı futbolcu Szymek ile bir araya geldiği iddia edildi. Ziya Doğan'ın, "Dönmek istersen şartları araştırabiliriz" dediği Szymek'in, şu anda bu konuda kararsız olduğunu eski hocasına ilettiği vurgulandı. Miroslaw Szmykowiak'tan tazminat alınması için FIFA'ya başvuru da yapılmış durumda.

Yorum

• keşke geri gelse szymek yaa belki kafasını toplamıştırda bize baya yararı dokunur inş. gelir..

Yorum

• dun aksam karadeniz tvdeki karadenizde spor adlı programda Trabzonspor eski yoneticisi Ekrem İmamoğlu serkan işi yarın bitiyor dedi yani bugun serkan transferi sonuclanıcakmıs hayırlı olsun
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Szymek gelmez geri. Bunlar bence basinin uydurmasi. Sahsen ben Szymek olsam dönmem geriye. Okadar uzun süre yedek tutuldu sonra birde dalga geciyormus gibi seni 2. Kaptan yapacagiz dendi. Szymek
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Eskiden 100 sayfada bir transfer yapardık. Şimdi 150 sayfa olmuş tık yok. Biz mi çok yazıyoruz, yönetim mi almıyor anlamadım
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eskiden 100 sayfada bir transfer yapardık. Şimdi 150 sayfa olmuş tık yok. Biz mi çok yazıyoruz, yönetim mi almıyor anlamadım
                              Öyle deme kardeş efsane sağ back Adnan'ı aldık ya Yoksa transferden saymıyor musun
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X