lavezzi nerden ciki ya? nerde yaziyor bu haber?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bende yeni ögrendim burda, merak ediyorum nerde yaziyor diye umarim dogrudur böyle bi haberİlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelavezzi nerden ciki ya? nerde yaziyor bu haber?
Yorum
-
Umut fakirin ekmeğidir... Sabah ola hayrola... Geçen sene de dünya kupasından bir forvet alınacak diye heyecanla yatmıştık stichus sayesinde. Bu gün de ne Ziya ne yönetim eleştirisi okudum ve ruh sağlığım yerine geldi. Ama sabah Ziya ve yönetim tartışmalarıyla devam ederiz gibi geliyor... Herkese iyi geceler....Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelavezzi nerden ciki ya? nerde yaziyor bu haber?
yönetimden birine yakın olduğunu iddaa eden bi abimiz lavezzi ve palermo transferinin bittiğini söyledi..ne kadar doğru bilinmez..şahsen bn inanmadım..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildiyani palavra
yorum sizin..bn o abiye bu transfer olmazsa kendini banlat dedim o lafıma epey bi içerlemiş..o lafı dememin sebebide böyle filmleri daha öncede izlemiş olmamdan kaynaklanıyo..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
olur yada olmaz bu onun elinde degilki.büyük oranda anlasildigi duyumlarini almis.yarinda bu isin belli olacagini pek sanmiyorum acikcasi ama bakalim..İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyorum sizin..bn o abiye bu transfer olmazsa kendini banlat dedim o lafıma epey bi içerlemiş..o lafı dememin sebebide böyle filmleri daha öncede izlemiş olmamdan kaynaklanıyo..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildiBeni gelen duyumlar falan değil de stichus'un foruma gelmemesi heyecanlandırıyor. Bir gelişme olmasını bekliyorum ben
@esrarengiz61
Pozitif bakmak, umutlu olmak her zaman iyidir kardeşim
İnancını hiçbir zaman kaybetme
abi ne umudu gözünü sevim..elindeki yabancıları göndermeden nasıl yabancı transferi yapıyosun bide buna bu açıdan bak..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeldeki yabancilari gondermeden nasil olcak bu transferler peki???
işte benimde inanmamamın sebeblerinden bitaneside bu..hatta inanmamak için daha çok sebep var ama şimdi sayamam..snde tahmin edebiliyosundur bu sebepleri..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
6+5 kararı çıkacak merak etmeyin
Yabancılar hiç sorun değil o yüzden..
Ayrıca stichus konusunda; adam gizliden yürütülen transferi gelip buraya yazacak değil ya. O kadar akılsız bir adam değil
Neyse transfer başlığını kirletmeyelim artık. Hadi iyi geceler size..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
bu kadar strese gerek yok acikcasi.bi sekilde eksikleri gördüler.yani bizim gördüklerimizle onlarin arayislari uyusuyor.birilerini alacaklar bakalim...suana kadarki transferlerden memnunum.gerek jabi gerekse serkan cok yerinde transferler.genclerimizde var tabi..üstelik zaman icinde takasta kullanilacak oyuncularda belli olunca yeni bi kac transfer daha olabilir.positif düsünmeye calisalimİlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte benimde inanmamamın sebeblerinden bitaneside bu..hatta inanmamak için daha çok sebep var ama şimdi sayamam..snde tahmin edebiliyosundur bu sebepleri..
üstelik artik gercekten cok alternatifli ve dinamik bi kadromuz olusmaya basladi.gecen bi kac sene oyun kurucusu olmadan basladik.simdi ise 2 taneyle yeni sezona baslayacagiz büyük ihtimalle.
abimizin verdigi haberler yanlis duyumda olabilir.bu transfer islerini sadece baskan bizzat ve bizim stichusla birlikte yürüttügü icin nasil diger yöneticiler haberdar oluyorda kaynak olarak bi yönetici gösteriliyor onu pek anlamis degilim..
stichusun burda olmamayisi benide heyacanlandiriyor
En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 03:01.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildiiyi bari kar yapalim diye stepanovu,yattara ve gökdenizi satalim yerlerine baska takozlar aliriz ucuza
ben borca girip sampiyonluk görmek isterim
ewt aynen katılıyorum..borç yiğit in kamçısıdır..bakın gs ye adamlar iflas bayrağını çekti stad yapıyolar yıldızlar alıyolar başarıya ulaşmak için..valla bn şampiyonluk görmeden ölmek istemiyorum
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
yok demek istedigim satalim falan degildi.yabanci konusunda en azindan bunlarin döneminde zarara ugramadik demek istiyorum yani maddi acidan.yoksa sadece stepanov bize faydali olabildi.bence risple jabi de cok faydali olacaklar.bakalim görecegiz.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildiiyi bari kar yapalim diye stepanovu,yattara ve gökdenizi satalim yerlerine baska takozlar aliriz ucuza
ben borca girip sampiyonluk görmek isterim
öyle cok büyük borclar altina girmeye de gerek yok iyi bi kadro kurmak icin.cogu arkadasimizisin saydigi isimler lavezzi haric büyük borclara girerek yapilacak transferler degil.mütevazi bi bütceylede basari elde edilebilinir.öyle cok fazla takviyeye de ihtiyacimiz yok cünkü takimin bi iskeleti var ve 8 futbolcusuda cesitli milli takimlarda mücadele ediyor.
sampiyonluga inanalim.her zamankinden cok inanalimKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
fanatikin haberine göre rubin kazan hüseyin icin 4milyon euro öneriyor...hemen satilsin bence böyle bir durum söz konusu ise..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum