Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yaw ne Necati'si..?? Oldu olcak Hakan Sukur'u alalim, ilerde Hakan Sukur-Ersen Martin ikilisiyle cikalim..
    Dort onliberolu sistemden sonra simdide iki uzun forvet anlayisini dunya futbol literaturune katmis oluruz..

Neden olmasin?

TWIN-TOWERS
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden olmasin?

TWIN-TOWERS
      Twintowersun sonunu gördük ama
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaw ne Necati'si..?? Oldu olcak Hakan Sukur'u alalim, ilerde Hakan Sukur-Ersen Martin ikilisiyle cikalim..
        Dort onliberolu sistemden sonra simdide iki uzun forvet anlayisini dunya futbol literaturune katmis oluruz..
        Aslinda iyi fikir, hizli ofansif ortasahalarla, cok iyi is yapar.. Ama hakan sukurun yerine genc biri sart... ... sut ceker gibi orta yap ikisinden birine carpar ..
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ligimizde Arab Futbolcu oynuyormuydu yoksa
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Fikirlerinize yüzde yüz katılıyorum. Özellikle bir kaleciye daha ihtiyacımız olduğu kesin. Yırtıcı bir santrafor alabilirsek o da çok işimize yarar. Ama özellikle sol açık olarak sağ ayaklı Gökdeniz'in oynaması hem Gökdeniz'den yeterince yararlanamamamıza hem de sağ kanatta Yattara'yı oynatacağımız için defansif açıklar vermemize yol açar diye düşünüyorum. Oysa Yattara'nın ikinci yarılarda maça girmesi, kendisine ikili skıştırmalarla önlem almamış rakipleri perişan etmesine sebep oluyor. Bu yüzden bir sol açık alınması, Gökdeniz'in sağa çekilmesi ve Yattara'nın ikinci devre oyuna alınarak, skor alınamamışsa driplinkleri ile rakibi yıpratması, skor alınmışsa kontratak silahı olarak kullanılması taraftarıyım.
            Sevgiler

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ladin diye bi oyuncuya karsi oynarsak, yedek saklariz onlari ...
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• Milliyet Son Dakika

Trabzonspor, yarın Gerede'de toplanıyor

Trabzonspor, sezon öncesi hazırlıklarına yarın Bolu'nun Gerede ilçesinde başlayacak.
                Profesyonel futbol takımı menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 33 kişilik futbolcu kadrosuyla 20-30 Haziran tarihleri arasındaki 10 günlük sürede, Gerede Green Park Otel'de kampa gireceklerini belirtti.
                Yarın sabah Trabzon'dan uçakla Ankara'ya hareket edeceklerini kaydeden Perekli, ''Gerede'ye ulaşarak ilk çalışmamızı yarın gerçekleştireceğiz ve böylece yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız'' dedi.
                Kamp döneminde yeni transferlerle genç oyuncuların takıma adaptesini sağlayacaklarını dile getiren Perekli, ''30 Haziran'dan sonra Trabzon'a dönerek İntertoto Kupası maçı hazırlıklarına başlayacağız. Şu anda bütün hedefimiz İntertoto Kupası maçlarını kazanıp, daha sonra da lige iyi başlangıç yapmak'' diye konuştu.
                Yarın bazı futbolcuların takımdan ayrı olarak Gerede'de takıma katılacağı bildirildi.

Yorum

• "Ülkeme döneceğim"
                  Beşiktaş'ın Kolombiyalı eski kalecisi Oscar Cordoba, ''Türkiye'de beşinci yılımı tamamladım. Artık ülkeme döneceğim'' dedi. Kuşadası Yolcu Limanı'na yanaşan Ocean Monarch gemisiyle Yunan adalarına tura çıkan Cordoba, hareketinden önce limandaki Scala Nuova alışveriş merkezinde ailesiyle birlikte kahvaltı yaptı.

Ege Ports Terminal Binası'ndan gemiye geçerken, Beşiktaş taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Cordoba, burada gazetecilerin sorusu üzerine, ''Türkiye'de beşinci yılımı tamamladım. Artık ülkeme döneceğim. Ailemle birlikte gemi ile Yunan adalarına gezmeye gidiyoruz'' dedi.

Trabzonspor yönetiminin kadrosuna almak için harekete geçtiği yönündeki haberlere ilişkin sorulara yanıt vermeyen Oscar Cordoba, dönüşünde sakin kafayla kararlarını gözden geçireceğini belirtmekle yetindi.

