Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=EmrahYalçınalp]

Bu biraz "acı ama gerçek" oldu.

Doğru söze ne nedir?

En iyisi vuralım kiliti kapatalım kulübü. Uğraşmayalım hiç.

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kanald spor haberlerinde Tuncay ile görüşen Middlesbrough yöneticisinin Gökdeniz ile de anlaştığını söylediler. Kaynakları da M.brough'un sitesiymiş.
      Sitede harbiden Gökdeniz in fotorafı var.Başlıkta "Bir Türk lokumu mu daha geliyor yazıyor" Onlarda basından almışlar haberi

Yorum

• Evet 'Skysports' ve 'Northern Echo' Gökdeniz'le ilgili haberler yapmışlar..
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Günün birinde bunu yazabileceğime hayatta inanmazdım, ama eğer cidden bu teklif doğruysa Gökdeniz'in yerinde olsam giderdim. Benim izlemeye tahammül edemediğim futbol anlayışı için maça gitmemek veya TV'nin düğmesini çevirmek yeterli, ama adamın işi o. Tekke'nin, Tolunay, Ogün, Abdullah, hatta Şota'nın Trabzonspor'un mevcut durumu ve potansiyelleri ile ilgilki sorunları yoktu. En azından olmamalıydı. Ama kendimi Gökdeniz'in yerine koyuyor ve şu kadroda kalmak için gerekli en ufak bir neden göremiyorum. Trabzonspor Gökdeniz olmadan da kümede kalır. Belki intertoto'ya katılamaz, o da büyük kayıp değil...
          Fatih Tekke gitsin diyenler simdi cok pisman, bu yorumunuz ciddimi yoksa saka olsun diyemi yazdiniz bilmiyorum ama Gökdeniz satilmaz SATILAMAZ.

En son Enes Berfin tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 20:26.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• inşallah haklı çıkarsın Yattara*61*Show

Yorum

• Valla Gökdeniz bu sefer ciddi ciddi yolcu. Ada yolu göründü.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ağzından yel alsın emorfo yaa gitmesin çok sewiyorum aslında gitsede orda başarılı olsa çok iyi olur ama ??? öfff ya bilmiyorum bakalım izleyip göreceğiz..

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla Gökdeniz bu sefer ciddi ciddi yolcu. Ada yolu göründü.
                  gitsin gitmesine de giderse yönetim yine yalan söylemiş olur..
                  Haşim Sayitoğlu:"Takımımızdan hiçbir yıldız oyuncuyu satmayacağız."

Yorum

• takım transfer yapmayınca transfer başlığındaki herkes agresifleşti tabi ondan bu durum.
                    HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• banada gökdeniz gidici gibi geliyo.büyük bi ihtimalle satılır.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tebrikler efendim. Çok zekisiniz
                        bil mukabele...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Gökdeniz kesinlikle satılmamalı, satılmayacak...
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• gidene dur demeyiz giden gitmiş zaten
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• aurelio tolga şimek tekke sırada gökdeniz yattara hüseyin var hadi hepimize geçmiş olsun(
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• bu ziya başımızda olduğu sürece şampiyonluk hayal o yüzden Gökdeniz 1 sene daha kalıp kendini heba etmesin seneye bu kadar piyasası olacağını kimse garanti edemez sonuçta...
                                En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 20:36.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X