Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siz 50 turu bitirmeden Ceyhun , Riquelme'yle bir kavga eder iki laf atar ülkesine kaçırır zaten

Ben albayrak'tan yıldız filan istemiyorum , takımımı, trabzon futbolunu geri istiyorum. Birde o koltuğa kendini neyle yapıştırdıysa ondanda istiyorum.

Yorum

• bence bu başlığı adam gibi yönetim ve teknik heyet gelene kadar kapatın gitsin boşa konuşmayalım
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        santiniyi kim istemez.ama gelmez.
        aykut kocaman.ne başarısı var.şenol güneşten dahamı başarılı.yada ziya doğandan.

İlhan cavcav türkiyede futbolu bilen ender başkanlardan:demişsiniz.
        25 yıldır başkanlık yapıyor.kaç kez takımı şampiyon olmuş.ankara takımı olmasa asansör takım olurdu.düşer çıkardı.

yerli olarak hiç bir tercihim yok.ha ziya doğan.ha başkası.başka yerli geleceğine takımı tanıoyan bilen hocanın devam etmesi daha mantıklı.
        İdealleri olan bir takımsan Santiniyi getireceksin...Atıp tutmakla olmuyor..

Ziya Doğan futbol bilmezini ben Teknik direktörden saymadığım için ne Aykut la nede Şenol hocay la karşılaştırırım.

İlhan Cavcavın getirdiği bulup çıkardığı adamlar her transfer döneminde nedense en çok rağbet görenler oluyor... Chealse li Geremiyide omu bulmuştu??
        Hem 25 yıldır 4 büyüklerden birincisiyiz deyip her zaman sonuna kadar savunacağımız Trabzonsporumuzu şampiyon yapmıyorlar nasıl Cavcavın gençlerini şampiyon yapsınlar???
        Şu anda Gençlerbirliği kasaındaki ve zulasındaki parası ile 4 büyükler dışında ki tüm süperlig takımlarından 3 tanesini satın alır Sıfır borç alacak çok

Ha ZiyaDoğan ha başkası değil.. Ziya Doğan Teknik Direktör değil ki Ha illaki Trabzonspora hizmet etsin diorsan arkadaşım ; Ziyadan iyi kondisyoner olur.. Lak tak testi falan yapsın topçularımıza.. Ama mental anlamda mümkünse bulaşmasın takıma...
        En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 09.05.2007, 14:41.
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• riquelme neden olmasın, neden alınmasın ki?

ayman'ı nasıl bütün takımların elinden aldıkysak onu da alırız....

lakin transferde en büyük sorum riquelme'nin agresif bir oyun yapısı olmaması.....

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siz 50 turu bitirmeden Ceyhun , Riquelme'yle bir kavga eder iki laf atar ülkesine kaçırır zaten

Ben albayrak'tan yıldız filan istemiyorum , takımımı, trabzon futbolunu geri istiyorum. Birde o koltuğa kendini neyle yapıştırdıysa ondanda istiyorum.

o zaman terin soğumadan gidip ceyhunu vurmak lazım.
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• bu yönetimin yapıcağı hiçbişeyi istemiyoruz!!!!
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                riquelme neden olmasın, neden alınmasın ki?

ayman'ı nasıl bütün takımların elinden aldıkysak onu da alırız....

lakin transferde en büyük sorum riquelme'nin agresif bir oyun yapısı olmaması.....
                ...baba harikasın

Yorum

• riquelmenin kaleciliği nasıl? Ziya onu kaleyede düşünebilir.
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Biraz fantazi yapalım

İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Riquelme, Gökdeniz, Yattara, gitmezse Musampa, Umut.
                    Musampa gidecek. Yerine Muhammed Zidan'ı koy bakalım nasıl duracak

Umut- Zidan Gökdeniz Riquelme Yattara

Bu hucum hattıyla beraber "100.000 üye" kampanyası "3 ayda 200.000" üye olarak değiştirilebilir.

Yorum

• Ooooo hayaller başlamış yine. Riquelme'ler Zidan'lar dönmeye başlamış. Pascal, Keita falan da dolmuştur şimdi. Hayallerden uyanalım arkadaşlar, bu takıma en baba hoca, yönetim gelse de transfer zor iş...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• burda 2-3 ay önce konuştuğumuz lukasz fabianski polonyalı genç kaleciyi arsenal aldı
                        Oscar ustariyi konuşuyorduk onuda barcelona almıştı
                        kimi konuşuyorsak adamlar hemen devlere gidiyor
                        2 kalecide geleceğin yıldızlar
                        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oscar ustariyi konuşuyorduk onuda barcelona almıştı
                          kimi konuşuyorsak adamlar hemen devlere gidiyor
                          2 kalecide geleceğin yıldızlar
                          Oscar Ustari FMde alıyodum çok iyi kaleci aslında sırf Football Managerden oyuncu baksak çok iyi oyuncular çıkar mesela:Kwabena Aguoda,Martial Yao,Junior,Jorge Intsroza,Sherman Cardenas,Thiago Riberio,Rene Robles.....

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ooooo hayaller başlamış yine. Riquelme'ler Zidan'lar dönmeye başlamış. Pascal, Keita falan da dolmuştur şimdi. Hayallerden uyanalım arkadaşlar, bu takıma en baba hoca, yönetim gelse de transfer zor iş...
                            Hayal değil kardeşim şu zamanda Zidan'ıu rahat alabiliriz ama Riquelme işine gfelince biraz zor alsakta bize faydalı olacak oyuncu değil bize aç oyuncu lazım tok oyuncularla işimiz olmaz..Mesala afrikadan adamlar açlıktan ölüyolar işte onlar iş yaparlar

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayal değil kardeşim şu zamanda Zidan'ıu rahat alabiliriz ama Riquelme işine gfelince biraz zor alsakta bize faydalı olacak oyuncu değil bize aç oyuncu lazım tok oyuncularla işimiz olmaz..Mesala afrikadan adamlar açlıktan ölüyolar işte onlar iş yaparlar
                              Zidan'in gelmesini bende en az senin kadar isterim ama zor gözüküyor...Almanyada adama teklif yagiyor...bu kadar teklif arasinda bizi niye tercih etsin bilmiyorum...ah keske olsa...riquelmeyi 4-5milyona alabiliriz...bize gelirmi gelmezmi o bilinmez...
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zidan'in gelmesini bende en az senin kadar isterim ama zor gözüküyor...Almanyada adama teklif yagiyor...bu kadar teklif arasinda bizi niye tercih etsin bilmiyorum...ah keske olsa...riquelmeyi 4-5milyona alabiliriz...bize gelirmi gelmezmi o bilinmez...
                                Parayı ver bak nasıl geliyolar Jun denen 2 pas yapıp topa vuramayan bir adama 6 trilyon harcayan bir takım Zİdan'ada para bulurlarYönetim farklı ama Zihniyet aynı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X