Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu yönetime yakın kaynaklar acaba burda ne konuşulduğundan bahsediyor mu?ya da arada bir girinde hakkınızda ne düşünüyor taraftar diye söylüyor mu?
    bu arad bugün cep tlf msj geldi doğum gününüzü kutla aidatınız...ytl diye
    sevgiyle
    Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yildiz isteyen gokyuzune baksin. Buyuksun Ozkan Hoca...
      Bide Avustralyaya aa pardon bugün İstanbula kadar gelmişti dimi hatta ziya bakmıştı suratına biraz.beğenmedi ne yazıkkii! yüzü için diil ama saçları olduğu için!

Ama bu sözü gerçekten çok seviyorum çok zekice söylenmiş bi söz....

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adami hasta etmeyin aksam aksami fisildayarak söylemiyordun herhalde!!! Tamam istedigini anlat sorun degil, ben alistim böyle haberlere, alismayanlar düsünsün!

istersen reelde konuşalım işi abarttın tadı kaçtı!
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          istersen reelde konuşalım işi abarttın tadı kaçtı!
          Kabadayilik taslama bana!!!!!!! Görürsün reelide netide...

Yorum

• az önce ziya ligtvde altyapıyla ilgili gelen bi soruya: özkan hoca oraya hakim dedi.. bi oyuncu varmış ziya alacakmış ama özkan hoca izin vermemiş....ayrıca 15 yaş grubuda çok iyiymiş ziyanın dediklerine göre...
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi şöyle bir olay var adamla konuşmadan önce sayitoğlu arjantinden bi adam var o olmazsa bunu alırız gibilerinden bişiler diyo.. Akşam vakti geldi haber dikkat ettiyseniz ordaki saat farkındandır diye tahmin ediyorum.. Bence yönetim başkasıyla anlaştı onun için bu futbolcudan vazgeçildi.. Tabi bunların hepsi birer varsayım..
              Ben de demin izledim carlenin videolarini youtube dan is yapabilir gibi duruyordu, parasi da fazlöa degildi birden vazgecilmesi böyle bir varsayimi akla getiriyor

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              LAVEZZİ yi San Lorenzo nun oynadığı son 7-8 maçta Hotbird uydusu Sport Italia kanalından canlı olarak izledim...Hani Türkiye de bir adet var ya gelen her orta saha oyuncusu Alex le kıyaslanır...Ricardinho 5 alex eder, Maarcelinho aLEX İN DAHA TEKNİĞİ FALAN DİYE...

Samimiyetle söylüyorum ki bu adam Alex i 20 ye katlar...Çok teknik, çok hızlı, çok bitirici , çok genç ve en önemlisi oynadığı takımı Arjantin Kapanış Ligi Şampiyonu yaptı...Lig bitti...3-4 milyon E verilirse toplam maliyeti karşılanabilir...

Şampiyon oluruz biz o zaman...

LAVEZZİİİİİİ......................

Iyi söylüorsun ama nerde yönetimde bunu anlayacak basiret
              Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
              Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
              Sevdik bi kere napalim

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hocanın notunu kırıyorum.. yaz okuluna kalacak gibi..
                Sadace notmu kırıyosun?ben eğer görsem ziyayı sadece notunu kırmazdım

sana bişey demiyorum ama nasıl sabrediyosun karşısında anlamıyorum ben olsam direk dalmıştım

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  az önce ziya ligtvde altyapıyla ilgili gelen bi soruya: özkan hoca oraya hakim dedi.. bi oyuncu varmış ziya alacakmış ama özkan hoca izin vermemiş....ayrıca 15 yaş grubuda çok iyiymiş ziyanın dediklerine göre...
                  ziya dogana mi güvenmeyip vermedi oyuncuyu
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kesin onliberodur ozkan hocada takimi korumak icin vermemistir bence

Yorum

hahah onu da katleder diye korktu herhalde hehe
                      Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
                      Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
                      Sevdik bi kere napalim

Yorum

iyi oyuncuymuş adınıda söyledi ama unuttum şimdi...a takımla sözleşmede yapmış bu sene...özkan hoca biraz daha pafta kalıp tam hazır vermek istiyomuş....
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kabadayilik taslama bana!!!!!!! Görürsün reelide netide...

bak ben sana adam gibi söyledim! kabadayılık ben mi taslıyorum sn mi? iice işi laçkalaştırdın burda senin le ağız dalaşına girecek değilim forumu kalabalık etmeyelim!
                          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Bazilari burda taraftarin duygulariyla oynamasin.

Yonetim gine sinifta kalmistir. Hatalarindan ders bile almamislar malesef. Hadi bu isi bilmiyorlar, ogrenemiyorlar da. Kaybedecek daha baska senemiz yok.

Gokdenizi istemeyenlere bir soru?

Fatih Tekke gecen sene satilmasaydi TS sampiyonluga oynarmiy di? Bence sonuna kadar oynardi. Ha gelecek sene ne olur bilemeyiz. Gokdeniz satilirsa ne olur? Rikelme yi de getirsen, Carle yi de getirsen TS sampiyon olamaz.

Sampiyon olmak istiyorsan elindeki TR nin en iyi forvetini satmayacaksin. Gokdenizi satmayacaksin. Ayrica parana kiyip bir tane de 10 numara alacaksin. TR de sampiyonluk bu kadar kolay. Buna inamayanlar Hagi, Alex, Sergen orneklerini iyi incelesinler.

Ha diger turlu, Konyasporun teknik direktoru gibi konusacaksin. Sampiyonluk lafini agzina almayacaksin.

Buyuk dusunemeyenler malesef buyuk klup yonetmeye kalkiyorlar. hadi kendin kluple birlikte buyuyebilirsin. ama bunlar klubu kendileri gibi kucultuyorlar...
                            Yine Yeni Yeniden

Yorum

• Oemer61 & Melih 61
                              YETER ARTIK
                              S ü t ü n ü z ü i ç i n y a t ı n
                              En son Özer Öztekin tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 00:46.
                              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Ben sana adam gibi düsüncelerimi yazdim, sen yok adami hasta etmeyin aksam aksam, yok reelde görüselim gibi seyler yaziyorsun. Beni mi korkutacaksin? Agiz dalasina filanda merakli degildim, sen kendi yoluna ben kendi yoluma!!! Selametle...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X