Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pienar kötü diyen adam futbol f sini bırak t sini bile anlamıyordur
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• ???

İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      walla adam bana dediklerinin hepsi çıktı jabi duyulmamıştı bana demişti!
      melih başka haber varmı kaynağın kuvvetli anlaşılan bir kaç tiyo versene
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• ortada somut bişey varmı haber falan
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• akşama daha net bilgiler verecem adam bunları bana dün söyledi! kaleci konusundada düdekle baya aşama kaydetmişler dudek trabzonu görmeden imza atmam gibi bir takım şeyler öne sürmüş!

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            orada başarılı olamadı sadece ...

bizde olmayacağının garantisini kim verebilir tamam başarılı olacağının garantisini de veremez sana kimse ama bu her futbolcu için geçerlidir ...

bilmem anlatabildim mi ???
            ben transfer gerçekleşirse üzülmem hatta geçmişte ajaxta günlerini göz önüne alırsak çokta ii olur..fakat ben burdaki manteliteyi kınıyorum...ben eminimki hiç bi yönetici bunun ajaxtan geldiği ajaxta nasıl oynadıgını bile bilmiyo sadece dortmunda kötü sezon geçirmiş ne verirsek kabul ederler..bunu düşünerek alacaklar adamı..

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              pienar kötü diyen adam futbol f sini bırak t sini bile anlamıyordur
              Futboldan anlayan arkadaşım Pienaarı bu yıl kaç kez izlemişler acaba?

Yorum

akşama daha net bilgiler verecem adam bunları bana dün söyledi! kaleci konusundada düdekle baya aşama kaydetmişler dudek trabzonu görmeden imza atmam gibi bir takım şeyler öne sürmüş!
                melih akşama da ben burdayım seni bekleyeceğim anlaşılan trabzonspordan resmi bi açıklama gelmeyecek bari senden duyalım bişeyler...

Yorum

akşama daha net bilgiler verecem adam bunları bana dün söyledi! kaleci konusundada düdekle baya aşama kaydetmişler dudek trabzonu görmeden imza atmam gibi bir takım şeyler öne sürmüş!
                  Düdekle mi? düdük olmasin
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

Hayırlı haberler bekliyoruz kardeş..

Yorum

Neyse bi guzel karsilamayla, adam gelir ..
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

Mehmet ali yılmaz gibi istanbulu gösterip imza attırsın sonra getirsin onu buraya

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Futboldan anlayan arkadaşım Pienaarı bu yıl kaç kez izlemişler acaba?

pienar bu sene ii performans sergilemedi diye kötü oyuncu mu? almanya ligine onun gibi oyuncu fazla kıvrak ve pas yüzdesi biraz daha düşük ? pienarı ben ajaxtan beri takip ediyorum süper oyuncu yaşı da genç bvb onu alırken uyum sağlar diye düşünmüştü olmadı gelirse faydası çok olacaktır süratli çabuk pas ları güzel ? sen daha ne istiyorsun uçmasını yada avatarındaki van persie mi gelsin diyorsun?

Yorum

• Başlığa bak çay demle
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmet ali yılmaz gibi istanbulu gösterip imza attırsın sonra getirsin onu buraya
                              alem adam...
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başlığa bak çay demle
                                Sallama Cay
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X