Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa kancası

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz’e Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan sonra İngiltere ile Rusya kulüpleri de talip oldu... Ancak yönetim sıcak bakmıyor!

BU sezon oynadığı futbolla yine transfer piyasasında adını parlatan Gökdeniz Karadeniz’in taliplileri, gün geçtikçe artıyor.

Trabzonsporlu yıldıza ilk olarak yurt içinden Fenerbahçe ile Beşiktaş talip olmuştu. Sarı-Lacivertliler 2 trilyon+3 oyuncu önermiş, Kartal ise 6 trilyon teklif etmişti.

Gökdeniz, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. İngiltere ve Rusya’dan ikişer takım yıldız oyuncuya talip oldu. Ancak hem yönetim hem de saha sonuçları yüzünden başarısız bir sezon geçiren Bordo-Mavililer bu tekliflere sıcak bakmıyor. Yapılan önerilerin yüksek olması yönetimi zora düşürüyor. Fatih Tekke’den dili yanan yöneticiler, aynı tepkileri almamak için Gökdeniz’i satmayı düşünmüyor. Cevat KOL / Trabzon

Hasagiç geliyor Jefferson yolcu

TRABZON yönetimi, G.Antepli kaleci Hasagiç ile yakından ilgileniyor. Bosnalı kalecinin bonservisinin elinde olması, Bordo-Mavililer’i cezbetti. Yediği hatalı goller yüzünden eleştirilen Jefferson’u kiralık gönderecek olan yönetim, Hasagiç ile 3 yıllık sözleşme imzalamanın planlarını yapıyor. Hasagiç aynı zamanda Türk statüsünde oynayacak.

Doğan varsa ben yokum!

TRABZONSPOR’UN kaçak oyuncusu Szymkowiak, Teknik Direktör Ziya Doğan konusundaki net tavrını bir kez daha yineledi. Polonyalı yıldız, ‘Ziya Doğan’ın bulunduğu takımı bırakın, olduğu şehire bile gitmem. Beni futboldan soğuttu. Bana verdiği sözlerin hiç birisini yerine getirmedi. Bu yüzden dönüp huzur bozmak istemem’ dedi.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      serkan transferinde bir ayrıntı dikkatimi çekiyor artık tüm kulüplerin 30 yaşındaki futbolcularla bile 3-5 yıllık anlaşmalar yaptığı bir dönemde biz serkan ı 2 yıllığına alıyoruz. bu konuyla ilgili iki ihtimal aklıma geliyor;
      1)yönetim de doğru yapıp yapmadıklarından emin olamadıkları için en azından başarısız olursa 2 yıl sonra kurtuluruz diye düşünüyor olabilirler. iyi de oldu ya bu adam ts de başarılı oldu(ki bu umutla alınıyor) 2 sene sonra bu adamı isteyen çok olur ee bizde avucumuzu yalarız.
      2)serkan istememiştir ki bu da 2 sene sonra 26 yaşında en iyi dönemimdeyken başka bir kulübe bonservissiz giderim diye düşünüyordur. yani trabzonu futbol hayatının sonuna kadar oynayabileceği bir yer değil bir nevi zorunlu hizmet gibi görüyor. parasını kanaıp 2 sene sonra hadi bana eyvallah diyecek.
      her iki ihtimalde de bi problem var hadi hayırlısı...
      serkan Trabzonspora istediği için geliyor yoksa fenerde yedekte oynar parasınıda alır

