İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yabancimi yerlimi?İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun valla Berat Tekke'ye
Bize de gene merak etmek düşüyor ne yazık ki
berat kardesimiz bi cok oyuncu tavsiye etmisti.hangisi acaba
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Kimmiş bu oyuncu merak ettim hemen söylemezseniz Trabzonsporluluğunuzu tartışmaya açmayı düşünüyorumİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyabancimi yerlimi?
berat kardesimiz bi cok oyuncu tavsiye etmisti.hangisi acaba
Bu arada sola adam almasınlar Musampa ile ziya doğanı barıştırsınlar Musampadan daha iyisini alamazlar.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Bence yanlış hatırlıyorsun kardeş o maçta Musampa 90 dk oynadı ilk yarı tutuk ikinci yarı iyidi,o maçta Cem Demiri çıkarıp Ersen Martini almıştı hoca ondan sonra toparlanmıştık Cem Demiri kurban seçti diye hocayada kızmıştık ben öyle hatırlıyorumİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskisehir kupa macinda oynadi.yeniliyorduk..onu cikardiktan sonra takim toparlandi..elenebilirdikKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Ziya Hocayla Musampa'nın arası düzelebilse ve Musampa bu takıma kazandırılsa şampiyonluk kupasının bir kulpundan tutarız demektir..Bu kadar da iddialı konuşuyorum ancak bu saatten sonra birbirleriyle anlaşmaları bana göre imkansız..Ziya Hoca çoktan silmiştir mantalitesiz(!) Musampa'yı..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
musampa ile o dediğin adamın barışması önemli değil ki ? adam kendi ile kavgalı ...ruh hastası ciddi bir tedaviye ihtiyacı var ...vallahi şaka değil aynen öle ...en büyük meziyeti gittiği her yeri germek sinir harbi yapmak huzur kaçırmak ...
bu arada orta saha da oynamak için söz aldıgını söyleyen serkanı da düşünürsek kadro yazan arkadaşlar 3 ön libero serkan hüseyin ayman olarak 3 lü şimdiden yazsınlar .. kadro nun bu kısmı belli oldu .
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Hocayla Musampa'nın arası düzelebilse ve Musampa bu takıma kazandırılsa şampiyonluk kupasının bir kulpundan tutarız demektir..Bu kadar da iddialı konuşuyorum ancak bu saatten sonra birbirleriyle anlaşmaları bana göre imkansız..Ziya Hoca çoktan silmiştir mantalitesiz(!) Musampa'yı..
Ne yaptı bu adam ziya doğan'a çok merak ediyorum aralarında geçenleri.
Bu arada müstakbel forvetimizide söylerseniz,bu sıkıcı perşembe günümüzü heyecanlandırmış olursunuz
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
bencede artık birisi açıklasın şunuİlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kim buu adam yaw

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sonra da oynamiyo diye.. Adam kral yaaaa
Yorum