Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    burda 2-3 ay önce konuştuğumuz lukasz fabianski polonyalı genç kaleciyi arsenal aldı
    Oscar ustariyi konuşuyorduk onuda barcelona almıştı
    kimi konuşuyorsak adamlar hemen devlere gidiyor
    2 kalecide geleceğin yıldızlar
    sanırım bizi izliyorlar. Geçen bende Fb maçında emzik atalım dedim çarşı grubu yaptı o işi. Bu Arada riquelmeyi ön libero deil sanırım

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burda 2-3 ay önce konuştuğumuz lukasz fabianski polonyalı genç kaleciyi arsenal aldı
      Oscar ustariyi konuşuyorduk onuda barcelona almıştı
      kimi konuşuyorsak adamlar hemen devlere gidiyor
      2 kalecide geleceğin yıldızlar

bizi takip ediyo olmasınlar..

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mesala afrikadan adamlar açlıktan ölüyolar işte onlar iş yaparlar
        Hehhee, o kadar açını bulabilrsek kesin alalım. Belki mustafa keçelinin bacağını ziya Doğan'ın kolunu yer

Yorum

• ziya doğanın kafasını yesin
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İdealleri olan bir takımsan Santiniyi getireceksin...Atıp tutmakla olmuyor..

Ziya Doğan futbol bilmezini ben Teknik direktörden saymadığım için ne Aykut la nede Şenol hocay la karşılaştırırım.

İlhan Cavcavın getirdiği bulup çıkardığı adamlar her transfer döneminde nedense en çok rağbet görenler oluyor... Chealse li Geremiyide omu bulmuştu??
            Hem 25 yıldır 4 büyüklerden birincisiyiz deyip her zaman sonuna kadar savunacağımız Trabzonsporumuzu şampiyon yapmıyorlar nasıl Cavcavın gençlerini şampiyon yapsınlar???
            Şu anda Gençlerbirliği kasaındaki ve zulasındaki parası ile 4 büyükler dışında ki tüm süperlig takımlarından 3 tanesini satın alır Sıfır borç alacak çok

Ha ZiyaDoğan ha başkası değil.. Ziya Doğan Teknik Direktör değil ki Ha illaki Trabzonspora hizmet etsin diorsan arkadaşım ; Ziyadan iyi kondisyoner olur.. Lak tak testi falan yapsın topçularımıza.. Ama mental anlamda mümkünse bulaşmasın takıma...
            idealleri olan bir takımsan santiniyi getireceksin. çok doğru haklısın.ama idealleri olan bir santini sence Trabzon spora gelirmi. sakın gelir demeyin gülerim.

Ziya doğanın Futbol bilgisini hiç tartışmayalım.Bu konuda mümkün değil ortak nokta bulamayız.

cavcavın getirdiği futbolculara lafım yok.gerçekten o konuda üstüne adam yok.Zaten ben başkan olsam onu Trabzon Spora futbolcu izleme komitesi başkanı yaparım. başkada bir işe yaramaz.

son olarak kulüp bu durumdayken,değil santini kralını getir 5 hafta sonra arkasına bakmadan kaçar.
            N e K ö T ü !

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Parayı ver bak nasıl geliyolar Jun denen 2 pas yapıp topa vuramayan bir adama 6 trilyon harcayan bir takım Zİdan'ada para bulurlarYönetim farklı ama Zihniyet aynı
              getirme aklımıza şu hadiseyi daaaa
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• adam gibi yönetim başımızda olsa bişey dicem.. siz hayal kurarken adnanı alırız sonra bi bomba transfer sinan sonra bi ümit wederson oda cok zor sonrada avrupadan 33 yasında bonservis bedeli olmayan veya az olan futbola doymuş biri .. transferin gelecegi budur.. gerisi hayal
                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• gecen sene transferde bize ne sıtreslı gunler gecirttiler ... bizim şuandan itibaren yapmamız gereken
                  en erken zamanda genelkurul ...... bundan başkasını duşunmek yersiz
                  __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Bize Stepanov gibi adamlar lazım..

Kim nerden bulduysa yine o adam bulsun..
                    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Transferde 2 Yeni İsim
                      Bir yandan bu sezonu en iyi noktada bitirip taraftarının gönlünü almayı hedefleyen Trabzonspor, diğer taraftan da gelecek dönemin planlarıyla uğraşıyor.

İskeleti hazır olan kadrosunu yerinde takviyelerle güçlendirmeyi düşünen Karadeniz temsilcisinin Ankaragücü'nün stoperi Emre (23) ile Dubai'nin El Ahli takımının 25 yaşındaki forveti Martin Kamburov ile ilgilendiği belirtildi. Başkent ekibiyle Fenerbahçe maçı sonrası temasa geçileceği, Kamburov için de araştırmaların sürdüğü dile getirildi.

Fanatik
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• silinmiştir.
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 10.05.2007, 14:24.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bu topic de olacakları söyleyeyimmi ben
                          topic bin küsür sayfaya ulaşacak ,bin küsür isim gelecek buralara,neticede sezon başladıktan sonra 2-3 tane evde kalmış topçu alınacak
                          şimdiden herkese geçmiş olsun.Allah hepimize şimdiden sabırlar versin

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bize Stepanov gibi adamlar lazım..

Kim nerden bulduysa yine o adam bulsun..
                            Stepanovu bulan yanında Djokaj kazığınıda attı
                            Ben asıl belçikadan yattara'yı öneren adamın birde sol açık bulmasını istiyorum. Bu adamın belçikadan Leekens olduğuna dair şüphelerim var. Adam yılların futbol adamı ve trabzonu trabzonlu kadar iyi biliyor.

Birde ankaragücünden emreyi ben beğeniyorum. Hemde Trabzonlu. Fakat stopre her transfer haberi geldiğinde Stepanovun satılacağı ihtimalide bir okadar artıyorki , buda çok yalnış bir politika...
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.05.2007, 15:12.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stepanovu bulan yanında Djokaj kazığınıda attı
                              Ben asıl belçikadan yattara'yı öneren adamın birde sol açık bulmasını istiyorum. Bu adamın belçikadan Leekens olduğuna dair şüphelerim var. Adam yılların futbol adamı ve trabzonu trabzonlu kadar iyi biliyor.
                              trabzonspor başka bir oyuncuyu izlemeye gittiğinde yattarayı farketti... yattara kendisi söyledi bunu...
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• yattarayi bulan özkan sümerdi
                                yüzde yüzlük garantiyle diyebilirim
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X