Yorum

• Yeni sezon planlaması

30.05.2007

Yeni sezon hazırlıklarına 2 grup halinde başlayacak olan ekibimizde ilk grup 20 Haziran’da Gerede'de toplanacak. 30 Haziran’a kadar Gerede'de çalışacak olan ekip daha sonra Trabzon'da çalışmalara devam edecek. İkinci grup oyuncular ise 29 Haziran’da kamp için Gerede’ye geçecek. Bu sürede Trabzon’da çalışacak olan grup ise 8 ve 15 Temmuz’da Inter Toto 2. tur müsabakalarını oynayacak. İkinci grup 15 Temmuz’a kadar Gerede'de kamp yaptıktan sonra 18 Temmuz 01 Ağustos tarihleri arasında yurt dışında ikinci etap hazırlıklarını tamamlayacak. Ekibimiz 4 Ağustos’tan itibaren çalışmalarına Trabzon’da devam edecek.”
        Bu metin Trabzonspor’un resmi internet sitesinden alınmıştır.
        Çok karmaşık olsa da yeni bir sezonun planlamasını içerdiği için çok önemli. Gelin anladıklarımızı bir irdeleyelim.
        Trabzonspor, takımını ikiye bölmüş, birinci ve ikinci grup oyuncular diye. Birinci gruptakiler genellikle gençler ve farklı takımlara verilen kiralık oyuncular. Şimdi onları toplayacaklar ve diyecekler ki; “İnter Toto’da mücadele edin. Bakarız sonrasına.” Ama aslında diyorlar ki: “Burada kendinizi gösterin, iyi takımlara gidersiniz. Bu takımda yer bulmanız zor.”
        Belki biz yanlış yorumluyoruz diye, ilk gruba girme olasılığı olan isimlerden bazılarıyla konuştuk. Gitmemeyi düşünenler bile var ama ekmek parası. Diyor ki bir kaçı haklı olarak: “Biz turu geçeceğiz, onların “asları” UEFA oynayacak. Bu nasıl iştir?”
        Allah aşkına böyle bir planlama olur mu? Bir takım kendi oyuncusuna ikinci sınıf muamelesi yapar mı? Arada 9 gün fark var, erken form bu 9 günle mi “şampiyonluk yarışındaki Trabzonspor’a” zarar verecek?
        Buradan bir de şu ilginç anlam çıkıyor: Eğer elenirseler, “İnter Toto’nun bizim için zaten önemi yoktu” diyecekler. Tıpkı Ankaraspor’a rezil bir oyunla kaybettikten sonra, teknik direktörün “Skor bizim için önemli değil” dediği gibi. Ama istatistikler farklı şeyler yer alacak. Arşivlerde, Trabzonspor’un, tarihinde sıradan bir takıma İnter Toto’dan elendiği yazılacak. İnter totodan gelip UEFA Kupası’nı alan, final, çeyrek ya da yarı final oynayan onca örneğe karşın. Kimin umurunda, sadece gerçek Trabzonsporluları ilgilendiren bir durum çünkü! Trabzonspor için UEFA da bir hedef değil mi yoksa?
        “İkinci sınıf oyuncularla” turu geçerse takım, bu kez “İnter Toto önemli” olacak tabii ki, ikinci gruptaki “birinci sınıf oyuncularla” UEFA’ya devam edilecek. Böyle bir program gördünüz mü?
        Sıkı durun: Trabzonspor daha yurt dışında kamp yapacağı merkezi bile belirleyemedi. Yardımcı hoca yeni gitti Almanya’ya. Neresi bulunursa orada kamp, hangi takımlar bulunursa onlarla maç yapılacak. Dikkat edin Trabzonspor, son yıllarda sorunsuz kamp geçirmiyor. Saysak bu yazı bitmez. Neler oluyor oralarda neler! Ayrıca, kamp dönemine en önemli transferlerini yetiştirdiğine genelde tanık olamadık.
        Trabzonspor’u bir kayıp sezon daha bekliyor, bizden uyarması.

Ergun Ata

/////

Ya Ergun Ata bazen güzel yazıyor da bazen de dozu kaçırıyor. Erken form tutmanın ben de daha çok kafalarda oluştuğunu düşünüyorum. Ne demek erken form tutmak?

Ama, genç oyuncularla konuşmuş onlar da demiş ki "Abi bizi düşünmüyorlar zaten, kullanacaklar, sonra turu geçince onların(?) asları devam edecek UEFA'ya"

Böyle düşünen futbolcularımız varsa zaten bir saniye kalmasın o takımda. Onlara bir fırsattır kendilerini ispatlamak için. Ama kendilerine güvenmiyorlarsa orda işleri ne? Veya başkalarına güvenmiyorlarsa yine orda işleri ne? Adamlara Trabzonspor forması altında oynama kendini ispatlama şansı geliyor denilen laflara bakın?

Trabzonspor'un aidiyat duygusu yerlerde sürünüyor. Adaletli bir yönetim, profesyonel bir yönetim bunların önüne geçer. Trabzonspor forması, insanların gözünde bu kadar sıradan olmamalı
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bildiğim bir şey yoki Tekke'nin gelmesini isterim. Nasıl ki hep gitmek istiyorum diyen birisinin gitmesini istiyorsam da gelmek istiyorum diyenin de geri gelmesini isterim. İnşallah gelir. Benim ki fırsattan istifade etmek ya gelirse boş gelmesin
          İşe yarasın diyosun yani .Tamamdır ..2 oldu yemekler.
          Zaten stat yemeğini ben kazanırsam Tekke'de gelirse ödeşmiş oluruz
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bırakın gideyim

Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz'e F.Bahçe'den sonra G.Saray da talip oldu. F.Bahçe'den 3 yıllığına 6 milyon euro'luk süper bir teklif alan Gökdeniz ile G.Saray dün gizlice görüştü ve "Bizi bekle" dedi. Bunun üzerine Gökdeniz, yönetimden "Şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bırakın gideyim" diyerek izin istedi...

Son dakikada idi bu haber .Yorum yazamıyoruz diye kopyaladım ...
            Yuh diyorum yuhh diyorum .. Adiler .Fatih yok sırada Gökdeniz var.Şmpiyonluk yaşayacakmış
            Bu fotomaç varya topuğundan vuracan bunun başındakini
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bırakın gideyim

Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz'e F.Bahçe'den sonra G.Saray da talip oldu. F.Bahçe'den 3 yıllığına 6 milyon euro'luk süper bir teklif alan Gökdeniz ile G.Saray dün gizlice görüştü ve "Bizi bekle" dedi. Bunun üzerine Gökdeniz, yönetimden "Şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bırakın gideyim" diyerek izin istedi...

Son dakikada idi bu haber .Yorum yazamıyoruz diye kopyaladım ...
              Yuh diyorum yuhh diyorum .. Adiler .Fatih yok sırada Gökdeniz var.Şmpiyonluk yaşayacakmış
              yani sallamanında kalitesi olur.sanki cincon şampiyon olduda bizimki şampiyon olmaya gidiyo.Hey Allahım sabır ver.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• febe gökdenizle ilgilenmediğini açıklayalı 2 gün oluyo bu fotomaç hala uykuda..
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Çileli transfer sezonu açılmıştır, hayırlı olsun.

Benim tahminim, Trabzonspor'un transfer dönemi klasiği olan sorunların bu yıl da yaşanacağı yönünde. Ne yazık ki, bu halihazırdaki Yönetim'e has bir durum değil. Biz, benim hatırladığım kadarıyla, hiçbir zaman transfer dönemlerini iyi yönetemedik zaten.

Bu Yönetim'in dezavantajı ise camianın güvenine sahip olmamasıdır. Geçen yıl yaşanan onca rezaletten sonra ağızlarıyla kuş da tutsalar kimseye yaranamayacaklar. Zaten forumdaki genel hava da bunu doğruluyor.

Yapılması gereken sezon bitmeden önce Genel Kurulu toplamak ve yeni bir Yönetim oluşturmaktı. Bu durumda güven tazelemiş bir Albayrak Yönetimi bile iş yapabilirdi. Bu fırsat kaçtı. Bundan sonra bu libas dikiş tutmaz artık. Sezon ortasında önce teknik direktör, sonra da yönetim değişir, yine 4. ya da 5. oluruz.

Hasılı, idare-i maslahata devam. Kimse Trabzonspor'dan yeni bir devrim bekleyip umutlanmasın.

Yorum

• Fotomaç gibi eziklerin yalakası gazeteler bizi yıpratmak için olmadık haberler yapıyorlar bence gökdenizi satmaz bu yönetim, ne kadar basiretsizde olsalar.
                    Bence sol kanada oyuncu almaya gerek yok,Ziya Murat OCAK' a güvenip oynatsa en iyi transferimiz olur...
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynen

Gökdenizene gsnin bilmem nenin şampiyonluğundan

yaw haberleri sallıyonuz biraz ölçülü sallayın be kardeşim bu kadarda olmaz artık

Yorum

• Doğan eli boş döndü
                        Bir süredir Polonya’da temaslarda bulunan teknik direktör Ziya Doğan, Türkiye’ye geri döndü.
                        30.05.2007

Bu ülkedeki temasları hakkında bilgi veren Bordo-Mavililer’in hocası, “Açıkcası beni çok fazla etkileyen bir oyuncu olmadı. Yabancı almış olmak için transfer yapmaya karşıyım. Önceliği iç transfere verip durum şekillendikten sonra yeni adımlar atacağız” dedi. Bu ülkede eski oyuncusu Szymek ile görüşmediğinin de altını çizen deneyimli hoca, “İzlediğim bir maçta yorumcuydu ama bir araya gelmedik. Ayrıca öneriyle futbolcu alacak biri değilim. Mutlaka önce yardımcılarım sonra kendim izler, öyle karar veririm” dedi.

Yorum

• aylak ziya boş gitti boş geldi...

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Doğan eli boş döndü
                            Bir süredir Polonya’da temaslarda bulunan teknik direktör Ziya Doğan, Türkiye’ye geri döndü.
                            30.05.2007

Bu ülkedeki temasları hakkında bilgi veren Bordo-Mavililer’in hocası, “Açıkcası beni çok fazla etkileyen bir oyuncu olmadı. Yabancı almış olmak için transfer yapmaya karşıyım. Önceliği iç transfere verip durum şekillendikten sonra yeni adımlar atacağız” dedi. Bu ülkede eski oyuncusu Szymek ile görüşmediğinin de altını çizen deneyimli hoca, “İzlediğim bir maçta yorumcuydu ama bir araya gelmedik. Ayrıca öneriyle futbolcu alacak biri değilim. Mutlaka önce yardımcılarım sonra kendim izler, öyle karar veririm” dedi.
                            açıkçası desene ben dilini bildiğim topçu alacam diye.
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• bizde trabzon ve yıldızı adam sıralıyoz kim alacak ziyamı habere bak ziya polonyadan boş döndü gülermisin ağlarmısın

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sola transferi çok aksatıyoruz. Murat Ocak olabilir mi acaba kanada? Celaleddin'i ne yapacağız? Açıkçası sağlıklı bir Fatih işimize yarar ama Fatih'e endekslenmek sıkıntı yaratır. Simek'in dönmesini kesinlikle istemiyorum. Efendi gibi gitmedi. Vestel gs ile anlaşıyor. Ertuğrul'un ücretini ülker veriyor. Sponsorlar ne güne duruyor? Gökdeniz Yattara kimde var? Kulüp pazarlama konusunda yetersiz kalıyor. Adam berber getiriyor diye adını çıkartıyoruz,adamın futbolunu paraya çevireceğimize. Bu futbolcuları sponsorları çekmek için, taraftarı forma almaya teşvik için kullanmalıyız. Ama fitne fesat oldukça Trabzonspor erimeye devam eder
                                Sol kanat gerçekten felç durumda alınan Musampa ve Keçeli ilaç olamadı. Celalettinin ne yaptığını bilen yok.tek artısı arasıra kademeye giriyor.Kanat bindirmesi orta yapma ile alakası yok. Sol kanada acil adam Lazım.Benim önerim Faruk bayer yada Kaue da Silva birde Gürcü Gogua var. Daha üst düzey adamlarda söylerim ama alınmayacağına göre kendimizi yormaya gerek yok.

Şimek in yaptığı ile ali bilgin in yaptığını ne farkı var.Kesinlikle ikiside olmaz.ben aynı kategoriye Adnanı da alıyorum.Samsunda Forması için bir şey yapmayan bizde niye iş yapsınki. HAtırlayanlar olacaktır burada büyük çoğunluk F Akyel için hayır dedi Ve korkulanda oldu.Amerikayı bir daha keşfetmeye gerek yok.

Fatih Tekke gelirse ona her zaman kapımız açık ama Eski Fatih olabilecekmi?

Sponsorluğa gelince bizimkiler daha birbiriyle uğraşmaktan Trabzonsporun işleri ile uğraşmaya vakit bulamıyorlar. Ayrıca bizdeki Sponsor işleri ne zaman kulüp lehine oldu oda pek istisnadır. Ta Vestel den beri gerek reklam olsun gerek diğer sponsorluklar olsun hep asgariye hatta asgarinin altına gidiyoruz.

Trabzonspor markasını çok kötü kullanıyoruz.işte Görüldü bu takımın Forması bu ligi 4. bitiriyor.Ama Üstüne bir şey koymayınca da olmuyor.O katkıyı yapacaklarsa ortalarda pek gözükmüyorlar.
                                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X