FB Colin Kazimi da almis bunlar ne yapmak istedigin ben anlamadim gitti. Bunlar geri kalan 3 büyüklerin yolunu kapatmayi düsünüyor herhalde. Yapmayida basariyor yani. Türkiyenin gündemindeki en büyük oyunculari kapti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence Wedersonu R.Carlosun Önünde oynatcak Tuncayın Yerineeee benim DÜsüncem Buuİlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewedersonda da akıl yokki carlos tan fırsat bulup oynayacakya sanki akıl işteßordo-Mavi €msaLinin Yok €$i ; Hiç Sönmedi ßu Sevdanın Ateşi...Traßzonn !!!
Yorum
-
eeeeeeee biz de böyle bakıyoruz.................................adamlar iyi yönetiliyorİlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB Colin Kazimi da almis bunlar ne yapmak istedigin ben anlamadim gitti. Bunlar geri kalan 3 büyüklerin yolunu kapatmayi düsünüyor herhalde. Yapmayida basariyor yani. Türkiyenin gündemindeki en büyük oyunculari kapti.sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Ben sahsen umidi kestim, artik transferden ve onumuzdeki sezondan bir beklentim yok.. Trabzonspor'un icin su an tek beklentim Aralik ayinin bir an oce gelmesi . .
Bir not da 10 numara isteyen ya da Istanbul eziklerinin transferlerini kiskanan arkadaslara.. Hatirlarsaniz gecen sene Almanya Liginin en kalburustu 10 numarasini aldik.. Noldu? yillarin tecrubesi kurt hocamiz Capello Ziya, Ziyan etti Marchelinho gibi adami.. Takimin tum havasi bozulmus durumda.. Gokdeniz'in gitmek istemesini bile artik anlayisla karsiliyorum.. O yuzden Juninho'yu alsak nolcak ? Bize Jabi gibi adamlar lazim.. Bence Djokac ile Jun da gonderilmesin, mantalitelerini biraz ilerletirlerse hocamizin elinde birer Dunya yildizi olabilirler.. Ne de olsa Jun Milan'a Italya'da gol atmis biri .. !!İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Fener bu sene Carlos fis cikarsa hic bise beceremiycek....İlk olarak Levent Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Wedersonu R.Carlosun Önünde oynatcak Tuncayın Yerineeee benim DÜsüncem Buu
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
turkiyenin genclerini toplayip oynatmayip gelecegi curutuyolar baska yaptigi bise yokİlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB Colin Kazimi da almis bunlar ne yapmak istedigin ben anlamadim gitti. Bunlar geri kalan 3 büyüklerin yolunu kapatmayi düsünüyor herhalde. Yapmayida basariyor yani. Türkiyenin gündemindeki en büyük oyunculari kapti.
Yorum
-
Şu an tepki vermek yersiz.
Yeter ki basına yansımadan gerekeni yapıyor olsunlar.
Yabancı transferinde en az bir hafta daha tık çıkmaz.
19'undaki toplantı sonrası işler hızlanacaktır.
O tarihe kadar sadece adam gibi çalışmalarını umabiliriz.
Bu arada yapabilecekleri en iyi şey eldeki fazla yabancılar için alıcı bulmak olur.
Ben yine Anadolu takımlarıyla paket anlaşmalar bekliyorum.
Tabii yerli oyuncuda böyle bir engel yok.
Mesela Orkun'u, mesela Erman Özgür'ü, mesela Engin Baytar'ı veya Kasımpaşalı Erhan'ı almak mümkün..
Onda da inisiyatif hocada diye anlıyoruz.
Mevcut kadrodan ise; Gökdeniz 7, Milan 5, Hüseyin 4 milyon Euro veren herkese satılabilir.
Yönetim merak etmesin, Linderoth dışında rakiplerin yaptığı hiçbir transfer aklı başında taraftarı endişelendirmiyor.
Ha bir de illa varyete çalım atacak adam(Pienaar, Carle vb) alma telaşesine girmesinler, bizde onların iyisi(Ceyhun) zaten var, yenisine gerek yok...
Ne çalımcı, ne yıldız ne bişey; biz orta sahaya çift yönlü ve faydalı bir adam istiyoruz...Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
Read the latest sports news, find live scores & fixtures for your favourite sports from around the world on Australia's sports leader FOX SPORTS.
''Play station oyunu değil ki bu...Sadece siz oynamıyorsunuz.''Şu öğrenciler olmasa maarifi ne güzel idare ederdim misali...Şu İstanbul takımları olmasa her sene şampiyon olurduk !!
Paralı başkan,
Parasız takım,
Umutsuz taraftar...Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaka dan, arkadasa soyledim (Ajax Taraftari) Pienaari aldik diye... hemen ne kadar iyi birisi oldugunu anlatmaya basladi

...
Yorum
-
Sezon boyunca b.k gibi maçlar çıkaran oyuncuyu kral yaptınız
Pienarda olupda Ceyhunda olmayan şey nedir ?
Yine tekrarlıyorum ortaya ve sola 2 sağlam transfer olmazsa olmaz
Ha bunları yaptıktan sonra birde forvet alırlarsa şampiyonluğa oynayacak bi kadromuz olur Bu kadar doğruyu bir arada yapacaklarını sanmıyorumEn son champions tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 14:37.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum