Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Linderoht u unutun...Adamlar Şampiyonlar ligi için mücadele edecek..Wedersonu unutun gücümüz yetsede vermezler..Bizimkiler de çok pahalı der zaten..Mehmet Çakırı unutun. Ya gençlerde kalır yada Beşiktaşa gider..Martinez i unutun çok pahalı diye almazlar..
    Yönetimin yapacakLArını söyleyeyim..2-3 tane orta sınıf futbolcu alacaklar; peşine tanımadığız bir yabancı alacaklar ve biz o tanımadığımız yabancıyı tanımaya çözmeye çalışırken 2-3 orta sınıf futbolcu ile transferi bağlayacaklar veya kamp dönemine yetişmedi diyerek sezona başlayacağız..
    Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• Arkadaşlar bugün gazetenin birinde başkanın ağzından şu sözler
      yazılmış:"Transferler %80 bitti ama sadece ben, Ziya hoca ve Haşim Sayitoğlu bunları biliyor." Bu sözleride Lig TV'deki 2'ye 1 programında söylemiş. Bu programı izleyen bir arkadaş var mı varsa bu yazılanın doğruluk payı nedir? Bizi bilgilendirirse sevinirim...

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar bugün gazetenin birinde başkanın ağzından şu sözler
        yazılmış:"Transferler %80 bitti ama sadece ben, Ziya hoca ve Haşim Sayitoğlu bunları biliyor." Bu sözleride Lig TV'deki 2'ye 1 programında söylemiş. Bu programı izleyen bir arkadaş var mı varsa bu yazılanın doğruluk payı nedir? Bizi bilgilendirirse sevinirim...
        evet izledim aynen öle dedi

Yorum

• en cok ve en onemlisi forvet lazim bu kadar basit bu is umut sakatlaninca ve ya kirmizi kart gorunce ne olucak
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Olay sadece isimler değil yani Martineze çok uçuk bir ücret istenirseki sanmıyorum tabi ki bunu vermek olmaz Mehmet Cakır Trabzonspora gelmek istiyor çünkü Ziya Doğan zamanında A Takıma çıktı ve burada Risp ve Ayman gibi arkadaşları var .

Wederson olayına gelince değerini veririlerse her futbolcu satılır uzun süredir Ankarasporda son iki-üç maçtır yedek soyunuyor daha doğrusu oraya adam deneniyor Ankarasporda. Bu kluple ilişkilerimizde çok iyi sene başı takası hatırlayın Ömer Rıza ve Murat Ocak bu klube verilebilir Wederson karşılığında.

Linderotha gelince geçen yılda şampiyonlar liginde oynuyorlardı Galatasaary verebilseydi parayı alacaklardı Linderothu yani Danimarka takımları için Şampiyonlar ligi çok büyük bir hedef değil kanımca ayrıca seneye sözleşmesi bitiyor kluple.

Yani özetle Wederson Mehmet Cakır Martinez Linderoth 4 nokta transfer olur bunun yanında Ankaragücünden Emre ve Rizespordan Serhat da gelecek adına yapılacak transferlerdir.
            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 14:07.
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar bugün gazetenin birinde başkanın ağzından şu sözler
              Transferler hangi transferler yav? Adnan açıklandı sadece. Diğerleri ne zaman açıklanacak acaba
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• bence bu kalece iyi bunlarin defens i kotu her kalecinin yedigoldfe sucu yoktur defensinta hatasi wardir
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transferler hangi transferler yav? Adnan açıklandı sadece. Diğerleri ne zaman açıklanacak acaba
                  arkadaş başkan denen adamın dediği bu
                  transferin çoğunu hallettik dedi ama ne yaptığını ne ettiğini söylemedi.söylemesinede gerek yok saçma sapan işler yapmışlardır ne olacak merak eden de yok zaten onları. abuk sabuk konuştu. dır dır dır vır vır vır. o konuştu ben sövdüm o konuştu ben sövdüm

Yorum

• arkadaşlar bence kaleci şart transferde en önemli olarak bu konuya eğililmeli ve işi gercekleştirilmelidir...

Yorum

• Transferi kamp öncesi bitirmek bize ters arkadaş!Daha başlamadı hafta başı ,hafta sonu muhabbetleri

Yorum

• kalede tolgayla devam edilmeli . kesinlikle
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transferi kamp öncesi bitirmek bize ters arkadaş!Daha başlamadı hafta başı ,hafta sonu muhabbetleri
                          bende senin imzandaki beyanatı okuyunca dun haber sitelerinde içimden "Hadi Lenn" dedim .. Bu arada Sol Beke Gogua
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Kenan Hasagic Martineze ciddi bir alternatif olarak düşünülebilir.Türkiyede kaldığı süre zarfında bu ligin iyi kalecileri arasında gösterilen Hasagicin önemli avantajları var.Türkiye ligini ve takımları iyi tanıyor yaşı genc Türk statüsünde oynayabilecek ve bonservis sorunu olmayacak yani martineze alternatif olarak ciddi olarak duruyor. Aynı zamanda Bosna Milli takımının yeni teknik dirktörü Bosnali birçok yıldızı kadroya almayarak değişime gitti bunların arasında Hasagiçte var yani tekrar milli formayı giyebilmesi için de biyük bir takımda oynaması gerekiyor.

Hasagic ligimizin iyi kalecilrinden 23 maç oynamış 27 gol yemiş önemli bir dezvantajı 2 kırmızı 4 sarı kart görmesi yani biraz daha sakin olması gerekecek.

Şu anlaşılmasın Hasagic veya Martinez veya başkası Trabzonun kalesine geçmek için değil Tolga ile rekabet için geliyor yani iki iyi kaleci şart demiştik olur inşallah.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kalede tolgayla devam edilmeli . kesinlikle
                              Tolganın yedeği sen mi olacaksın veya Tolga formsuzsa sakatsa senmi geçeçeksin kaleye bırakın bu işleri kaleye gerek yokmuş............

Yorum

• Transfer bütçesi 5 milyon $ deniyor. Bu para bonservise mi yetecek oyunculara verilecek transfer ücretlerine mi? Peşinatlara mı?
                                feybe transfer bütçesi 70 milyon YTL diyorlar. O halde biz sponspor bularak kaliteli transfer yapma yoluna gitmeliyiz
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X