İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yabancı olarak SANTİNİ diyorum.. Boşta şu anda...
Türk olarakta 3 adayım var..
Aykut KOCAMAN
Ersun YANAL
İlla kendiş evladımız diosanız Giray BULAK
arkadaşım yabancı hoca çok zor bir olay ... yani senin dediğin hoca ...ama bu yönetim kavga dövüş etmeden daha dogrusu bu kadar ortaya dökülmeden önce hoca ya ersun idi (2.başkan ) ya aykut idi (haşim sayitoglu)....
Yorum
-
aykut görevini yapmıştır,ekmek yediği yere ihanet etmemiştir keşke bizimkilerde işini yapabilselerdi...kanımca o sene şampiyonluk van maçıyla kaybedilmiştir!o nedenle boşver kardeşim sen lanet etme yinedeİlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim Trabzonsporu Sampiyonluktan Etmis Aykutun Ne Isi Var Orda Ya...bu Takimi Tutuguma Lanet Olsun.......
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
benim yazmama gerek kalmadı.İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı olarak SANTİNİ diyorum.. Boşta şu anda...
Türk olarakta 3 adayım var..
Aykut KOCAMAN
Ersun YANAL
İlla kendiş evladımız diosanız Giray BULAK
Bu adamlar Bu futbol fakiri Ziyadan kat ve kat daha iyilerdir..
İstikrarı Bu konuşmayı dahi bilmeyen Zİyada değildi bunlar arasında arayalım?
Ama bu inatçı olmasın..
Forumda çoğu kez yazıldı, bir kez de ben hatırlatayım... kim ne derse desin İlhan CAVCAV Türkiyede Futbolu bilen ender klüp başkanlarındandır...
Ve tek pişmanlığı Ziyayı Gençlerbirliğinin başına getirmekmiş..
herkes birine karşı çıkmış zaten.
santiniyi kim istemez.ama gelmez.
aykut kocaman.ne başarısı var.şenol güneşten dahamı başarılı.yada ziya doğandan.
ersun yalan. şike yapsın diyemi getirecez.futbolcusu(cafer) çıktı açıkladı teşvik pirimi aldığını.siz hala ersun diye durun.
Giray hoca bu baskılara değil bir sezon.bir ay dayanamaz.bende isterim içimizden bizden biriyle yıllarca çalışıp başarıyı yakalamayı.ama sen yedin ben yemedim kavgası çok oluyor.
İlhan cavcav türkiyede futbolu bilen ender başkanlardan:demişsiniz.
25 yıldır başkanlık yapıyor.kaç kez takımı şampiyon olmuş.ankara takımı olmasa asansör takım olurdu.düşer çıkardı.
Benim tercihim. eğer yabancı olacaksa ingiltere ispanya almanya liglerinde takımını 10- ile 15 arasında tutan.küme düşürmeyen yabancı hocadır.
istediği transferleri yapacan.yetki verecen.ve uzun süreli anlaşma yapacan.
yerli olarak hiç bir tercihim yok.ha ziya doğan.ha başkası.başka yerli geleceğine takımı tanıoyan bilen hocanın devam etmesi daha mantıklı.N e K ö T ü !
Yorum
-
Kardesim sen gencin anlamini bilmiyorsun galiba. Bugunun futbolcusu 17-18 yasinda kesfediyor. Bizim futbolcular 22 23 yasina geliyor hala hic bir ilerleme gostermiyor. Mesela Ufukhan, kac yildan beri A takimda ama hic ilerleme goremiyoruz. Tayfun Cora, Mehmet Yilmaz bunlar hepsi bir ornek. Sans vereceksek 17-18 yasinda kumasi iyi olan futbolculara verilmeli. 22-23 yasindaki vasat futbolculara degil.
Bu arada Celtic'de Lavezziylen ilgileniyormus.
Yorum
-
konuyu ben actim...yönetici arkadaslar kapatabilir...ben bu yönetimden transfer beklemiyorum...bunlar ancak birbirini yer...İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu başlık kapanmalı bu yönetim varken transfer dosyası falan olmaz"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
kutoz
Ali BİLGİN'e sorulan soru;
"Trabzonlu bir ailenin çocuğusun. Birçok teklif arasında Trabzonspor'dan da bir teklif geldiğinde bu aidiyet hissi vereceğin kararda rol oynar mı?"
ve verdiği cevap;
Ailemin geldiği yer önemli ama ben Trabzon'da hiç yaşamadım. Futbol profesyonelliktir. Bir yerde 5 yıl yaşarsan o zaman elbette duygular da işin içine girer. Ama dediğim gibi ben Trabzon'da hiç yaşamadım. Dolayısıyla vereceğim kararda profesyonellik rol oynayacak.
Yorum
-
ya ibrahim akin bes tane ali bilgin eder...adam besiktasta oynadigi halde acik acik adam gibi diyor ben trabzonsporluyum diye...sadece ondan sebep degil...oyunuylada bes tane ali bilgin eder..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Eğer teklif giderse izi tercih edicektirİlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli BİLGİN'e sorulan soru;
"Trabzonlu bir ailenin çocuğusun. Birçok teklif arasında Trabzonspor'dan da bir teklif geldiğinde bu aidiyet hissi vereceğin kararda rol oynar mı?"
ve verdiği cevap;
Ailemin geldiği yer önemli ama ben Trabzon'da hiç yaşamadım. Futbol profesyonelliktir. Bir yerde 5 yıl yaşarsan o zaman elbette duygular da işin içine girer. Ama dediğim gibi ben Trabzon'da hiç yaşamadım. Dolayısıyla vereceğim kararda profesyonellik rol oynayacak.
Yorum
-
ben yazıyom bak ısımlerı kardes pletıkosa rıquelme goguaİlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylentilere göre yönetim 3 yabancinin isini bitirmis ama herkezden sakliyormus. Is imza asamasindaymis. Ne kadar dogru bilinmez.!
Yorum
-
riquelme,pletikosa,gogua?? ücü bir arada?? inanmak istesemde inanamiyorum...İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben yazıyom bak ısımlerı kardes pletıkosa rıquelme gogua"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
walla halıl sanlının yalancısıyım ben ama adamlar gecen sene ne dedıyse oldu transferdeİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleriquelme,pletikosa,gogua?? ücü bir arada?? inanmak istesemde inanamiyorum...!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum