Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok sen anlamadın Faik. Yönetim hiç bir çaba sarfetmiyo ki. Az bi kıpırdat transferi hakiki bombalarla da bizde patlatalım bişeyleri.
    Yoksa ben resmi formamı alıp giyiyorum ..(9 numara )
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ........................
      En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 23:54.
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok sen anlamadın Faik. Yönetim hiç bir çaba sarfetmiyo ki. Az bi kıpırdat transferi hakiki bombalarla da bizde patlatalım bişeyleri.
        Elif mevcut transferler göz önünde tutulduğunda senin formanı daha çok alan çıkar...... Elifin formasını çoğaltıyoruz arkadaşlar.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Biz kimin formasını alalım da 7,5 milyon euro kazansın kulüp .
          bizim 2004 yılındaki forma patlaması vardı binlerce forma satmıştı klüp nerdeyse stada giden herkes formaliydi çoçuklar da inanılmaz truncu forma hastalığıda vardı neyse ve kappa formaları çubuklu formalar o istanbulsporu 5-0 yendiğimiz maçtaki formalar süperdi o formlar sayısısz satmıştı yine öyle bir forma yapılsa ve kampanya başlatılsa kesinlikle çok büyük kar ederiz bu şekilde 50 ytl yapcan herkes alacakve kombinelere de ek ürün eklicen forma+bayrak vb gibi o zaman çok süper olur BİZDE milyon eurolar kaldırırırız
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Forma konusu açılmışken. Bizim yönetimde gelişmeler var. Futbolcu imzayı attığı gün formasını çıkarıyor

Yorum

• Bence güçlü bir firma olmalı. GSM veya banka... Etkisi çok olmalı ki yolumuza taş koyulamasın. Hatta Vestel bile olabilir. Geleceği çok parlak bir firma
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hamdi efendi burdaymış, yine sallamışsın bravo Benim siyasi görüşümle yönetimin siyasi görüşü arasında dağlar kadar fark var. Konu neden dönüp dolaşıp siyasete geliyor onu da anlamadım. Bi hazmedemediniz başbakanın kankisi olan bir başkanı. Asıl siyaset budur bence. Başarısız diye eleştiriyoruz, neler yapılması gerektiğini yazıp çiziyoruz. Yönetime hakaretler savurunca, ve çeşit çeşit iddialar ortaya atınca veya komik olacam diye saçma sapan sıfatlar kullanınca herşey çözülmüş mü oluyor. Yönetimdeki insanların siyasi görüşleri farklı farklı. Trabzonspor'un böyle bir sorunu yok. Sorun bu konuyu gündeme getirmeye çalışanların niyetlerinin hiçte masum olmamasıdır. Mesela hamdi bey feyk resimler yerine adınızı soyadınızı resminizi bizimle paylaşabilirsiniz değil mi?

Diğer konu ise transfer konusu, geçen sezon transfer delisi olduk tuttuğumuzu takıma kattık yaşadığımız hüsran ortada. Yıldız mıldız istemiyorum, transfer yapılmasa dahi kadroya güveniyorum. İyi bir hazırlık dönemi geçirirsek, geçen sezon yaşdığımız sakatlıklar ve şansızlıkları yaşamazsak oldukça başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Yine de bazı mevkilere transfer şart ancak bunun için kulübün şartlarını zorlamaya gerek yok. Sol kanat mı arıyoruz. Ufuk Bayratkar var sürün sahaya gitsin. En kötü hali bizim Keçeligillerden iyidir.
                tamam Emorfo kardeş gerçekten böyle düşünüyorsan o zaman hemfikiriz, işte benimde beğenmediğim transfer politikasını sen kısaca özetlemişsin tuttuğumuzu alıyoruz neticede futbolcu çöplüğüne döndük ,misal 5 tanevasat futbolcu alacaklarına iki tane kaliteli transfer istiyoruz bu kadar basit

Yorum

• stepanov da hafif göbek gördüm KEBAP yapmış olabilir
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bak kaka6191 ne güzel özetledin .Demek ki herşey yönetimde bitiyo. Kulübü bitirdiler taraftarıda çürüttüler.Hiç bir artısı yok hep geri hep geri ...
                    Serkan'ın formasına veririz 69 Ytl alırız. Aldırabilirsen

Yorum

• silinmiştir
                      En son a d bacan tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 15:39.
                      "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                      O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

Yok sen anlamadın Faik. Yönetim hiç bir çaba sarfetmiyo ki. Az bi kıpırdat transferi hakiki bombalarla da bizde patlatalım bişeyleri.
                        Marcelinho yildiz diye alindi, kac paralik forma satildi, bilen var mi?
                        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeş iyimserliğine hayranım valla. bu yönetimin yaptığı bir tane doğru işi söylesen sorun yok. bir kere önce yönetim iyi niyetli olduğunu kanıtlamak zorunda. fatihi satarak, benzinliği satarak ve de en önemlisi limanı trabzonsporun elinden alarak iyi niyet gösterilmez. bu düpedüz kötü niyettir. önce limanı alıp sonra takımı paralı başkana muhtaç etmek ve ardından paralı reklamı ile klübe başkan olmak ne kadar ahlaklı bir iştir. olayları iyi analiz etmemiz lazım bence. çünkü birçok ayrıntıyı kaçırıyoruz. bunlarda önemli ayrıntılar oluyor nedense. neyse hayırlısı ne ise o olsun.

eger bu baskana oy veıp sectıysen zaateen sus hıc konusma eger oy vermedıysen ozman uye ol senın oy verdıgın baskan olsun bakın ben derdımı anlatamıyormuyum bakım gs fb nın taraftarlarına da bızım nekadar fedakarlık etmeduıgımızı kendınız gorun dıyorum oturulan yerden ahkamı herkez keser spor yazarları gıbı ıcraat gorıyım ıcraaatttt bıselr yapın bende sıze destek olayım sadece konusmayın polıtıkacılar gıbı dıyorum ...!
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• madem konuda formaya hafif döndü
                            eski bjk li yeni TRABZONSPOR lu yegenime forma alacagım
                            nereden tedarik edebilirim
                            bizim bualarda zor bulurum
                            bu işi,n en kısa yolu nasıl arkadaşlar;?
                            "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                            O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yıldız ...

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                marcelinho formalarından yaklaşık 2 milyon YTL alındı
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X