ha bide musa serkandan iyiymiş. bu sene bizim kanatlar koridor gibiydi. musa serkandan iyiymiş. musa bu sene iyi birşeymi yapmış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 21:04.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
-
ERHAN KÜÇÜKİlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi kasımpaşa maçını izledim 90+3 te erhan küçük diye 61 numaralı bi topcu serbest vuruştan öyle harika gol attıki sanki hamiyi izledim
sürmeneli aşşağı çavuşlu köyünden köylümdür kendisi kasimpaşada oynuyor 82 doğumlu falan
FANATİK trabzonsporlu
2002 de gs da oynuyordu babası bonservisini aldı mezitlisporda ii performas gösterince kasimpaşa ya geçti ve bu sezon 15 e yakın gol attı hepsi birbirinden kritik ve güzel henüz de 24-25 yaşında
köyde onla çok futbol oynadım evi 10 metre falan bana uzun boylu bide (beni çalım komasına sokardı)
ey gidi erhan abi ne zamandir görmeyrum
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
valla öze dönüş diyolar bari alsınlar bunun gibi adamlarıda hiç değilse hırsıyla bişeler yapar.ee tabi bide attığı serbest vuruş golleriyle.bu akşamki golünü mutaka izleyin süper bir gol tam 90 deniyo ya işte orayaİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleERHAN KÜÇÜK
sürmeneli aşşağı çavuşlu köyünden köylümdür kendisi kasimpaşada oynuyor 82 doğumlu falan
FANATİK trabzonsporlu
2002 de gs da oynuyordu babası bonservisini aldı mezitlisporda ii performas gösterince kasimpaşa ya geçti ve bu sezon 15 e yakın gol attı hepsi birbirinden kritik ve güzel henüz de 24-25 yaşında
köyde onla çok futbol oynadım evi 10 metre falan bana uzun boylu bide (beni çalım komasına sokardı)
ey gidi erhan abi ne zamandir görmeyrum
inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
musadan çok şey katacağı kesinİlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemusa iyi olmayabilir ama serkanın bu takıma ne katacağı tam muamma...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Zenith bu sene iki tane kaliteli forvet aldı 13 milyon € vererek ve şu anda bu oyuncular oynuyorlar hem de tıkır tıkır gollerini atıyorlar. Fatih sakatlıktan sonra toparlanamadı ve bence Rusya'da oynamak istemiyor. Zaten Rusya'ya gitme sebepleri Trabzondaki kişisel sorunları ve yönetimin yüksek fiyatı bulmuşken satalım mantığıydı. Bence Fatih Kasımda gelip Martta dönmez zaten Türkiye'de böyle bir transfer yapılamıyor kiralık bile olsa benim bildiğim. Kiralanırsa seneye Mayıs ayına kadar kiralanır ve tüm sezonu oynar. Zaten ondan sonra da ya bize ya da Avrupada bir takıma satarlar. Bence Zenith'le Fatih'in birlikteliği bitmiştir...İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke Geliyor mu?
Son günlerde basından da takip ettiğimiz üzere, bir Fatih Tekke geliyor mu tefrikası sürüp gidiyor...
Rusya Ligi, Mart ayının ilk haftası başladı ve 10-11 Kasım 2007'de oynanacak maçlarla da tamamlanacak... Fatih Tekke dinlenmeden hadi çok sevdiği Trabzonspor'a Kasım ayında geldi ve yaklaşık 6 hafta maç yaptığını farz edelim. Devre arasında futbolculara verilen izin döneminde biraz dinlendiğini ve ardından kampa katılıp, ikinci yarıya başladığını da kabul edelim... Peki, Türkiye Süper liginde şampiyonluk düğümü hangi aylarda kızışıyor sizce... Mart-Nisan-Mayıs aylarında dimi. Hal böyle olunca, Fatih Tekke bu üç ayda nereye dönmek zounda? Rusya ligine, malum ligler başlıyor...
Bu çocuk biyonik mi? Bu çocuk, resmi devlet dairelerinde "acil durumlarda camı kırın ve alarmı çalıştırın" türünden bir sistem mi? İyi de, satarken aklınız neredeydi... Valla arkadaşlar, bu habeler belki bazılarımızın umutlarını yeşertti ama, yukarıda açıkladığım sistem içinde Fatih Tekke'nin kiralık olarak gelmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum. Gelse bile, ligin en ateşli döneminde takımdan ayrılacağı için, gerek Trabzonsporumuzu gerekse taraftarları demoralize edeceği bir gerçektir.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
işte buna içilir.....İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZenith bu sene iki tane kaliteli forvet aldı 13 milyon € vererek ve şu anda bu oyuncular oynuyorlar hem de tıkır tıkır gollerini atıyorlar. Fatih sakatlıktan sonra toparlanamadı ve bence Rusya'da oynamak istemiyor. Zaten Rusya'ya gitme sebepleri Trabzondaki kişisel sorunları ve yönetimin yüksek fiyatı bulmuşken satalım mantığıydı. Bence Fatih Kasımda gelip Martta dönmez zaten Türkiye'de böyle bir transfer yapılamıyor kiralık bile olsa benim bildiğim. Kiralanırsa seneye Mayıs ayına kadar kiralanır ve tüm sezonu oynar. Zaten ondan sonra da ya bize ya da Avrupada bir takıma satarlar. Bence Zenith'le Fatih'in birlikteliği bitmiştir...
bende Fatihin durumunu çok merak ediyordum,bu seneyi sakat geçirmişse zenit iki tane hucum oyuncusu almışsa aklıma gelen tek şey artık F.Tekkeyi düşünmüyorlar, o halde neden olmasın derim...
zaten zenitin hocasıda Fatih çok yetenekli bir oyuncu ama iyi bir profesyonel değil gibi bir açıklama yapmıştı...
yani giderek ümitleniyorum....Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER
Yorum
-
aynen benimde.İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaşim sayitoğlunu görünce sinirlerim tepeme çıkıyorÖzkan SÜMER
Yorum
-
...................En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 23:23.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
serkan eğer serkan gibi oynarsa takıma çok faydalı olur ama diyorsa ben paramı alırım nasılsa yatarım aşağı o zaman yandık !!!
yönetimin acilen pivot santrofor (top indirecek, top tutacak, son vuruşları yapabilecek) bir kaleci birde orta sahada dinamo gibi koşacak top dağıtabilen bir adam alması lazım..
Yorum
-
tabi canım....İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHÜseyİnde Artik Gİtsİn Ne Olur Takimin BÜtÜn Oyun AnlayiŞini Batiriyor..................
[ille d' 7]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum