Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gogua sıradan deme bence.. lig maçlarında gayet etkili
    gogua su an hangi takimda oynuyor?
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gogua su an hangi takimda oynuyor?
      saturnde..... ama genelde defansif + ortasaha şeklinde... arada bir hatta sıkça sol defansta oynuyor...iki aydır izlemedim tabi ankaradayken bakıyordum idaa bayiinden
      En son Vkgz tarafından düzenlendi; 09.05.2007, 00:18.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Biraz arastirdim...Gogita Gogua - 23 Yasinda su an...defansif ortasahada oynuyor saturnde...1,70boyunda...Gürcistan milli takiminda oynuyor...bu sene spartak nalchikden transfer olmus saturne...
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biraz arastirdim...Gogita Gogua - 23 Yasinda su an...defansif ortasahada oynuyor saturnde...1,70boyunda...Gürcistan milli takiminda oynuyor...bu sene spartak nalchikden transfer olmus saturne...
          aynen ama dediğim gibi birçok maçta sol bek oynuyor. sol açık değil tam olarak
          En son Vkgz tarafından düzenlendi; 09.05.2007, 00:30.
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ne Riguelme si dostlar yapmayın ya.Keşke olsa ama hayal kurmayın...
            HEDEFE YÜRÜYEN ADAM OL YETER

Yorum

• rıquelme deyipte heyecanladırmayın bizi lütfen..gerçekleri yazın şuraya..!!
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Riquelme' ye bu takımın formasını giydirip bize izletecek her kim olursa olsun sırtımda Avni Aker'de tıklım tıklım Tirbünler önünde zevkle ve gururla sırtımda hermaç öncesi 50 tur attırırım.
                Daaa nerdeeeeee, hadi bizmkiler niyet etti Riquelme gelmeyi bırak aklından bile geçirmez.
                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Riquelme neden siradan bir ulkenin siradan bir takimina gelsinki? (En azindan Riquelme TS'yi boyle bir takim olarak goruyodur).

Yorum

• bırak ya

İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abiler size bişe dim ama kızmayın hemen banabu önümüzdeki sezon yöneticileri transferlerde çok yerinde transferler yapacak bu sene işleri sağlam tutuyo albayrak.. iyi işlere imza atacağına inanıyorum içimde bi his var nedense..

not:albayrağı başkan olarak görmek istemeyenlerden birisiyim..
                    ya kardeş buna nasıl kanaat getirdin anlamadım.albayrak neyi sıkı tutuyor,sadece koltuğa yağışmış.iddia ediyorum ki bu işin içinde bişey var.normal bir adam bu kadar yüzsüz olamaz.hata üstüne hata yapıyorlar.delikanlılığın d'si yok bunlarda.hala daha yönetim içindeki karmaşayı çözemediler.nasıl transfer yapacaklar.çıldırıyorum yaa....
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• arkadaşlar bence yapabileceğimiz en iyi transfer ersun yanaldır.trabzonspor mutlaka ersun yanala fırsat vermelidir.onun kadar idealist, çalışkan ve de ofansif anlayışa sahip bir hoca tam trabzona göredir bence.
                      bizim isteğimiz kaybetsede hep kazanma azminde olan bir takım değilmi,hep mücadele eden.ancak ve ancak ersun hoca ile bu ruhu yeniden yakalayabileceğimizi düşünüyorum ben.sizin görüşleriniz nedir?
                      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• yönetime inancim yok 2.ligten adam aliriz ancak

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Riquelme' ye bu takımın formasını giydirip bize izletecek her kim olursa olsun sırtımda Avni Aker'de tıklım tıklım Tirbünler önünde zevkle ve gururla sırtımda hermaç öncesi 50 tur attırırım.
                          Daaa nerdeeeeee, hadi bizmkiler niyet etti Riquelme gelmeyi bırak aklından bile geçirmez.
                          gülmekte yerlere yattım çok büyük konuşmuşsunuz ya olursa(olmaza neyse) albayrağı sırtınızda 50 tur attırabilecekmisiniz. bence boş halde 50 tur yürüyemezsiniz.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gülmekte yerlere yattım çok büyük konuşmuşsunuz ya olursa(olmaza neyse) albayrağı sırtınızda 50 tur attırabilecekmisiniz. bence boş halde 50 tur yürüyemezsiniz.
                            50 degilde günün birinde Trabzon'a yolum düserse 20 turda benden
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• riquelme alsan nolcak.en iyi ihtimalle ya önlibero ya stoper oynayacak.

Yorum

• yerli sol bek wederson
                                yerli sol açık i.akın
                                yerli kaleci serkan
                                yerli sağ bek emrah
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X