Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla almanlarda bizim gibi bu oyuncuya hayran kalmislar daha dogrusu Werder Bremenli taraftarlar forumlarinda Klose gitsin Lavezziye raziyiz diye yorumlar iceriyor 5 milliyon euro verseler kardir diyorlar.
    bizim lavezziyi almamiz imkansiz bisey zaten okadar para vermez Albayrak

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla almanlarda bizim gibi bu oyuncuya hayran kalmislar daha dogrusu Werder Bremenli taraftarlar forumlarinda Klose gitsin Lavezziye raziyiz diye yorumlar iceriyor 5 milliyon euro verseler kardir diyorlar.
      Lavezziyi de Kloseyi de alalım puhaha Ne pis kor adamlara..

Yorum

• herkese iyi geceler umdugumuz transferlerin gerceklesmesi umuduyla

Yorum

• bu arada özer olayı ne oldu o kadar konuşuldu taraftarlar tarafında ama tık yok

Yorum

• klose bayerne gitti bu arada bayern çok iyi transferler yaptı taş gibi bir takım oldu bence

Yorum

• Şu kaynaklarınızı tekrar arasanız da son durumu özetleseniz. Mazallah meraktan gece yarısı çat diye ortadan ikiye ayrılacağız.

Yorum

• konuyla alakasiz ama bence bayern bi halt edemez...kil oluyorum bu takima...hamit altintop gibi futbolcuyuda harcayacaklar...
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• spartak talip galiba millet youtubede oyle diyor .... zor bu lavezzi işi
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    spartak talip galiba millet youtubede oyle diyor .... zor bu lavezzi işi
                    Transfer dedikodularında Lavezzinin ismi, Bremen, Spartak ve CSKA ile anılıyor. Parayı veren düdüğü çalacak, senin analayacağın...

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      spartak talip galiba millet youtubede oyle diyor .... zor bu lavezzi işi
                      gece yarisi operasyonuyla bitirilmistir isi bizim haber aldigimiz saatlerde arjantinde sabahti gerci..yada sabaha karsi operasyonuyla bitirmislerdir bizimkiler
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• spartak ın pek bi engel olabileceğini sanmıyorum yani onun elinde alabiliriz lavezzi yi ama bremen !!!

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          konuyla alakasiz ama bence bayern bi halt edemez...kil oluyorum bu takima...hamit altintop gibi futbolcuyuda harcayacaklar...
                          ewet konumuzla alakası yok belkide ama adamlar cidden güzel bir takım oluşturdular benim favorileri iki forveti toni vr kloseyi aldılar hamitte orda hirdebrandıda aldılar aklıma gelmeyenlerde var tabi

MAKKAYI ALABİLİRİZ BENCE YADA SANTA CRUZU PİZARRODA OLABİLİRİR
                          ŞAKA Bİ YANA MAKKAY SÜPER ANSFER OLUR AMA BİZİMKİSİ HAYAL

Yorum

• klaus allofs(bremenin menejeri) bi aralar lavezzi ve zarate ile ilgilenmediklerini diyordu diye hatirliyorum ama yaniliyorda olabilirim
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• valla alırlarsa helal olsun ama sanmıyorum... başkan tvneti satarsa belki anca verir parasını yoksa bizim bütçeyi aşar bu lavezzi
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Abi baksaniza 5 milliyon degerindeyse demekki cok iyi bir oyuncu bu yasina ragmen bile bukadar astonomik ücret olmasi biraz sasirtici, umarim anlasma saglariz.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X