Ben hala Martinez Trabzonspor da haberi göreceğime inanıyorum çok yakın bir zamanda...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCopa America ayın 26sında başlıyor Yanılmıyosam Paraguayın maçı 28 yada 29 unda Pazartesine kadar imza attı attı atamadı kupa sonrasına kalır ki o zamanda herşey olabilir 15Temmuzda bitiyor kupa Paraguayın finale çıkma ihtimalide çok az En kötü ihtimalle İnter Totodaki 3. maçımıza yetişir Hayırlısı olsun diyelim
E yani
Ayın olmuş 23 ü
bu milli takım şu anda kampta
Kamptan topçuyu çağırıpta imza attırmak olmaz
Zaten takım buna izin vermez...
Her insan işini layıkıyla yapmalı.. Bunlarda böyle yalanla dolanla ekmek parası kazanıp, o ekmekleri yiyorlar...
Ülkede her sektör ve faaliyetin çivisi çıkmış
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
xxxxxxx
arkadaşlar sorun transfer değil sistem sorunu maalesef kulüp profesonel yönetilmiyor hocasınızı vizyonu dar günü kurtarma peşinde geleceğe dair hiç bir plan yok işleri güçleri sürekli mazeret üretmek şahsen ben transfer istemiyorum hatta eldeki fazlalıklarıda yollamamız gerektiğine inanıyorum bu kadroyla nasıl olsa şampiyon olamayacağız en azından genç ytenekli oyunculara şans verip önümüzdeki yıla yatırım yapmamız geretiğine inanıyorum birde eğer transfer yapılacaksa bu önceden belirlenir 1 senedir takımın başındasın ve hala daha takımın eksiklerini saptayamadın futbolcuları takip edemedin sürekli hatalar ankaraspor ve gençlerbirliği inanın bizden iyi yönetiliyor
Yorum
-
Bobadilla milli takım kampında evet Arjantin Kolombiya ve Estados Unidosla 4 lü grupdalar 28 Haziran 2 Temmuz ve 5 Temmuz da olmak üzere 3 macları var ceyrek final macları ayın 8inde yarı final 11 inde finalde 15inde olur yani en kötü ihtimal 16 Temmuzda Trabzonda olur bu arada imza sözleşme yapılması icin futbolcunun illada Türkiyeye gelmesi gerekmiyor..
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCopa America ayın 26sında başlıyor Yanılmıyosam Paraguayın maçı 28 yada 29 unda Pazartesine kadar imza attı attı atamadı kupa sonrasına kalır ki o zamanda herşey olabilir 15Temmuzda bitiyor kupa Paraguayın finale çıkma ihtimalide çok az En kötü ihtimalle İnter Totodaki 3. maçımıza yetişir Hayırlısı olsun diyelim
Alex Fax yolu ile Imza atmisdi.
Adamin buraya gelmesi gerekmiyor.
Bizim Kulübün Faxi yokmu acaba???Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Mamur'dan sert mesaj!
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a gönderdiği yazılı mesajda, Gökhan Ünal'ın transfer edilmesi için gösterilen çabaları kınadı.
Mamur, yazılı mesajında ağır ithamlarda bulunarak şu görüşlere yer verdi:
''Defalarca yaptığımız karşılıklı görüşmelerde, Gökhan Ünal'ı satmayacağımızı belirtmemize rağmen, bunca dostluğa ve Anadolu anlayışıyla (abi kardeşliğe) rağmen, mukavelesi devam eden oyuncumuzla bizim rızamız olmadan görüşmek, avam ifadesiyle onu (ayartmaya çalışmak) ikili ilişkimize ve Galatasaray Kulübü'nün büyüklüğüne yakışmamıştır.
Kayserispor olarak bizim de 'büyük kulüp' dediğimiz Galatasaray Kulübü'nden bu tanıma uygun davranış görüntüleri beklemek en doğal hakkımızdır. Büyüklüğe uygun olmayan hatta etik bulmadığımız bu davranış, 100 yılda üretilen asaletten alıp götürmekten başka bir şey değildir. Bu durum, Galatasaray Kulübü'ne oyuncu dahil hiçbirşey kazandırmayacaktır.''
23.06.2007
Kaynak : AA
Bunların alayı böyle kendilerine aynı muamele yapılsa neler yaparlar
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Kayseri'nin UEFA'ya şikayet etme hakkı var. Kontratı 6 aydan fazla olan bir futbolcuyla görüşemezsin. Şikayet etsinler. Herşeyi 3 ukalalar yapacak, diğerleri birşey yapmayacak...
O zaman kaderlerine razı olsunlar. Biz can derdinde Erdinç'i - haklı bir şekilde ( Futbolcunun ücretinin kendisine ödenmemesi ) - kadroya geri kattığımızda kıyamet koptu. Haydi bakalım gösterin haklılığınızı şimdiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
xxxxxxx
'Fırtına Trabzon geliyor !'
Trabzonspor menajeri Necmi Perekli, Bordo-Mavili taraftara mesaj gönderdi.
22 Haziran 2007 10:51Bordo-mavili takımın menajeri Necmi Perekli, kamp çalışmalarının iyi geçtiğini belirterek, “Eski ve yenilerin uyum sürecini kısa sürede aşacağız. İnter Toto maçlarıyla birlikte çıkışa geçeceğiz”dedi.
Trabzonspor Menajeri Necmi Perekli Gerede kampında hedeflerinin eski ve yeni oyuncuları kaynaştırarak uyumlu bir takım ortaya çıkarmak olduğunu söyledi. Gerede kampında çalışmaların 32 futbolcuyla devam ettiğini belirten Necmi Perekli, “Futbolcularımıza sadece fiziki olarak değil, fikri olarak da eğitim veriyoruz. Bu şekilde ilk olarak UEFA İntertoto Kupası maçlarına daha sonra da lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Camiamız meraklanmasın Trabzonspor yeni sezonda fırtına gibi esecek” şeklinde konuştu.
DESTEK BEKLİYORUZ
Transferde hata yapmamak için çok titiz davranıldığını ifade eden Necmi Perekli, “Bizim için önemli olan çok oyuncu transfer etmek değil, az ama öz futbolcu almaktır. Takımda daha önceden eksikliğini hissettiğimiz bölgelere futbolcu arayışımız sürüyor” ifadelerini kullandı. Trabzonspor menajeri, kulübün 40. yılında hedefinin yarıştığı her platformda başarı kazanmak olduğunu da kaydederek, “Taraftarlarımızdan tek beklentimiz, her zaman olduğu gibi bizleri sonuna kadar desteklemeleridir” diye konuştu.
Stepanov erken dönüyor
Sakatlığı bulunan Stepanov, kısa sürede yeniden hazır hale geleceğini söyledi. Tedavisinin iyi gittiğini söyleyen Sırp oyuncu, Trabzonspor'un bu yıl çok daha başarılı sonuçlar alacağını söyledi.
Ceyhun'a Doğan'dan 5 gün izin
Trabzonsor'un tecrübeli futbolcusu Ceyhun'a 5 gün izin verildi. Ceyhun, 2 Temmuz'da Trabzon'dakı 2. etap kamp çalımasına iştirak katılacak. Bu arada Gerede kampı 1 gün erken tamamlanacak. Daha önce iki aşamalı yapılacak olan kamp tek dönemlik yapılırken 10 günlük kamp ise 9 güne indirildi.
Ayman çalışmalara başladı
Bordo-mavili takımın Mısırlı futbolcusu Ayman geçirdiği başarılı ameliyattan sonra çalışmalarına başladı. Gerede kampında takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde çalışan bu oyuncu İnter Toto Kupası maçlarına kadar hazır hale getirilecek. Risp ise sakatlığından dolayı İnter Toto'da oynayamayacak.
Yeni Şafak
Yorum
-
simdi biz ciddi ciddi bobadillaya 1.5milyon dolar bonservis mi ödeyecegiz? 2.5milyon dolara martinezi almak varken bu neyin nesi oluyor...bizim yönetimin hakkaten kafasi calismiyor...ver 1milyon dolar fazla al daha genc kaleciyi hatta martinez türkiyeyi taniyor...gerekirse 2-3 sene icinde aldiginin iki veya üc katina satarsin..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Bir haber okudun doğrumu değilmi bilmeden yönetimi aptal ilan ettinİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi biz ciddi ciddi bobadillaya 1.5milyon dolar bonservis mi ödeyecegiz? 2.5milyon dolara martinezi almak varken bu neyin nesi oluyor...bizim yönetimin hakkaten kafasi calismiyor...ver 1milyon dolar fazla al daha genc kaleciyi hatta martinez türkiyeyi taniyor...gerekirse 2-3 sene icinde aldiginin iki veya üc katina satarsin...
Yorum
-
Bazı yorumları okurken arkadaşların çıkarımlarına çok şaşırıyorum...
Mesela Jabi için "2.lige düşmüş takımdan oyuncu mu alınır?"Yahu adamın takımı küme düşebilir,bu adamın kötü top oynadığı anlamına mı gelir?Ya da Martinez'i de almayalım ne de olsa takımı küme düştü.
Serkan için "Fener'in artığı" deniyor.Aynı mantıkla bakrsak bu adam da şampiyon olan takımdan geldi...Serkan'ın oynadığı yerde Appiah-Aurelio gibi mevkisinin kralları oynuyor,tabi yedek kalacak...
Yorum
-
hayir eger dogruysa...İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir haber okudun doğrumu değilmi bilmeden yönetimi aptal ilan ettin
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Serkan Türk A Milli Takımı oyuncusudur
Jabi Gine A Milli Takımı oyuncusudurTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
xxxxxxx
meselede o zaten sende niye yok appiah ve aurelio bilindiği gibi aurelio bizdeydi elde tutamadılalar maalesef appiahtan iyi şimek vardı onu neden kaçırttı bu yönetim ayrıca serkan düz futbolcu top yapamıyor sadece koşuyor onun gibi oyuncularımız var zaten ayman hüseyin ferhat hasan gereksiz bir transfer benceİlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı yorumları okurken arkadaşların çıkarımlarına çok şaşırıyorum...
Mesela Jabi için "2.lige düşmüş takımdan oyuncu mu alınır?"Yahu adamın takımı küme düşebilir,bu adamın kötü top oynadığı anlamına mı gelir?Ya da Martinez'i de almayalım ne de olsa takımı küme düştü.
Serkan için "Fener'in artığı" deniyor.Aynı mantıkla bakrsak bu adam da şampiyon olan takımdan geldi...Serkan'ın oynadığı yerde Appiah-Aurelio gibi mevkisinin kralları oynuyor,tabi yedek kalacak...
jabiye gelince jabiden iyiside alınabilirdi örneğin mehmet topuz ama oda yok o zaman nasıl şampiyon olacaksın bana söylesene
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum