Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yönetimle transfer dosyasını tartışmak bana göre çok boş iş.
    Neyi konuşacağız, neyi tartışacağız. Fenerin, Beşiktaşın, Galatasarayın eskilerinden hangisinin daha iyi olduğunu, hangisinin Trabzonspora uyacağını mı tartışacağız Allah aşkına.
    Bööööhh, yazdığımıza, kendimizi yorduğumuza değmez. Bu transfer politikasıyla gelecek sezon da kayıp. Hatalardan hiç ders almayan aynı yönetim oldukça Allah Trabzonsporumuzu korusunu demekten başka bişey gelmiyor elimden.
    Serkan Balcı'ymış, daha ne konuşalım. (
    Fatih Tekke'yi satıp akllı bir iş yaptıkalrını idda edenlerden ne beklenir ki zaten. Kaç futbolcu aldılar, Fatih'ten gelen o büyük karın kaç katını harcadılar ve yarım Fatih edecek biri geldi mi? Nerdee.....
    Bu yönetimden nasıl kurtuluruz; bir çaresi olmalı.
    En son Bulut61-34 tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 02:10.
    Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• ya benim anlamadığım bişey var şimdi biz adananı aldık sağ bek diye. şimdi de serkan mıdır nedir onu aldık diyorlar. bu nasıl bir transfer poltikasıdır. hem ayrıca ben serkanın iyi futbolcu olmadığı kanısındayım. serkanın musa dan bir fazlasını biri bana söyleyebilir mi.!!!!
      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
      my name is onur....
      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya benim anlamadığım bişey var şimdi biz adananı aldık sağ bek diye. şimdi de serkan mıdır nedir onu aldık diyorlar. bu nasıl bir transfer poltikasıdır. hem ayrıca ben serkanın iyi futbolcu olmadığı kanısındayım. serkanın musa dan bir fazlasını biri bana söyleyebilir mi.!!!!
        ezikbahçenin artıgı olması gibi bir fazlası ve cazibesi var yoksa futbol olarak musadan bi artısıda yok eksiside bide sacları var unutmadan
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• toto loto başladı.. bakalım kim gelecek kim gidecek..
          yerel tv lerde yarışma yapsınlar trabzonda.. topçu star diye.. alıştık ne olsa o star bu star yarışmalarına.. topçumuzu da sms le seçelim

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ezikbahçenin artıgı olması gibi bir fazlası ve cazibesi var yoksa futbol olarak musadan bi artısıda yok eksiside bide sacları var unutmadan
            hoca musanın hiç bi artısı yoktuki zaten
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              toto loto başladı.. bakalım kim gelecek kim gidecek..
              yerel tv lerde yarışma yapsınlar trabzonda.. topçu star diye.. alıştık ne olsa o star bu star yarışmalarına.. topçumuzu da sms le seçelim
              topstar yanlis anlasilabilir ama :--)

Biz isimlere bakarak oyuncu degerlendirdimiz sürece daha cok musampa, jun & marcelinho´lar gibi trabzonda tatil yapip gidenleri görürüz.

Ayrica Istanbulun artiklarinada uygun bir imkan sunduk ya, bir dönemde onlar tatil yapsin, bizde intertoto icin kayseri ve kupa icinde erciyeslerle kapisalim.

Lyon da bizim gibi yapdi ve 6 sene üst üste sampiyon oldu degilmi ?
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Gökdeniz'i satanı ben de satarım!!!

Yorum

• yook yapsin bize erdogan avni akerin oldugu yere bi 50 binlik stad aurelioyuda versinler geri ozaman gökdenizden konusabiliriz
                  ama gökdeniz yinede gitmez o baska hikaye
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet cogu konuda hemfikiriz ama önemli düsünce farkimiz var.

ben baskanimizin bizi sampiyon yapabilecek kapasitede biri oldugunu düsünmüyorum. Sanirim bu yüzdende abartiyorum, gercekleri biraz.

Bir süredir zaten dogru dürüst trabzonsporu takipde edemiyorum gelinen durumdan dolayi. Her acip bakdigimda yine bir yönetici onu bunu söylemis, ortalik bulanmis, trabzonspor söyle büyük söyle sampiyon filan ve bir süre sonra yine ayni aciklamalar iyice sinir olmaya basladim, gereksiz gereksiz konusmalar, baskan in bu konudada baskanlik görevini dogru dürüst yerine getiremedigini düsünüyorum.

Bir Is adami ile yönetici arasinda önemli farklar var. Musampayi trabzona gecmisine bakarak getirmek var birde gercek durumu ile trabzonda ne kadar is yapabilecegini kestirebilmek var. Aynisi Lazaroni, Marcelinho ve digerleri icinde gecerlidir.

Adem Kocak göndermenin bir anlami yokde bence. Onun yerine getirilen adamlar ondan iyi degildi. Tartisilir, önemlide degil pek. Esas hatlar diger transferler ile yapildi zaten. Tekrarlamaya gerek yok. Herkesin kendine göre bir yorumu var ve bunlarda benim icimden gecenlerim.

;--)
                    Bende bazı şeylerin farkındayım, bu zihniyetle bu işin yürütülmesinin olanaksızlığı gibi ama kabullenişimin tek sebebi ne hocanın ne de başkanın görevinden ayrılmayacak olması. En azından aralığa kadar gitmeleri çok zor.

Ziya Doğan bir takımdan daha kaçarak ayrılırsa kendi kariyerini kendi bitirecek, Trabzonspor bitik haldeyken ona vurmuş bir piyangodur. Başkan hakkında söylenecek birşey yok, sadece şu stad işini merak ediyorum. Bahsedilen taslağın ve alınacak izinlerin akıbetini..

Şu takip etmeme konusunda sana katılıyorum, artık bakmayacağım izlemeyeceğim diyorum hep ama dayanamıyorum yine, iradem zayıf bu formaya karşı.. Ama çok kişiyi bıktırdılar, bezdirdiler. Yıllardır hasretle şampiyonluk kovalarız, bundan kötü sezonlarımız da oldu ama kimse bu kadar bıkmamıştı yaşananlardan..

Yinede hakkımızda hayırlısını dilemekten başka çare göremiyorum. Aralığa kadar..
                    BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gökdenizide verirlerse bu klubu başlarına yıkmak lazım. kimle şamp. olmayı düşünüyolar acaba
                      çok doğru bir tespit yaa bi gönderirlerse waryaaa...

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hoca musanın hiç bi artısı yoktuki zaten
                        artısı derken zaten balcı ile kıyaslayıp söyleyim bana göre musayla balcı arasında bi fark yok
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• fatihi satanlar gökdenizi satmazmı bu yönetim bunuda gercekleştirir....

Yorum

• Trabelsi sonunda gs'nin gündemine girmiş, acaba bizimkiler ne alemde?
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Son dakikada adı geçen Rasmuseni Heerenven takımı alır, parlatır belki gol kralı yapar sonra da milyon eurolara satar Bizde keşke alsaydık deriz
                              Sadece bi tahmin genelde böyle oluyor

Yorum

Narodowość: Polak
                                Stan cywilny: Żonaty
                                Hobby: Sport, film
                                Wzrost / Waga: 193 / 75
                                Pseudonim: "Zaki"
                                W Lechu od: wychowanek
                                Kariera: Lech Poznań, Obra Kościan, Warta Poznań, Aluminium Konin, Lech Poznań
                                Mecze w lidze: 95
                                Bramki w lidze: 27

Bu yıl 27 maçta 10 gol atmış 2003-2004 yılından beri aynı takımında oynuyor gol sayısı genellikle 6-7 yılda bende bir yeni syzmek havası hissettirdi istatistikleri bakalım hayırlısı futbolcu gibi duruyır.....
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 13:08.
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X