uğur kötü bir futbolcu değil ... lakin benim bildiğim gördüğüm pozitif futbol oynayan uğur u ziya hoca ASLA oynatmaz ....dolayısıyla istemez... hem uğurun bonservisi elinde değil ....rahat olun yani o poşet bizim tenekeye girmez....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
coolank tarafından yazılan
13 milyon euro yaklaşık 23.5 trilyon yapar ... mali tablo da ise 29 30 triyon borç var ...bunun üstüne benzinlik parasını koyun (sanırım yaklaşık 10 trilyon ) etti 33 34 trilyon ...tamam işte süper olur ... 3 4 tane adam alırlar kongre zamanı da bakın takımı borçsuz verdik derler ...ondan sonra herkes yoluna ...nasıl olsa seneye takımı sırtlayacak biri çıkar ..
Abi öyle yapacaklarına inansak eyvallah...ama piyasada daha ne keçeliler ne -aymanlar ve onları bize kazıklamak için ne cavcavlar var ....
--------------------------------------------------------------------------
yok yok bunlar daha öyle işler yapmazlar .. kongre var .. asbaşkan ne dedi kongrede takımı aldıgımız gibi bırakacagız yani parasal anlamda ...tabii ki bu büyük bir kandırmaca .. sen en degerli oyuncularını sat sonra de ki bakın aynı durumda hatta daha iyi bıraktım ..ama artık işin bu boyutuna bakmamak lazım . en az hasarlı şekilde bunlardan kurtulmak lazım ...bonservis verip oyuncu alacaklarına hiç ihtimal vermiyorum ama yukarıdaki tablo olursa mecburen bir 3 4 milyon harcarlar işte o zaman belki bonservis verirler ..ruh hastası gider ikizleri alır
Yorum
-
İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampiyon ol kapat klubu yeter artik her sene her sene ligde bizim kadar sampiyonluk bekleyen bi takim varmi hersene sampiyonluk kadrosu yine husran yine husran ya hic bisey yapmadin hic degilse statla ilgili bisey duyalim
duyma duyoruz ama icraat yok..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
%milyon pound 13 trilyon civarı eder. Hemen satsınlar..İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspora Gökdeniz icin 5 Milyon Poundluk teklif yapılmış resmi olarak Newcastle menajeri ısrarla istiyormuş lig tv İngiltere temsilcisi söyledi anlaşmaya yakınlar dedi Newcastle fiyat da artırabilirmiş galiba Gökdeniz gidiyor öyle geliyor bana.O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
gökdeniz satılsın eyvallah ... ama gökdeniz giderde yeri dolmazsa ki öyle görünüyor ,bu takım iyice sıradanlaşır ...hani iskelet falan diyorya hoca ve başkan ..bu takımda iskelet olabilecek tek adam bana göre gökdeniz ne yapacağının bilen tek adam ...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
aman cok bisey sanki...İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet akgünü kaptırdık ya helal olsun bizim yönetimeKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
yahu artık bu başlığı kimi aldık değilde gene kimi transfer edemedik bakmak için girer oldum.
bu kadar mı beceriksiz olunur yaaa
tmm belki süper futbolcular değil ama en azında bizim gündemimizde olup uyduruk bi klube transfer olması deli ediyo insanı
Yorum
-
Seneye bi patlarsan o zaman onu pek legale almiyanlari göricez. Niye kacirdi öyle bi oyuncuuy diyeİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaman cok bisey sanki...
Yorum
-
yahu para güzel diye satmak diye bişey yok eğer biz gökdenizi satıosak parayı ksaya koymak yok bilioz ki fatih tekkenin 16 trilyonu gitti yönetim aldı koydu kendi bankasına parayı klübü batırdı sonra cart curt
aynı şeyi yaşamamak için gökdeniz gidebilir ama gittiği gün
piennar-nuri sahin-colin kazim 3lüsünü getir trabzona en azından piennar ve bir oyuncu daha o zaman tamam ama fatihi sattık marcelinhoyu aldık o da gitti yani kadro %30 40 zayıfladı aynı şeyi yaşmamam ve bu %30 küsürlük kaybı telafi etmek için o fatihin parasını derhal klübe geri versin ve gökdeniz satılıosa da onun 13 trilyonu mu ne her neyse onla adam gibi topçu alsınlar İİ ADam alamıyaalarına göre gökdenizin kariyerini yakcaz ve gitmesini önlicez
eğer bugun gökdenizin yerine kaliteli isimlerin alıncağı doğru olsa yani bilsek ii adam alacaz rağzı olur herkez
ama daha MEHMET AKGÜN gibi bir potansiyeli 2.ligden gelen çingenelere kaptırıyorsak yönetime güven seviededüşünün%-10000
TEK KURTULUŞ yönetime taraftarın ekoymasıdır yoksa çok kötü dalga durumuna düşcz"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
iyi gelecek sene patlama potensiyali olan tüm futbolculari alalim biz en iyisiİlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye bi patlarsan o zaman onu pek legale almiyanlari göricez. Niye kacirdi öyle bi oyuncuuy diye
bizim elimizde patlar cogu.bize patlamis futbolcu lazim..
ya menajerlerin oyununa gelip bi futfolcuya hakettiginden 10 misli daha para vereceksin yada kendi alt yapini öyle bi kuracaksinki her 5 sene de bir yeni bi jenarasyon yetistirecek duruma gelesin..bizim tek kurtulusumuz budur.insallah özkan hocamiz alt yapida geregini yapar..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum