Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bosuna ümitleniyorsunuz, bu yönetim transferi bitirdi bence. daha kimseyi almazlar.
    Alirlar.... Ama semsettin diye bi zenci yurtdisinda..
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dinleyen yokk tabii özer diye dilimizde tüy bitti..ama vardır bir bildiklri demekten başka ne gelir akla...adam resmen diyor trabzon aşığıyım diye..
      elin sırpına djokaya paraları saydır bizim özere gelince yetersiz de özerin trabzonsporda oynaması için brezilyalımı olması gerekiyor

Yorum

• İlk olarak sancakbeyi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        575 sayfanın hepsini okudum..ne olur artık adamı gibi birini alalım ya..şu lavezzi imkansız gelıyor ama alınsa valla süper olur..
        ben tam üç kaz okudum belki arada bir transferi kaçırmışımdır diye ama onladımki kaçırmamışım

Yorum

• arkadaşlar hemen umudumuzu kaynetmeyelim..yani kongre geliyor mecbur iyi transferler yapmalılar..artık biyerlerden para bulsunlar,öle oturarak herkes yöneticilik yapar..

benim hala iyi yönde umutlarım var
          1461!

Yorum

• Palermonun bi videosu komik yapmışlar:

http://www.youtube.com/watch?v=nA-4Y...related&search=

bi video daha orta sahadan kaleciye aşırtma yapıyo:

http://www.youtube.com/watch?v=l0u9Y...related&search=
            En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 01:17.

Yorum

• İlk olarak sancakbeyi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar hemen umudumuzu kaynetmeyelim..yani kongre geliyor mecbur iyi transferler yapmalılar..artık biyerlerden para bulsunlar,öle oturarak herkes yöneticilik yapar..

benim hala iyi yönde umutlarım var
              arkadaşım bunlar ronaldinhoyu getirseler bile artık bi daha seçilemezler bence bunu gayet iyi biliyolar

Yorum

• Umudunuzu kırmak gibi olmasın ( ki zaten hepiniz/miz de biliyoruz ki bizim ki umut değil bir kaç saatlik hayal) ama bence ne Palermo ne de Lavezzi alınır. Bu bence imkanı olmayan bir durum. Yarın görürsünüz hiç bir haber çıkmaz bu konu ile ilgili ( müspet olarak yani). Boşuna hayallerinizi umuda dökmeyin sonradan acı veriyor insana.

Ama olur da bu Lavezzi gelirse Trabzonspor'a en çok Fotomaç'A gülecepim adamlar 8 mayısta haber yapmışlar bu işi. Bak sen ondan sonraki tafraya yok " transfer fotomaçtan izlenir" yok "biz bunu taaaa 8 mayısta duyurmuştuk" vs vs. yüzlerce yalan haber yap biri tutunca " biz söylemiştik" de ohh ne ala ne ala
                Hepinize iyi geceler.

Not: Beklentilerinizi yüksek tutmayın çünkü hayal kırıklıklarınız da en az beklentileriniz kadar büyük olur.
                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• ben zaten ümitli degilim...gelirse büyük süpriz olur gelmezse saglik olsun...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• [quote=hotleo;842495]Umudunuzu kırmak gibi olmasın ( ki zaten hepiniz/miz de biliyoruz ki bizim ki umut değil bir kaç saatlik hayal) ama bence ne Palermo ne de Lavezzi alınır. Bu bence imkanı olmayan bir durum. Yarın görürsünüz hiç bir haber çıkmaz bu konu ile ilgili ( müspet olarak yani). Boşuna hayallerinizi umuda dökmeyin sonradan acı veriyor insana.

Ama olur da bu Lavezzi gelirse Trabzonspor'a en çok Fotomaç'A gülecepim adamlar 8 mayısta haber yapmışlar bu işi. Bak sen ondan sonraki tafraya yok " transfer fotomaçtan izlenir" yok "biz bunu taaaa 8 mayısta duyurmuştuk" vs vs. yüzlerce yalan haber yap biri tutunca " biz söylemiştik" de ohh ne ala ne ala
                    Hepinize iyi geceler.

Not: Beklentilerinizi yüksek tutmayın çünkü hayal kırıklıklarınız da en az beklentileriniz kadar büyük olur.[/quote

adamlar o kadar sallamışlarki kimi alsak fotomaç demişti olur bu arada bende sana katılıyorum boşuna kendimizi yormayalaım yıldız transferler olmayacak maalesefki
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 01:23.

Yorum

• gelir türkiyeye bizle anlaşamaz cavcav kapar onu.

bu arada konyada tristanla anlaşmaya çalışıyomuş.ne günlere kaldık beaah.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
                        bana futbolcu palermmonun alınmasıda espri gibi geliyo.
                        Bonservisi elinde....bide gençlerbirliği falan istiyoken gelir bize bence

Yorum

• Eren için girişim

Ziya Doğan'ın isteği ile sol kanada yerli bir oyuncu almak için kollar sıvandı. G.Birliği'nden Eren için bordo-mavili takımın dün görüşme yaptığı öğrenildi. Doğan'ın da istediği Eren için görüşmeler bugün de sürecek. Eren'de sonuç alınamazsa G.Antep'in serbest bıraktığı Faruk gündeme gelecek.

Faruk serbestmiymiş?bence hemen alınmalı geçen sene çok uğraşmıştık almak için....

Yorum

• Palermonun 1 maçta attığı 5 gol (2007 sezonu) :

bu Güney Amerikalı Spikerlerin Gol sesini uzatmalarını çok seviyorum ya...

Yorum

• bu lavezzi ve palermo işide fos çıkacak görürsünüz ama in.ş alınırda yanılırm..
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• lavezzi mutlaka alinmali na pahasina olursa olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X