Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ediz bahtiyar oglumu
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• 16. E.KADRİ ATAOĞLU (SARIYER)
      galiba

Yorum

• İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        16. E.KADRİ ATAOĞLU (SARIYER)
        galiba
        Aferin kardeş evet Eyüp Kadri Ataoğlu süreli ümit Milli takıma cagrılıyor hayırlısı bakalım........
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bende bakdim ama bulamadim tahmit etmistim hehe
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• ------------------Martinez------------------
            --------------------------------------------
            -S.Balci---------Emre---Risp------Wederson-
            ------------------Ayman--------------------
            -Ali Bilgin----------------------Feinduononu-
            -----------------Gökdeniz-------------------
            --------------Yattara-----------------------
            -----------------------Umut----------------
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadece Stephanov satılacak onunda satılması bizi çok etkilemeyecektir sonuçta stoper yeterki onun yerine alınacak oyuncular gerçek kalitede yabancılar olsun feindouno veya mansere gibi.

Hüseyinde belki çok ciddi teklif gelirse satılabilir yattara ve gökdeniz burada emin olun kadroları ona göre kurun....
              Fatih Tekke gelebilir deniyordu 2 gun once forumda insallah gelir

Yorum

• yok ben zaten inanmıorum şamp. ama ziya falan dio ya seneye şamp. en büyük adayıyız die ondan dedim

Yorum

• Bosna Hersek milli takımının 27 kişilik aday kadrosu şöyle:

Kaleciler: Adnan Guso (Pandurii Romanya), Muhamed Alaim (Sarajevo), Jasmin Buric (Celik)

Defanslar: Branimir Bajic (Partizan), Ivan Radeljic (Slaven Belupo), Boris Pandza (Hajduk Split), Mehmedalija Covic (Sloboda), Vedin Music (Treviso), Veldin Muharemovic (Sarajevo), Dzemal Berberovic (Litex Lovech), Safet Nadarevic (Zagreb)

Orta Sahalar: Mirko Hrgovic (Hajduk Split), Damir Vrancic (Mainz), Darko Maletic (Partizan), Zvjezdan Misimovic (Bochum), Zajko Zeba (Kamaz), Elvir Rahimic (CSKA Moscow), Dario Damjanovic (Hajduk Split), Mario Bozic (Videoton), Branislav Krunic (Moskova)

Forvetler: Aleksandar Solic (Osijek), Edin Dzeko (Teplice), Mladen Bartolovic (Hajduk Split), Zlatan Muslimovic (Parma), Adnan Custovic (Mouscron), Vedad Ibisevic (Alemannia Aachen), Senijad Ibricic (Zagreb)

Arkadaşlar Hasagiç çağrılmadı milli takıma.............

Yorum

• Salatic, Vero

Vero Salatic

vollst. Name: Veroljub Salatic

geboren am:14.11.1985

geboren in: Serbien

Nationalität: Serbien Schweiz

Größe:185 cmGewicht:86 kg

“2. DELGADO: SALATIC”

Türk oyuncuların forma bulma şansı iyice azalmaz mı ama o zaman?

Oynayan oyuncuya sınırlama getirebilirsiniz, 6-7 tanesinin oynamasına izin verebilirsiniz. Ama bu 6 oyuncunun da birbirleriyle rekabet etmesi lazım. Eğer yabancı sayısını çoğaltır ya da serbest bırakırsanız bunlar da kendi arasında rekabete girer ve kalite artar. Mesela bugün bir tane oyuncu var bildiğim. 22 yaşında ve Delgado tarzında.

Kim bu?

Salatic, Grasshoppers’da oynuyor. Bonservisi yok, mukavelesi bitiyor, yıllık maliyeti 250-300 bin dolar. Ama bunu alıp 3 büyüklerden birine getiremezsiniz çünkü yabancı sınırlaması var. Halbu ki alsanız 6 ay 1 sene içinde bu oyuncuların yerine oynayabilecek bir oyuncu. Sınırlama olmasa ucuz bedellerle genç oyuncular alırsınız ve Türk futboluna büyük katkısı olur.

(Ligtv.com.tr notu: Veroljud Salatic bu sezon 25 maçta 2 gol 5 asist ile oynadı).

Arkadaşlar Ceylan Çalışkanın bugünkü röpartajında bu futbolcunun ismini verdi bonservisi de yokmuş acaba bir araştırılsa belki Delgado gibi diyor Ceylan Calışkan
                    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 19:45.

Yorum

Salatic, Vero

Vero Salaticvollst. Name:Veroljub Salaticgeboren am:14.11.1985 geboren in: SerbienNationalität: Serbien Schweiz
                      Größe:185 cmGewicht:86 kg

“2. DELGADO: SALATIC”

Türk oyuncuların forma bulma şansı iyice azalmaz mı ama o zaman?

Oynayan oyuncuya sınırlama getirebilirsiniz, 6-7 tanesinin oynamasına izin verebilirsiniz. Ama bu 6 oyuncunun da birbirleriyle rekabet etmesi lazım. Eğer yabancı sayısını çoğaltır ya da serbest bırakırsanız bunlar da kendi arasında rekabete girer ve kalite artar. Mesela bugün bir tane oyuncu var bildiğim. 22 yaşında ve Delgado tarzında.

Kim bu?
                      Salatic, Grasshoppers’da oynuyor. Bonservisi yok, mukavelesi bitiyor, yıllık maliyeti 250-300 bin dolar. Ama bunu alıp 3 büyüklerden birine getiremezsiniz çünkü yabancı sınırlaması var. Halbu ki alsanız 6 ay 1 sene içinde bu oyuncuların yerine oynayabilecek bir oyuncu. Sınırlama olmasa ucuz bedellerle genç oyuncular alırsınız ve Türk futboluna büyük katkısı olur.
                      (Ligtv.com.tr notu: Veroljud Salatic bu sezon 25 maçta 2 gol 5 asist ile oynadı).

Arkadaşlar Ceylan Çalışkanın bugünkü röpartajında bu futbolcunun ismini verdi bonservisi de yokmuş acaba bir araştırılsa belki Delgado gibi diyor Ceylan Calışkan
                      ya ben delgado yu çok beğeniorum bu da öyleyse eğer kaçırmamak lazımm

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya ben delgado yu çok beğeniorum bu da öyleyse eğer kaçırmamak lazımm
                        Ceylan Calışkan Delgadoyu Beşiktaşa getiren menajer aynı zamnda Fatih Sultan Tekkenin de menajeri yani araştırılması lazım bu oyuncunun stephanov geldiğinde de hiç kimse bilmiyordu adam şimdi kral oldu takip etmek lazım herşeyi ziya doğana bırakmamak lazım.....

En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 19:54.

Yorum

Bosna Hersek milli takımının 27 kişilik aday kadrosu şöyle:

Kaleciler: Adnan Guso (Pandurii Romanya), Muhamed Alaim (Sarajevo), Jasmin Buric (Celik)

Arkadaşlar Hasagiç çağrılmadı milli takıma.............
                          Hasagic bence Tolgadan veya jeffersondan farksiz bir kaleci, cagrilmadigi dogal. Hasagic gibi istikrarsiz bir kaleciyi kim neden nasil begeniyor anlamis degilim.

Son Antalya macinda benim gozume sag bekteki ugur carpmisti ama 1 macini izledigim icin yorum yapmadim simdide sanirim milli takim kadrosunu secilmis. Ayagina top yakisiyor, 1 macta gormek yeterli degil tabi yasinida bilmiyorum ama Ali Bilginden bize daha faydali olacak bir transfer bence.

Daha oncede yazdim Genclerden Isaac de cok yetenekli futbolcu. Illada herkesin pesine dustugu futbolcularin pesine dusmemiz gerekmez bence. Wederson veya buna benzer birinide sol tarafa aldikmi kadro bozulmadan kesin kafaya oynariz seneye. Bu kadrodan gidecek 3-4 asiri derecede yeteneksiz futbolcu var sadece bunlarin yerlerinide paf takimdan tamamlayarak bomba gibi girebiliriz lige. Artik baskan bir kiyak yapipta 1 tanede YILDIZ alirsa sampiyonuz diyebilirim.
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• bizim kiralık olarak verdiğimiz oyuncu ları trabzona geri getirmeliyiz inanıyorum ki şimdiki kadr daki bazı oyunculardan daha iyi perfonmans gösterir ler sola kaliteli bir oyuncu almalıyız bu kadar zor değil oyuncu almak adamlar nerden buluyorsa işimize yaramıyanı alıyorlar onun yerine başka bir ülkeden genç bir oyuncu alırsın denersin daha iyi değil mi ???
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

Ceylan Calışkan Delgadoyu Beşiktaşa getiren menajer aynı zamnda Fatih Sultan Tekkenin de menajeri yani araştırılması lazım bu oyuncunun stephanov geldiğinde de hiç kimse bilmiyordu adam şimdi kral oldu takip etmek lazım herşeyi ziya doğana bırakmamak lazım.....

stefanovu halilodziç getirtti benim bildiğim kadarıyla. ayrıca delgado da pek de iyi bi adam değil. şişirip satmışlar bjk ya. kaç defa izledim adamı bişey görebilmek için ama yok. anlıcanız delgado bi menejer oyunu. bjk ya iyi feslemişler.

Yorum

• aynı bize tomas jun un satılışı gibi
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X