İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kardes bak heyecanlandiriyorsun beni bana riquelme yeterde artar bile sadece riquelmeyi alsinlar baska transfer istemiyorumİlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewalla halıl sanlının yalancısıyım ben ama adamlar gecen sene ne dedıyse oldu transferde"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
yani şimdi bu 3 transferde bitmiş ölemi.ya vallahi imzaları görsem bile ınanmam çok zor.ahh keşke öle bişe olsaİlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewalla halıl sanlının yalancısıyım ben ama adamlar gecen sene ne dedıyse oldu transferdeinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
not buyönetim bu söylediklerin yarısını bile yapamaz ... yaptıkları yapamıyacaklarının kanıtıdır...İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...................Tolga.................
............................................
?????.....Milan.....Risp.....?????
.................Hüseyin...............
Gökdeniz....................???????
.................???????................
...........??????......Umut..........
jef-kiki-ferhat-celo-ömer-mustafa-ahmet bu takımdan öncelikle gitmesi gerekenler...
yabancı olarak = yattara-milan-risp takımda kalan isimler olmalı ayman TÜRK statüsünde oynamalı
Kale = Tolga'ya emanet edilmeli ona destek olursak cok iyi bir kaleci kazanırız. rekabet amacıyla genç bir kalecide alıana bilir . serkan veya orkun olabilir.
sağbek = bu mevkide Musa son 2-3 macında güzeldi önümüzdeki sezon sadece musa ile olmaz Ufukhan ve Ferhat cok yetersiz o mevki için cok kalıteli biride lazım değil eski topcumuz Emrah bile yeter...
solbek = ben bu mevkide Çağdaş'ın oynaya bileceğini duşunuyorum Celo ve Mustafa ile kesinlikle olmaz Murat ocak yetersiz kalır... bu mevkiye dikkat edilmeli zor bulunan bir mevki...
sol acık = Apdullah ercan'dan sonra bir türlü o mevkiyi dolduramadık. sağ kanadımız kadar etkili olsa şimdi cok farklı yerlerde olabilirdik yılardır o mevkiyi Gökdeniz ile kapatık ... aslında TÜRKİYE genelinde o mevkide oynaya bilecek oyuncu yok. sol kanata sol ayaklı birini oynatan ligte 2 veya 3 takım var. yabancı kontenjanımızın birini bu mevkiye kulanmalyız.
Otasağ = Göbekte oynayacak oyuncu cok önemli bunu önemini anlatmama gerek yok bizim gercekten başarılı olabilmemiz için bu mevkiye öyle birini almamız lazımki.... hanı diyoruzya fb yi 2000 de revivo 2004 hoydong 2005 alex şampiyon yaptı bizde öylebir adam almalıyızki bizi o şampıyon yaptı dedirte bilecek bir adam Hami Mandıralı - Fatih tekke - Gökdeniz karadeniz Karışımı bişe olmalı herşekilde mesafe tanımadan vurmalı , oyunu okuyup aklını kulanıp takımı yönlendirmeli , kendi hızlı olmasa bile oyunu gerektiğinde hızlandırıp yavaşlatmalı, cok kolay adam gecip iyi ara pasları atmalı , durantopların başına geçtiğinde bizi heyecanlandırmalı 10 numarayı giymeli giydiği forma yok satmalı
bunun gibi şeyler işte sizde biliyorsunuz cok zor biliyorum ama bu olmadan olmaz...
forvet = son yabancı kontenjanımız da bu mevkiye harcanmalı iyi bir ortasağ kurduğumuzda cezasağ oyuncusu bu takımda gol kralı olur. umut ile iyi anlaşan bir son vuruş oyuncusu bizim işimizi görür. zenite FATİH TEKKE diye biri varmış bilmem duydunuzmu
diyer mevkiler icin transfer yapmamız bence ısraf olur dediğim mevkilere kalıteli isimler alınırsa diyer mevkideki oyuncularımızda kapasıte arttırır..__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
bu son sözün altına imzamı atarım kardeşim helal olsun olayı özetlemişsinİlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenot buyönetim bu söylediklerin yarısını bile yapamaz ... yaptıkları yapamıyacaklarının kanıtıdır...
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli BİLGİN'e sorulan soru;
"Trabzonlu bir ailenin çocuğusun. Birçok teklif arasında Trabzonspor'dan da bir teklif geldiğinde bu aidiyet hissi vereceğin kararda rol oynar mı?"
ve verdiği cevap;
Ailemin geldiği yer önemli ama ben Trabzon'da hiç yaşamadım. Futbol profesyonelliktir. Bir yerde 5 yıl yaşarsan o zaman elbette duygular da işin içine girer. Ama dediğim gibi ben Trabzon'da hiç yaşamadım. Dolayısıyla vereceğim kararda profesyonellik rol oynayacak.
İstanbulu hayatında görmeyenler 40 yıllık istanbullu gibi konuşurken,yedi göbek Trabzonlu bir ailenin çocuğuna sıra gelince işin içine profesyonellik giriyo.
bu profesyonellik nemenem bir şeydir ki sadece Trabzonpora işliyo.
Yorum
-
abiler size bişe dim ama kızmayın hemen bana
bu önümüzdeki sezon yöneticileri transferlerde çok yerinde transferler yapacak bu sene işleri sağlam tutuyo albayrak.. iyi işlere imza atacağına inanıyorum içimde bi his var nedense..
not:albayrağı başkan olarak görmek istemeyenlerden birisiyim..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Al benden de o kadar..İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani şimdi bu 3 transferde bitmiş ölemi.ya vallahi imzaları görsem bile ınanmam çok zor.ahh keşke öle bişe olsa
Riquelme kanımı titretiyor..
Vallahi Ziya Doğan'ya rağmen şampiyon oluruz.
Hele Ziya Hoca olmazsa ballı kaymak gibi şampiyon olur UEFA'da da bayağı bir ilerleriz..
Yorum
-
Riquelme, Gökdeniz, Yattara, gitmezse Musampa, Umut.
Bu hücûm hattı ile şampiyonluk yaşayamayacak teknik direktör sınırdışı edilmeli.
Öte yandan, Riquelme'nin alındığına inanmıyorum. Avni Aker'de Trabzonspor forması ile oynadığını görmeden inanmam.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
yok ronaldinhoİlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben yazıyom bak ısımlerı kardes pletıkosa rıquelme goguaÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
zaman kazanmak icin palavra bu riquelme olayi..akil var mantik var riquelme trabzona gelirmi hic...sen senede 3 milyon euro verebilirmisin bir oyuncuya..üstelik bonservis bedelide 12 milyon euro .palavra..pletikosayagelince spartakmoskovaya yeni transfer oldu tam tamina 3 milyon euroya...buda palavra..gogouda siradan bi adam gelse gelmese nolur..
Yorum
-
gogua sıradan deme bence.. lig maçlarında gayet etkiliİlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaman kazanmak icin palavra bu riquelme olayi..akil var mantik var riquelme trabzona gelirmi hic...sen senede 3 milyon euro verebilirmisin bir oyuncuya..üstelik bonservis bedelide 12 milyon euro .palavra..pletikosayagelince spartakmoskovaya yeni transfer oldu tam tamina 3 milyon euroya...buda palavra..gogouda siradan bi adam gelse gelmese nolur..Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
okadarda abartmaya gerek yok...bende inanmiyorum riquelme olayina ama bonservisi 12milyon euro degil...zamaninda barcelona villareale 7milyona satmisti...o zamanlar en iyi zamanlariydi...simdi bonsverisi 4-5milyondur...İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaman kazanmak icin palavra bu riquelme olayi..akil var mantik var riquelme trabzona gelirmi hic...sen senede 3 milyon euro verebilirmisin bir oyuncuya..üstelik bonservis bedelide 12 milyon euro .palavra..pletikosayagelince spartakmoskovaya yeni transfer oldu tam tamina 3 milyon euroya...buda palavra..gogouda siradan bi adam gelse gelmese nolur.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum