Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    berlindeyse is zor...bi bakarim ben...gerci gidipte keceliyimi celoyumu seyredecegim
    takım almanyada bi maç yapacak onuda kaçırma bence serkanı izlersin
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar berlin maçının tarihi ????

Yorum

• iyi hatirliyorum buraya gelmistiler stuttgarta...haminin zamanlarinda 5-6sene oluyor...abdullahla bi resim cektirmistim stadda...abimde hamiyle cektirmisti ben görememistim hamiyi diye nekadar üzülmüstüm...macida 2-1 kaybetmistik stuttgarter kickerse karsi...ah ne gündü o yenilmemize ragmen...
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          takım almanyada bi maç yapacak onuda kaçırma bence serkanı izlersin
          bu sene trabzona gidiyorum bakalim stada girecegim...en son girdigim mac kiev maciydi
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• almanya kampı iptal edilmedimi

Yorum

• Ezequiel Lavezzi

Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Yarin babama soracagim, 6 saatlik yol git gel... bakalim izin vakti heralde getirmez gibi....'Willem 2 de bi Trabzonsporla hazirlik maci oynayamadi gitti ha..
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ezequiel Lavezzi

Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• ya lavezzzi forvet kim demiş 10 numara diye sadece 10 numara giyiyor bu 10 numara olduğuna kanıt değilki yani palermo gereksiz sağlam bir sol sağlam bir kaleci birde lavezzzi tammadır...hadi herkes yatsın ben size müjdeli haberi verirrim
                    poetricus

Yorum

• Lavezzi videolara göre forvert oyuncusu olarak görüntü veriyor, kim sölemis orta sölemis orta saha oyuncusu oldugunu.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya lavezzzi forvet kim demiş 10 numara diye sadece 10 numara giyiyor bu 10 numara olduğuna kanıt değilki yani palermo gereksiz sağlam bir sol sağlam bir kaleci birde lavezzzi tammadır...hadi herkes yatsın ben size müjdeli haberi verirrim
                        Bizde Umut Bulut 10 numara degil mi gelse de 10 numara olamiycak umut var
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• lavezzi olayın iyice kapılmışsınız bence fazla umutlanmaya gerek yok gibi şahsen ben lincolnun alınması çok isterdim tama aradığımız adam ama nasib işte ne yapalım o olmazsa yerli lincoln özeri alalım diyorum ama dinleyen yok gibi

Yorum

• 575 sayfanın hepsini okudum..ne olur artık adamı gibi birini alalım ya..şu lavezzi imkansız gelıyor ama alınsa valla süper olur..
                            1461!

Yorum

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lavezzi olayın iyice kapılmışsınız bence fazla umutlanmaya gerek yok gibi şahsen ben lincolnun alınması çok isterdim tama aradığımız adam ama nasib işte ne yapalım o olmazsa yerli lincoln özeri alalım diyorum ama dinleyen yok gibi
                              dinleyen yokk tabii özer diye dilimizde tüy bitti..ama vardır bir bildiklri demekten başka ne gelir akla...adam resmen diyor trabzon aşığıyım diye..
                              poetricus

Yorum

• bosuna ümitleniyorsunuz, bu yönetim transferi bitirdi bence. daha kimseyi almazlar.
                                seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                                asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X