Avrupa kancası
Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz’e Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan sonra İngiltere ile Rusya kulüpleri de talip oldu... Ancak yönetim sıcak bakmıyor!
BU sezon oynadığı futbolla yine transfer piyasasında adını parlatan Gökdeniz Karadeniz’in taliplileri, gün geçtikçe artıyor.
Trabzonsporlu yıldıza ilk olarak yurt içinden Fenerbahçe ile Beşiktaş talip olmuştu. Sarı-Lacivertliler 2 trilyon+3 oyuncu önermiş, Kartal ise 6 trilyon teklif etmişti.
Gökdeniz, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. İngiltere ve Rusya’dan ikişer takım yıldız oyuncuya talip oldu. Ancak hem yönetim hem de saha sonuçları yüzünden başarısız bir sezon geçiren Bordo-Mavililer bu tekliflere sıcak bakmıyor. Yapılan önerilerin yüksek olması yönetimi zora düşürüyor. Fatih Tekke’den dili yanan yöneticiler, aynı tepkileri almamak için Gökdeniz’i satmayı düşünmüyor. Cevat KOL / Trabzon
Hasagiç geliyor Jefferson yolcu
TRABZON yönetimi, G.Antepli kaleci Hasagiç ile yakından ilgileniyor. Bosnalı kalecinin bonservisinin elinde olması, Bordo-Mavililer’i cezbetti. Yediği hatalı goller yüzünden eleştirilen Jefferson’u kiralık gönderecek olan yönetim, Hasagiç ile 3 yıllık sözleşme imzalamanın planlarını yapıyor. Hasagiç aynı zamanda Türk statüsünde oynayacak.
Doğan varsa ben yokum!
TRABZONSPOR’UN kaçak oyuncusu Szymkowiak, Teknik Direktör Ziya Doğan konusundaki net tavrını bir kez daha yineledi. Polonyalı yıldız, ‘Ziya Doğan’ın bulunduğu takımı bırakın, olduğu şehire bile gitmem. Beni futboldan soğuttu. Bana verdiği sözlerin hiç birisini yerine getirmedi. Bu yüzden dönüp huzur bozmak istemem’ dedi.

bence gökdenizi satmaz bu yönetim, ne kadar basiretsizde olsalar.
Bir süredir Polonya’da temaslarda bulunan teknik direktör Ziya Doğan, Türkiye’ye geri döndü.
Yorum