Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'dan imza şov

Fenerbahçe'den Serkan Balcı, Samsunspor'dan Adnan, Borussia Dortmund'dan Mehmet Akgün ve Kayseri Erciyesspor'dan Jabi ile daha önce prensip anlaşmasına varan bordo - mavililer, hafta sonuna kadar bu dört futbolcuya toplu imza attırmanın planlanlarını yapıyor. Bordo - Mavili takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan tecrübeli futbolcu Ceyhun ise lig başladığında sahada konuşacağını söyledi.

TOPLU İMZA ATACAKLAR

Trabzonspor'da yönetim prensip anlaşmasına vardığı Fenerbahçe'den Serkan Balcı, Samsunspor'dan Adnan, Borusia Dortmund'dan Mehmet Akgün ve Kayseri Erciyesspor'dan Jabi'ye hafta sonuna kadar imza attırmanın planlarını yapıyor. Serkan Balcı, Adnan ve Mehmet Akgün' ün perşembe günü Trabzon'a gelmesi beklenirken, Jabi' nin milli takım kampında bulunması nedeniyle imzayı daha sonra atabileceği belirtildi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, prensip anlaşmasına vardıkları 4 futbolcuyu resmi olarak takıma kazandıracaklarını ifade ederek, "4 futbolcu arkadaşımıza da toplu olarak imza attırmayı planlıyoruz. Aceleci davranmak istemiyoruz ancak taraftarlarımızın da bizden imza beklediğinin farkındayız. Onların bu özlemine hafta sonuna kadar son vereceğiz" dedi.

DOĞAN AVRUPA'DA KALECİ PEŞİNDE

Kaleci arayışlarında Türkiye' de umduğunu bulamayan Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Avrupa' da kaleci arayışına çıktı. Polanya' nın Wisla Krakow takımında oynayan Piotr ve Pawel Brozek kardeşleri yakından incelemeye alan Doğan, kaliteli bir kaleciyi Türkiye' ye getirmek istiyor. Sakaryaspor' dan alınması gündeme gelen Martinez' le fiyat konusunda sorunlar yaşayan bordo - mavililerde yönetim, Gaziantepsporlu Hasagic ve Cordoba ile de temaslarını sürdürüyor. Başkan Albayrak ile sürekli temas halinde olan Doğan' ın Avrupa' nın çeşitli yerlerinde arayışlarına devam ettiği öğrenildi. Trabzonspor' un genç kalecisi Tolga Zengin ise kaleci arayışlarının kendisini etkilemediğini ifade ederek, "Ben kendi işime bakarım. Kalede rekabet olması benide sevindirir ancak formamı kimseye vermeye niyetim yok" dedi.

TESİS PROJESİ MECLİSİ BEKLİYOR

Trabzonspor' da Başkan Nuri Albayrak' ın hayallerini süsleyen stadyum ve tesis projesi için TBMM' nin vereceği karar bekleniyor. Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger, tesis projesi için çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade ederek, "Biz projeyi Türkiye Büyük Millet Meclisi' ne sunduk. Oradan kıyı kanunu ile ilgili bir yasa çıkması gerekiyor. Kanunun çıkması için önemli aşamalar kaydedildiğini biliyoruz. İnşallah kanun en kısa zamanda çıkar ve bizde projenin inşaatı için çalışmalara başlarız" dedi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak tesis projesi için, "Tesis projesinde somut adımlar atabilirsek ben de başkanlık için yeniden aday olurum" diye açıklama yapmıştı. Trabzonspor Tesis Projesini Akyazı mevkiinde denizi doldurarak yapmak istiyor. Bu projenin hayata geçmesi için TBMM' nin kıyı kanunu ile ilgili bir madde değişikliği yapması gerekiyor.

LİGİN BAŞLAMASINI BEKLEYİN

Trabzonspor' dan ayrılacağı yönünde haberler çıkan tecrübeli futbolcu Ceyhun, bordo - mavili takımla bir yıllık daha sözleşmesinin bulunduğunu ifade ederek, "Bu tür haberlerin çıkması beni etkilemiyor. Ben şu anda tatilimi yapıyorum ve yeni sezon öncesi kafamı toplamaya çalışıyorum. İsmimin bir ara Bursaspor ile anıldığını biliyorum ama başka bir gelişme yok. Bana veya menajerime gelen bir teklifte yok. Zaten kulübüm ile sözleşmem devam ediyor. Bu yüzden transfer hakkında konuşmam doğru olmaz. Yaptığımız takviyerle takım dahada güçlendi. Herkes formayı giymek için çok çabalayacaktır. Benim de kendime yer açmam için daha çok çalışmam gerekiyor. Şu anda yeni sezon öncesi mesajlar vermek bana göre doğru değil. Herşey lig başladığında belli olacak" şeklinde konuştu.

11.06.2007

Kaynak : DHA
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• gerçekefsane üstadım bu sefer öle bir durum olsa dahi asbaşkan hikmet onuru yapmaz kongreyi zaten o kaybettirdi ...asbaşkanı iyi biri olsaydı yani isim olarak o kongreyi özkan sümer alamazdı . hikmet onura çok tepki vardı ...MAY zaten çok emin olmadan ortaya çıkmaz ...bekliyor bakıyor seyrediyor şimdi .. ama başkanlıgı istediği demeçlerinden çok belli

Yorum

• 6 sarı kartı nasıl gördü bence orta sahadır

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mehmet Akgün den birkac bilgiler:

bu sezon
          28 Macta forma giydi
          2318 dakka oynadi
          2 asisti var
          0 golü var
          6 sari kart

bu da nasıl forvetmiş bari adam 1 gol atar
          Bizim yönetim böyle forvet alir iste
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet çok iyi oyuncu sezon başı transfer etmek istemişiz ama olmamış.

