Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ewet konumuzla alakası yok belkide ama adamlar cidden güzel bir takım oluşturdular benim favorileri iki forveti toni vr kloseyi aldılar hamitte orda hirdebrandıda aldılar aklıma gelmeyenlerde var tabi

MAKKAYI ALABİLİRİZ BENCE YADA SANTA CRUZU PİZARRODA OLABİLİRİR
    ŞAKA Bİ YANA MAKKAY SÜPER ANSFER OLUR AMA BİZİMKİSİ HAYAL
    pizarro chelseade usta , santa cruz olabilir , makaay gitse feyenoorda gider...seneye hamburg sampiyon kardes zidan ve van der vaart ligi sallayacak en sevdigim iki oyuncu bi takimda...neyse konuya dönelim...bu lavezzi isi hayal gibi duruyor...neyse bakalim...
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      pizarro chelseade usta , santa cruz olabilir , makaay gitse feyenoorda gider...seneye hamburg sampiyon kardes zidan ve van der vaart ligi sallayacak en sevdigim iki oyuncu bi takimda...neyse konuya dönelim...bu lavezzi isi hayal gibi duruyor...neyse bakalim...
      herta berlin - trabzon maçına gidiyormusun
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi baksaniza 5 milliyon degerindeyse demekki cok iyi bir oyuncu bu yasina ragmen bile bukadar astonomik ücret olmasi biraz sasirtici, umarim anlasma saglariz.
        artık hayırlısı umut fakirin ekmeğiymiş bizde ancak spkülasyonlarla avunacağız vaybe bir zamanlar levazziye bizde taliptik gibi

Yorum

• Ne demiş aristo "evlenin evlilik güzeldir.Şansınız varsa iyi bir kadına rastlar mutlu olurusunuz.yoksa Benim gibi filozof olurusuz.

Ne demiş TS taraftarı "Başkan olun başkanlık güzel birşeydir.Başkanınız verdiği sözleri tutarsa Roberto carloslu,Lincoln lü olursunuz.Yoksada Bizim gibi kanser olursunuz" )

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne demiş aristo "evlenin evlilik güzeldir.Şansınız varsa iyi bir kadına rastlar mutlu olurusunuz.yoksa Benim gibi filozof olurusuz.

Ne demiş TS taraftarı "Başkan olun başkanlık güzel birşeydir.Başkanınız verdiği sözleri tutarsa Roberto carloslu,Lincoln lü olursunuz.Yoksada Bizim gibi kanser olursunuz" )
            harika yaa...

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne demiş aristo "evlenin evlilik güzeldir.Şansınız varsa iyi bir kadına rastlar mutlu olurusunuz.yoksa Benim gibi filozof olurusuz.

süperdi ama ALLAH GÖSTERMESİN HİÇBİRİMİZE KANSERİ

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                herta berlin - trabzon maçına gidiyormusun
                stuttgartin cevresinde oynanirsa ucarim oraya
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  stuttgartin cevresinde oynanirsa ucarim oraya
                  maç berlindeydi galiba... "kamp dönemi" başlığında yazıyordu stadın ismi
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bu adamida bize yar etmezler

Yorum

• arkadaşlar berlin maçı ayın kaçında ????

Yorum

• param olsa adamı alacam keyfine futbol oynayacam herifle

Yorum

• bu gecede haber yok galiba..belki yarin foruma girdigimizde arjantinden birde kaleci almis oluruz
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• berlindeyse is zor...bi bakarim ben...gerci gidipte keceliyimi celoyumu seyredecegim

Yorum

• Yokmu hala bi transfer ya...3 gündür yokum buralarda hala aynı kişilerden aynı isimler yazılıyo değişen hiç bişe yok

alsınlar bi sol bek ben rahatlarım,en azından Celalettinden kurutulurum

Yorum

• simdi yatarkan su umutla yatiyorum: yarin foruma girecegim ve lavezzi ve martinez trabzonspor'da haberini okuyacagim...düsünmesi bile güzel...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X