Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yattara da turk olur buyuk ihtimal.....

al sana 5 kontenjan...

akillica yapilabilecek 5 yabanci transferi 4 u isabetli olsa trabzonsporun gelecek 5 yilini kurtarir.....

tabi takimin basina ufku acik gercekten kendini ispatlamis bi teknik direktor getirilip 5 yil ayni adamla devam edilmeli ama bu kesinlikle ziya olmamali...

vahid halilhodzic....veya van gaal olabilir..............
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• fazla yabanciya gerek yok bence 5 tane oldumu yeter
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bence şuanda takıma sağbek solbek sol açık, ve çok özel bir golcü alınmalı.. Ve bu alınan futbolcular kulubede değil herkesin içine sinerek ilk 11de oynayabilmeli..
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence şuanda takıma sağbek solbek sol açık, ve çok özel bir golcü alınmalı.. Ve bu alınan futbolcular kulubede değil herkesin içine sinerek ilk 11de oynayabilmeli..
          Sag ve Sol beklerde sonuna kadar katiliyorum ama bizim su anda özel bir golcü oyuncumuz var ve buda bence bize yeterlidir, Umutun ne kusurunu gördünüzki.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sag ve Sol beklerde sonuna kadar katiliyorum ama bizim su anda özel bir golcü oyuncumuz var ve buda bence bize yeterlidir, Umutun ne kusurunu gördünüzki.
            Umut herzaman Umudumuzdur sadece iyi bir Forvet arkadasa Ihtiyaci var
            En Büyük Trabzonspor!!!

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu senin görüşündür saygı duyuyorum ama ben umutu forvet olarak görmüyorum zaten.. Bana kalırsa forvet arkası bi oyuncu ve zaruretten dolayı forvette.. Nereye koşacağını tam bilmiyor.. Amaçsız yere defansa gelip top çıkarmaya çalışıyor ve buda onu yoruyor.. Bize jardel tipi bir oyuncu lazım bulduğumuzu atmamız lazım.. Yoksa umut genç ve başarılı bir oyuncu..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• erciyes düşerse orkun u alabiliriz
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Tolgayla herşeye rağmen devam edilmeli bence, sanki kendine güvenini kazanmaya başladı
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolgayla herşeye rağmen devam edilmeli bence, sanki kendine güvenini kazanmaya başladı
                    Tolga nın geleceği kalan 4 haftadaki performansına bakar...
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tolga nın geleceği kalan 4 haftadaki performansına bakar...
                      Doğrudur... Öyle gözüküyor
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu senin görüşündür saygı duyuyorum ama ben umutu forvet olarak görmüyorum zaten.. Bana kalırsa forvet arkası bi oyuncu ve zaruretten dolayı forvette.. Nereye koşacağını tam bilmiyor.. Amaçsız yere defansa gelip top çıkarmaya çalışıyor ve buda onu yoruyor.. Bize jardel tipi bir oyuncu lazım bulduğumuzu atmamız lazım.. Yoksa umut genç ve başarılı bir oyuncu..
                        E Fatih Tekkemizde bunu yapmiyormuydu arkaya kosup az topmu calmisti, Umut bence bizim icin cok iyi bir alternativ oyuncudur forvert arkasi asla olamaz.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• umut tek basına bi takımın gol yükünü kaldıramaz ama fatih gibi ustaların yanında iyi iş yapabilir umutu tek forvet olarak degerlendirmek yanlış olur

Yorum

• volkan yaman dan iyi bir yedek olur..
                            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• bızımkıler yıne pili bitmiş topcuları alırlar 100 200 bın dolar hesabı yaparak yanlıs transferler yaptılar ınsallah bu donem oyle yapmazlar
                              BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya orkun morkun hikaye bize martinez lazim

Pletikosa, Pletikosa, Pletikosa, Pletikosa
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X