19.06.2007

Kaynak : AA
                  Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Milliyet Son Dakika

Ali Bilgin= Olcan + Kerim + para

Antalyaspor Mali Asbaşkanı Abdurrahman Yılmaz, Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusundaki görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
                    Abdurrahman Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusunda bir süredir görüşmeler yaptıklarına dikkat çekerek, ''Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusundaki görüşmelerimiz sürüyor. Fenerbahçe, Ali Bilgin'i istiyor. En son teklif kendilerine iletildi. Artık onlardan cevap bekliyoruz'' dedi.
                    Ali Bilgin'i Fenerbahçe'ye vermek istediklerine de işaret eden Yılmaz, şunları söyledi:
                    ''Fenerbahçe, Ali Bilgin için belirlenen bonservis bedelini yüksek buldu. Bize futbolcu artı para teklifinde bulundular. Fenerbahçe'den, Ali Bilgin için Olcan Aydın ve Kerim Zengin'i bonservisi ile ve bir miktar para istedik. İsteklerimizi Fenerbahçe'ye bildirdik. Kendilerinden haber bekliyoruz. Sanıyorum bu hafta içinde kesin sonuca varılır.''

Bence Anadolu Takimlari cildirmis!
                    TFF yarin Yabanci sinirlandirmasini kadirirsa görürüz öyle 4 Milyon AVROlari filan.

O zaman alin diye yalvarirlar adama....

Yorum

• İlk olarak seha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fikirlerinize yüzde yüz katılıyorum. Özellikle bir kaleciye daha ihtiyacımız olduğu kesin. Yırtıcı bir santrafor alabilirsek o da çok işimize yarar. Ama özellikle sol açık olarak sağ ayaklı Gökdeniz'in oynaması hem Gökdeniz'den yeterince yararlanamamamıza hem de sağ kanatta Yattara'yı oynatacağımız için defansif açıklar vermemize yol açar diye düşünüyorum. Oysa Yattara'nın ikinci yarılarda maça girmesi, kendisine ikili skıştırmalarla önlem almamış rakipleri perişan etmesine sebep oluyor. Bu yüzden bir sol açık alınması, Gökdeniz'in sağa çekilmesi ve Yattara'nın ikinci devre oyuna alınarak, skor alınamamışsa driplinkleri ile rakibi yıpratması, skor alınmışsa kontratak silahı olarak kullanılması taraftarıyım.
                      Sevgiler
                      gökdenize yer bulamiyoruz nerdeyse sagda bazi maclarda serkan bazi maclarda yattara oynar..gökdenizi koyacak yer kalmadi gercekten.sol acik oynamasi ne kadar saglikli tartisilir ama ziya dogan onu sol kanatta oynamayi düsünebilir.bu yüzden sol acik transferini o kadar acil görmüyor sanirim.yinede takasla oraya erhani alirlar gibi geliyor bana.ibrahim akinda olabilir ama neden ilgilenmiyorlar anlamiyorum
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tolganin yetismesi degilde kendini gelistirmesi gerekir desek daha yerinde olmazmi.bunun icinde ona abilik yapabilecek onu "yetistirebilecek" bi kaleciye ihtiyac yok.alacaklari yabanci bi kaleciyle iyi bir rekabete girerse kendisini daha iyi gelistirebilir.
                        Hangi kendini yetiştirmeden bahsediyoruz ya ? O antremanlardan sonra Frikik çalışıp KENDİNİ YETİŞTİRMEYE ÇALIŞAN HAMİ ! Dönemleri eskide kaldı!

Ne yapıyor ya da yapacak tolga ? Antremandan sonra ekstra antreman mı yapacak,Lig boyunca koltuğunun altından yediği goller için ?

Gerçekçi olalım biraz yaa..Burası Türkiye,İngiltere değil !...

Not:Bir kaleci koltuğunun altından gol yemez ! Yememeli !
                        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi aslinda gercekten burda tek alinmasi zor olan futbolcu lavezzi.onun bonservisi 5 milyon €..ülker yardim etsin bizde onu alalim
                          diger futbolcularin hepsi alinabilinir.martinez olmasi illada sart degil bence..
                          ya neresi zor sat gökdenizle hüseyini al o dediğin adamı.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            onunla borc öderler
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu arada Travel ile stichus nerede?

Acaba 10 Numarami Transfer ediyorlar

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yok yaa...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X