Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• .........................
    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 23:23.
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tomas jun kesin gider bu hafta prag 5 gol atmış o atamamış nasıl forvet umarım oynamamıştır
      78de oyuna girdi aynı bildiğimz bgibi 2 hafta önce bi gol attı gerisi boş
      TRABZONSPOR
      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• bu sene transfer döneminde yine bize hüsran var galiba.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• 11 hazirana kadar transferi bitirmek istiyormus yonetim bakalim ne olcak

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            11 hazirana kadar transferi bitirmek istiyormus yonetim bakalim ne olcak
            bence bitirebilirler.kimseyi almıyoruz takım ıyı derler ve biter.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              11 hazirana kadar transferi bitirmek istiyormus yonetim bakalim ne olcak

eminimki bitiriler
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şimdi kasımpaşa maçını izledim 90+3 te erhan küçük diye 61 numaralı bi topcu serbest vuruştan öyle harika gol attıki sanki hamiyi izledim
                he yav sırf bu golun hatrına alınır adam. adnanı alıyosan bunuda al..
                Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                Mustafa Korkmaz

Yorum

• dojakaj jun smzymek musampa jefferson yattara rissp stepanow

bunlardan bırı gıtcekte yenı bırı alcaz bu ıs yalan olur..
                  Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                  Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                  Mustafa Korkmaz

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şimdi kasımpaşa maçını izledim 90+3 te erhan küçük diye 61 numaralı bi topcu serbest vuruştan öyle harika gol attıki sanki hamiyi izledim
                    Habu usak nerelidir ve hangi mevkide oynay?
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• değirmendereden canı transfer etmişiz.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        değirmendereden canı transfer etmişiz.

yaşasın helal bee seneye şampiyonuz , kuymakspordan da abuzittinide aldıkmıydı tamam uefada yarı final

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yaşasın helal bee seneye şampiyonuz , kuymakspordan da abuzittinide aldıkmıydı tamam uefada yarı final

Muhahahaah koptum ya

Kuymakspor
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Habu usak nerelidir ve hangi mevkide oynay?
                            İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ERHAN KÜÇÜK
                            sürmeneli aşşağı çavuşlu köyünden köylümdür kendisi kasimpaşada oynuyor 82 doğumlu falan
                            FANATİK trabzonsporlu
                            2002 de gs da oynuyordu babası bonservisini aldı mezitlisporda ii performas gösterince kasimpaşa ya geçti ve bu sezon 15 e yakın gol attı hepsi birbirinden kritik ve güzel henüz de 24-25 yaşında
                            köyde onla çok futbol oynadım evi 10 metre falan bana uzun boylu bide (beni çalım komasına sokardı) ey gidi erhan abi ne zamandir görmeyrum
                            valla sol ayak mevkisini bilmiyom son dakkalarını izledim maçın
                            inadına TRABZON
                            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• bizim galatasaraydan aldığımız sinan vardı. Sebata verdiydik. Bu sene iyi bir takıma kiralarlar. )

Yorum

• İlk olarak inegöl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                antalyasporlu uğur serkanı cebinden çıkarır isdtanbul suyu içmis hele hele fb de amigoluk yapmış birini trabzonun midesi kaldırmaz
                                aynen katiliyorum, super birde top kullanma kabilyeti var gibiydi bu cocugun, 1 macini izledim gozume carpmisti.
                                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X