Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 400 e transfer haberi kecelinhonun amcasi takima malzemeci olarak getirldi

Yorum

• ve aleykümselam kardeşim, yok yok yok iste transfer haberi, kasımpaşa ya bile futbolcu kaptırır olduk... yorumsuz...
      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• 19 hazirana kadar transfer beklemeyin, 19 hazirandan sonra önce gökdenizin satılmasını okuruz, ondan gelecek paraylada ziyanın getirdiği kabız yabancı futbolcu haberlerini okuruz. gelecek yaz transfer dönemindede, ziyanın getirdiği kabız futbolcuya talip olmadığını okuruz artık.

Yorum

• bana da öyle geliyor bu futboldan anlayan yönetim gökdenizi satacak gibi içime doğuyor...fatihi marhelinho ile kapatmaya çalıştılar,gökdenize de birini bulurlar..
          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• kaldık yattara ya desenize ...

demek o da gidiyor ha gitsin bakalım ...

Yorum

• arkadaşlar ....geçen bahsettiğim nick carle istanbula çağrılınca ...fenere gidecek sanmışlar....

...onlar yalanladı zaten büyük ihtimal bizim başkan çağırmıştır....

....bu kadar yankı yaptığına göre iyi adam inşallah başkan anlaşır bu adamla ....
              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar ....geçen bahsettiğim nick carle istanbula çağrılınca ...fenere gidecek sanmışlar....

...onlar yalanladı zaten büyük ihtimal bizim başkan çağırmıştır....

....bu kadar yankı yaptığına göre iyi adam inşallah başkan anlaşır bu adamla ....
                Avusturalya ligine göre bomba da, bizim ligde çok tutar gibi gelmedi bana.. Ceyhun'u koysan oraya Ronaldinho gibi durur..

Yinede önyargılı olmayayım, sonuçta youtube'dan izledim adamı..
                BORDO MAVİ

Yorum

• ya arkadaslar simdi bu nick carle kimdir nedir bizim yonetimden veya basından transfer edecegimiz die bi duyum varmıydı yoksa bmn uyelerimizn transfer etsek guzel olur muhabbetimi buu
                  İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Son Dakika

Nuri Bey yaptığı son açıklamada '' Bizde, alınacak futbolcu yok satılacak futbolcu var dükkanın önünü kapamayın ''dedi.

bir senedir sakarya'dan Martinez'i almaya çalışan bu yönetimin transfer yapacağına inanan arkadaşlara sabır diliyorum.
                    En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 18:14.
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son Dakika

Nuri Bey yaptığı son açıklamada '' Bizde, alınacak futbolcu yok satılacak futbolcu var dükkanın önünü kapamayın ''dedi.
                      komik........
                      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• arkadaşlar yeni haberlerle geldim bir tel görüşmesi yapıp kesinleşince söylemeyi düşünüyorum !
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• inşallah iyi haberlerdir

Yorum

• selam melih geldinmi yalanım yok seni bekliyordum sabahtan beri haberleri alalım ???

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar yeni haberlerle geldim bir tel görüşmesi yapıp kesinleşince söylemeyi düşünüyorum !
                              İnşaLLah biriLerini satmıyoruzdur!!
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar yeni haberlerle geldim bir tel görüşmesi yapıp kesinleşince söylemeyi düşünüyorum !
                                Acaba milletle alay mi ediyorsun??? Yoksa yönetimle bilmedigimiz bir baglantin mi var? Nerden aliyorsun haberleri ayiptir sormasi???????

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X