Afrika asıllı Almanya U-21 Milli Takımında oynuyo aynı zamanda Almanyanın en zeki futbolcularından yorumu yapılıyo...
            Pitropa Alman Ümit Milli Takim da oynamiyor.Burkina Faso icin oynuyor.Freiburg 3 Mio Euro istiyor.2008 Kontrati bitiyor.Hamburg Stuttgart ve Leverkusen istiyorlar onu.Ama kimse 3 Mio ödemek istemiyor.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

bu sezon
              28 Macta forma giydi
              2318 dakka oynadi
              2 asisti var
              0 golü var
              6 sari kart

Abi kim diyor forvet diye orta sahanın solunda veya hucuma dönük orta saha olarak oynuyor Arda gibi yani.......
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• zaten orta saha oynıo nuri şahinin yeriinde oymıo
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  6 sarı kartı nasıl gördü bence orta sahadır
                  Forvet Degil.Forvet Arkasi ve ortsahin ortsin da oynuyor.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pitropa Alman Ümit Milli Takim da oynamiyor.Burkina Faso icin oynuyor.Freiburg 3 Mio Euro istiyor.2008 Kontrati bitiyor.Hamburg Stuttgart ve Leverkusen istiyorlar onu.Ama kimse 3 Mio ödemek istemiyor.
                    Bence 3 Milyon Euro fazla diil böyle geleceği parlak bi oyuncu için ver 3 milyon euro 3-4 yıl sonra sat 10-15 milyon euroya....

Yorum

bu sezon
                      28 Macta forma giydi
                      2318 dakka oynadi
                      2 asisti var
                      0 golü var
                      6 sari kart

Defansif forvet..., Ziya hocamiz istiyordu ya
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi kim diyor forvet diye orta sahanın solunda veya hucuma dönük orta saha olarak oynuyor Arda gibi yani.......

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Trabzonspor' da Başkan Nuri Albayrak' ın hayallerini süsleyen stadyum ve tesis projesi için TBMM' nin vereceği karar bekleniyor. Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger, tesis projesi için çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade ederek, "Biz projeyi Türkiye Büyük Millet Meclisi' ne sunduk. Oradan kıyı kanunu ile ilgili bir yasa çıkması gerekiyor. Kanunun çıkması için önemli aşamalar kaydedildiğini biliyoruz. İnşallah kanun en kısa zamanda çıkar ve bizde projenin inşaatı için çalışmalara başlarız" dedi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak tesis projesi için, "Tesis projesinde somut adımlar atabilirsek ben de başkanlık için yeniden aday olurum" diye açıklama yapmıştı. Trabzonspor Tesis Projesini Akyazı mevkiinde denizi doldurarak yapmak istiyor. Bu projenin hayata geçmesi için TBMM' nin kıyı kanunu ile ilgili bir madde değişikliği yapması gerekiyor.

Şimdi bu haberi okudugunuz zaman ne anlarsınız ?

1) Bu kanunun çıkması şu şartlarda mümkün değil ...Meclis den kanun çıkarmak kolay değildir .. önce komisyonlardan gececek sonra genel kurula inecek orda öncelik alacak vs vs vs vs ...

hepsinden önemlisi herkesin bildiği gibi TBMM kapalı .. Agustos ayında ancak açılır ...ilk icraatı meclis başkanı seçmek hükümetin güvenoyu alması olacak en önemlisi ise cumhurbaşkanı seçmek olacak ...ondan sonra da yapılacak çok iş var .. bekleyen kanunlar var ...özellikle enerji konusunda ...

2) başkan demek ki kongre de aday olmayacak .. eger sözünü tutarsa aday olmaması gerek .. çünkü ilgili kanun çok zor yetişir ki bakalım hükümeti kim kuracak ?

böylece stad olayının kapandıgı anlaşılmıştır ...

SAYIN BAŞKAN zaten stad konusunda olumlu adımlar ATABİLİRSEK demiş ...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence 3 Milyon Euro fazla diil böyle geleceği parlak bi oyuncu için ver 3 milyon euro 3-4 yıl sonra sat 10-15 milyon euroya....
                            Zaten bu sene aldin aldin.Zaten bence adam Stuttgarta veya Hamburga giderse patlama yapar.Adam Yattara gibi Futbolcu yasitlarina göre cok ilerde.

Bir de Takim arkadasi var Gürcü Alexander Iashvili bonservisi elinde forvet Almak istiyorsalar bunu da bir düsünsünler bence.Hem Gol atiyor hem attiriyor.

En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 13:54.

Yorum

• Anladık 4 oyuncu geliyor. Adnan, Serkan, Jabi, Mehmet Akgün...
                              Peki 51 kişilik kadromuzdan kimleri gönderebileceğiz biraz da buna bakmak lazım. Elimizdeki işe yaramayan yabancılardan kurtulmalıyız öncelikle. Daha sonra takımın ağırlığını kaldıramayan oyuncularla yolları ayırıp gelecek vaad eden kiralıktan dönen oyuncuları tekrar kiraya vermek lazım. Kadro 26'ya felan düşmeli düşerken de kulüp bu işten karlı çıkmalı. Bu transfer döneminde bunu yapabilirsek başarılı bir transfer sezonu geçirdik diyebilirim. Ayrıca sol kanat, orta saha ve forvet mevkilerine kaliteli transferler yapılması kaydıyla
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• .........................
                                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 13:54.
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X