Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    eskisehir kupa macinda oynadi.yeniliyorduk..onu cikardiktan sonra takim toparlandi..elenebilirdik
    Kuoa maçı idi o..
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Helal olsun valla Berat Tekke'ye

Bize de gene merak etmek düşüyor ne yazık ki
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Helal olsun valla Berat Tekke'ye

Bize de gene merak etmek düşüyor ne yazık ki
        yabancimi yerlimi? berat kardesimiz bi cok oyuncu tavsiye etmisti.hangisi acaba
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

yabancimi yerlimi? berat kardesimiz bi cok oyuncu tavsiye etmisti.hangisi acaba
          Kimmiş bu oyuncu merak ettim hemen söylemezseniz Trabzonsporluluğunuzu tartışmaya açmayı düşünüyorum

Bu arada sola adam almasınlar Musampa ile ziya doğanı barıştırsınlar Musampadan daha iyisini alamazlar.
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• kim bu adam Berat abi...meraktan catlatmayin bizi.

Yorum

• He valla Musampadan daha iyisini alabileceklerini bende düşünmüyorum ama Ziyanın ona evet diyeceğini de ...
              Forvet tamam sıra solda

Yorum

eskisehir kupa macinda oynadi.yeniliyorduk..onu cikardiktan sonra takim toparlandi..elenebilirdik
                Bence yanlış hatırlıyorsun kardeş o maçta Musampa 90 dk oynadı ilk yarı tutuk ikinci yarı iyidi,o maçta Cem Demiri çıkarıp Ersen Martini almıştı hoca ondan sonra toparlanmıştık Cem Demiri kurban seçti diye hocayada kızmıştık ben öyle hatırlıyorum
                KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Ziya Hocayla Musampa'nın arası düzelebilse ve Musampa bu takıma kazandırılsa şampiyonluk kupasının bir kulpundan tutarız demektir..Bu kadar da iddialı konuşuyorum ancak bu saatten sonra birbirleriyle anlaşmaları bana göre imkansız..Ziya Hoca çoktan silmiştir mantalitesiz(!) Musampa'yı..
                  Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• musampa ile o dediğin adamın barışması önemli değil ki ? adam kendi ile kavgalı ...ruh hastası ciddi bir tedaviye ihtiyacı var ...vallahi şaka değil aynen öle ...en büyük meziyeti gittiği her yeri germek sinir harbi yapmak huzur kaçırmak ...

bu arada orta saha da oynamak için söz aldıgını söyleyen serkanı da düşünürsek kadro yazan arkadaşlar 3 ön libero serkan hüseyin ayman olarak 3 lü şimdiden yazsınlar .. kadro nun bu kısmı belli oldu .

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ziya Hocayla Musampa'nın arası düzelebilse ve Musampa bu takıma kazandırılsa şampiyonluk kupasının bir kulpundan tutarız demektir..Bu kadar da iddialı konuşuyorum ancak bu saatten sonra birbirleriyle anlaşmaları bana göre imkansız..Ziya Hoca çoktan silmiştir mantalitesiz(!) Musampa'yı..
                      Ne yaptı bu adam ziya doğan'a çok merak ediyorum aralarında geçenleri.

Bu arada müstakbel forvetimizide söylerseniz,bu sıkıcı perşembe günümüzü heyecanlandırmış olursunuz
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• ziya bu adama sen ön liberoda oynarmsın diye sormuş oda küsmüş

Yorum

• ya kim buu adam yaw
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Musampa gibi adamı harcadık ya helal olsun bize.

Adam CAS'a gitse tazminat öderiz valla!!
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• Musampa bizde kadro disi birakildigini soyledigimizde acaip sasiriyorlar burda... Ilk once musampa sizdemi diye soke ediyorum onlari sonra da oynamiyo diye.. Adam kral yaaaa
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya kim buu adam yaw
                                bencede artık birisi açıklasın şunu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X