İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yoq yetenekli olsun isterse kürt olsun...İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında sorun şu: Bu adam trabzonlu olmasaydı ve biz bu alsaydık çok farklı yorumlar ile karşılaşacaktık. Forumda duygusal bir hava esiyor. Püfür püfür hemde...
Yorum
-
olsun güzel oluyor..İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz fazla uçtun 20 m dolar !!!

poetricus
Yorum
-
Palermoyu satıp para kazanamayız. Ama Özer bizim geleceğimiz olur. Palermo haberlere düştüğüne göre pek birşey yapmamız gerekmiyor. Bence Özer Hurmacı.İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman palermo arkadaşlar !!! haydiyin bu adam yapar bizi şampiyon

Yorum
-
tamam arkadaşlar sizi mi kıracağız yaaİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePalermoyu satıp para kazanamayız. Ama Özer bizim geleceğimiz olur. Palermo haberlere düştüğüne göre pek birşey yapmamız gerekmiyor. Bence Özer Hurmacı.
Yorum
-
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizi bir futbolcu mu sampiyon yapacak bu arada arkadsı kırmamak için 5dklığına avatar runje
aj avatarda runje bile bagriyo Runjee Runjee
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
yaşlı sanırım 33 falan var yaşı ama boca nın buralara gelmesinde çok payı var...İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartin Palermoyu bi arkadaşa şaka olarak söylemiştim ciddi ciddi ilgilenmeyemi başladılar?
Biraz yaşlı diilmi bu arada....???
Yorum
-
Evet bende katılıyorum geyik yeri oldu burası...İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu konunun biraz çocuksulaştığını düşünen bir tek ben mi varım?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum