Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 14cell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ahmet dursunun ne işi varya orda ya ahmet hassan olmasın
    Hah o işte anlamışsınız kaliteyi hemen tebrikler
    DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeş araştırmaya gerek yok Gine milli takımından bahsediyosun Brezilya değil , bu kadar övmenizi inan anlamış değilim , Gine milli takımını geçen senede izledim afrika kupasında gözüme batan topçular Pascal ve Mansare'dir diğerleri düz topçu, o afrika kupasında da en değerli futbolcu Ahmed Dursun seçilmişti ayrıca kaliteyi anlıycağını umuyorum.
      Bir keer Jabiyi Christian Ronaldo yapmadım faydalı olacaktor dedim Yattaranın arkasında herşeye her futbolcuya karşı çıkmak nereye götürecek sizi 1 senedir sag bek sol bekte kimler oynuyor onlarla kıyaslayınca Jabi iyi transfer diyorum hala diyorum .........

Ahmet Hasan İyi futbolcumu degilmi zaten bunu tartışmaya gerek yok iyi futbolcu.......
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• BAŞARACAĞIM

Gençlerbirliği’nde forma giyerken Türkiye’nin en iyi sağ kanat oyuncularının başında gösterilen ve A Milli Takımın da değişmez ismi olan Serkan Balcı, 3 yıllık Fenerbahçe deneyiminin ardından, Trabzonspor ile söz kesti. Bordo-Mavili takımın 3 yıl önce de listesinde olan ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer edilemeyen Serkan, Bordo-Mavili takıma resmi sözleşme için gün sayarken, ilk açıklamasını da günebakış gazetesine yaptı. Serkan, henüz resmi sözleşme yapmadığı için konuşmak istemediğini ancak Trabzonspor’a söz verdiğini ve bunun da arkasında durduğunu dile getirdi.

Kendimi Göstereceğim

Trabzonspor’un prensipte anlaşmaya vardığı Serkan Balcı, “Trabzonspor ile görüşmeleri ben değil menajerim yaptı. Zaten o benim hukuki olarak her türlü hakkımı kullanmaya yetkilidir. Ben sadece Sayın Başkan Nuri Albayrak la bir görüşme yaptım. Prensip olarak anlaştık fakat henüz protokol imzalanmadım. Bunu imzalamadan da ‘Trabzonspor la anlaştım’ dememin doğru olmayacağını düşünüyorum. Trabzonspor’a daha önce verilmiş bir sözüm var. Onu yerine getirmek istiyorum. Trabzon futbol açısından zor bir yer ama ben bu zorlukları yenecek güçteyim. Umarım en kısa zamanda imzaya atarım” diye konuştu.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• neyse kimi alsak siz eleştireceksiniz jabi hayırlı olsun trabzonumuza(sağ bek jabi,adnan baska var diyosanız hepsine kapıyı göstermek gerekir)

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            oldu sen istedin ya gelmez arkadaşlar bakıyorum da herşeye karşı kime istersin zatı muhterem arkadaş sag bele daniel alvesimi serkan alınınca burada durdunuz bu adam sag bek degil diye kimi istiyorsunuz

Cevap: Kimseyi istemezuk.......
            sana soracak degilim nasil dusunmem gerektigini ben gelmesini istemem ama sen istersin o senin sorunun sana hayallerinle mutluluklar

Yorum

sol bek lazım da sağ bek değilmi ya bende bunu anlamıyorum kim var sag kanatta sölermisiniz biri varda biz mi bilmiyoruz yoksa
              serkan tayfun musa adnan ufukhan ferat ufukhan feridun(hepsini toplasan bir sağ bek etmez o ayrı konuda yabancı hakkını sol açı sol bek ve santraforda (bide oyun kurucu olsa iyi olur)kullansak daha iyi olmaz mı
              sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
              Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

sol bek lazım da sağ bek değilmi ya bende bunu anlamıyorum kim var sag kanatta sölermisiniz biri varda biz mi bilmiyoruz yoksa
                Sağ bekede lazım elbette ama bu yabancı kontenjanının sınırlı olduğu bir sezonda Jabi gib stanrdar topçu olcaksa gereksiz olur diye düşünüyorum orada oynucak bir türk futbolcu bulursun gs de bile sağ bekte sabri sol bekte orhan ak oynadığını varsayarsak onların ayarındada bir türk oyuncusu bulabiliriz heralde, arkadaşlar ısrarla söylüyorum yabancı hakkını skoru lehimize çevirebilecek mevkilerde hele 2 tane alabilecekse önce forvete ve orta sahaya 10 numaraya ayırmalıyız, Jabi gibi görev adamının yerini bir türk futbolcusuda doldurur .
                DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana göre gökdeniz milan ve yattara yolcu bu üçüne hüseyinde katılabilir.
                  yattara hariç Gökdeniz de belki(yeri doldurulursa olur) diğerlerinin gitmesi bence makuldür kadroyu o kadar boğdular ki eğer bu sözü geçen oyuncular alınırsa tam bir zamanlar fb nin yaptığı gibi oluruz.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    serkan tayfun musa adnan ufukhan ferat ufukhan feridun(hepsini toplasan bir sağ bek etmez o ayrı konuda yabancı hakkını sol açı sol bek ve santraforda (bide oyun kurucu olsa iyi olur)kullansak daha iyi olmaz mı
                    arkadaşlar taktınız yabancı hakkına bizim oynayan yabancımız yokki hepsi gidecek(jun,djoakj,musampa,step te gitmek istiyor,kalecei gelirse jefferson)bizde kaç yabancı varkio saydıgın adamları da artık giresunspora gönderelim bizde cok bile kaldılar

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cok merak ediorum hucuma yonelik oyuncu ne zaman alınacak surekli defans aldıoruz hayırlsı
                      Ziya ayrildiktan sonra

Yorum

• İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sağ bekede lazım elbette ama bu yabancı kontenjanının sınırlı olduğu bir sezonda Jabi gib stanrdar topçu olcaksa gereksiz olur diye düşünüyorum orada oynucak bir türk futbolcu bulursun gs de bile sağ bekte sabri sol bekte orhan ak oynadığını varsayarsak onların ayarındada bir türk oyuncusu bulabiliriz heralde, arkadaşlar ısrarla söylüyorum yabancı hakkını skoru lehimize çevirebilecek mevkilerde hele 2 tane alabilecekse önce forvete ve orta sahaya 10 numaraya ayırmalıyız, Jabi gibi görev adamının yerini bir türk futbolcusuda doldurur .
                        arkadaşlar futbol geriden baslar jabi de topu karsı takımın kalesine getirecek bir oyuncu bunu anlatmaya calışıyorum biz doldur boşatla oynuyorduk bu adam bunu engelleyecek geride öküzler oldıkça ilerde aslanlar olsa ne olur ki

Yorum

• millet bu jabi iyi hoş da serkan nerde oynaycak, adnan nerde oynayacak. yoksa serkanı santrofor olarak mı düşünüyor bu ziya anlamadım hiç birşey. hem biz sol tarafa oyuncu alamadık hala. ne sol bek ne sol açık. bu bölge bence çok önemli. sağ tarafta fazla sorun yaşamayız kanımca ama eğer transfer yapılmazsa sol bizim için işkenceye dönüşür. daha önce de söyldiğim gibi bu takım orta sahanın ortasına ve forvete çok iyi iki oyuncu almak zorunda. yoksa bişey olmaz.
                          bişey dikkatinizi çektimi. ne demişti nuri.2-3 oyuncu alıp transferi kapatacaz. şimdi, serkan, adnan, jabi. transfer bitti mi acaba?
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

arkadaşlar eleştiriyi düşünerek yapalım jabi çok iyi bir oyuncu orda cok oyuncu varmış göndereceksin o zaman işe yaramayan adamı ne yapayımben
                            ....

..iyi guzel bak ne guzel sende soyluyon.....orda cok adam var.....

...jabiyi bende biliyorum iyi adam oynadigi bolgede basarili bolgesine hakim..ne yaptigini bilerek oynayan bi adam kalite var yani ama benim anlatmak istedigim suan gereksiz oldugu...

....sen inaniyormusun jabi gelince diger salatalarin gonderilecegine ....ne olacak trabzonspor coplugu.....bide yabanci kontenjani daha kalkmadi....
                            deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                            ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                            ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• 10 numaranın nasıl olması gerektiğini birkaç mesaj önce yazmıştım Alex diyecektim ayıp olur diye demedim Ali Karimi dedim Şaka maka Ziya hocanın böyle düşünmesi hoşuma gitti, geriye kaldı Alex bulmak. Zor ama imkansız değil

Arkadaşlar, bu sene güzel şeyler olacak gibi, inşallah iyice araştırıyorlardır futbolcuları, bu sene en azından Ziya Doğan'ın istediği bir takım olacak. İnşallah başarılı olur, şampiyon oluruz.

Serkan meselesinde, ufak bir ayrıntı var. Ben diyor sözlü olarak anlaştım. Protokole, yazıya dökelim bir hele diyor. Ben hiçbir ukalayla anlaşmadım sizle anlaştım ama sözleri yazıya dökmek gerek. Ne söz verildi? İlk 11 garanti mi? Bu sözü yazıya dökmek çok zor. Bu transfer yaşlığını koruyor
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Serkan meselesinde, ufak bir ayrıntı var. Ben diyor sözlü olarak anlaştım. Protokole, yazıya dökelim bir hele diyor. Ben hiçbir ukalayla anlaşmadım sizle anlaştım ama sözleri yazıya dökmek gerek. Ne söz verildi? İlk 11 garanti mi? Bu sözü yazıya dökmek çok zor. Bu transfer yaşlığını koruyor
                                Asla istemiyorum Trabzonspora gelmesini. Umarım gelmez. İnşallah bir pürüz çıkar. Trabzonspor Serkana 10 gömlek büyük gelir

Önce para diyen insanlarla bir 20 sene daha hayal kurarız ancak
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X