Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nick carle'ı bilemem ama, gökdeniz uçtu uçacak
    bu sezonun transferlerini de ondan gelecek parayla yapacak bu basiretsizler
    tabii ondan önce stepanovu veya musampayı satmazlarsa
    demedi demeyin
    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• youtubedaki bir linkte topu uzun süre sürüp(uygun bir ara pası varken) gol atması aklıma ceyhunu getirdi. Fizik gücü de çok yüksek değil gibi. Avustralya da yılın futbolcusu seçilmesi transferin kötü olmadığını gösteriyor, inşallah olur diyelim ama youtubedaki linkler pek de hoşuma gitmedi.
      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Futbolcu transferinde youtube iyi iş görüyor aslında.Şu Mustafa Keçelinin bu sezon attığı 2 golü ve 3-4 çalımını bende klip yapıcam.Bakalım taliplisi çıkacakmı
        En iyi futbolcu pazarlama yeri aslında haklısın elimizden çıkaracağımız topçuların maçlarından estetik hareketlrinin bulunduğu klip yapsak hiçte fena olmaz ama Musampa nın hangi maçından görüntü alacaz onu düşünüyom ule ziya çürüttün adamı
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• gökdenizi satıp alacaklarsa bi şey yapmasınlar....

böyle transfer istemiyoruz...
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir futbolcu kendi ceza yayından topu alıp kendi götürüp rakip takımın ceza sahasından sağ ayakla vurulması gereken topu sol ayakla kalecinin alamayacağı yere gönderiyorsa bu adama kimse kötü futbolcu diyemez.Bizde başarılı olur mu??? İşte orasının hiçbir garantisi yok.
            Ben de öyle düşünüyorum ama Jun için de "Avrupa'nın ortasında sağlam bir mentalite (Allah bu kelimenin cezasını versin ) ile yetişmiş bir gol kralı ne kadar kötü olabilir ki" demiştim. O yüzden beklentileri çok üst düzeyde tutmamak lazım. Senede 2 kere o golü atsa, o iki gol de maçların tek golü olsa tamamdır zaten.

Ancaaak, topu bu kadar çok tutan bir adamın yakın bir gelecekte "kafasını toplaması için" kadro dışı bırakılabileceğini de düşünüyorum. Elindeki Marcel'i gözüne sokanlardan kanguru diyarından bir kahraman yaratmasını beklemiyorum. İyi topçuysa bizde kesik yer, kötüyse de oynasa ne olur...

Yorum

• Daha iyisi işi olmaz bence bugün yarın attırırlar imzayı Şu an için soru işareti 90 dakika izlenmiş mi acaba?Hiç sanmıyorum En azından riske karşı bonservisi makul ve yaşlıda değil
              Özellikle fizik güç konusu ciddi sorun dokundunmu yere düşen topçuysa neye yarar Onu Ceyhunda yapıyor
              En son champions tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 09:46.

Yorum

• Nick Carle Eğer Alınırsa Ziya Hoca bu adamı oynatmaz.oynatırsa;
                1.Önce Sol açık yapar
                2.İkinci yarı oyuna sokar
                3.Kadro dışı bırakır
                4.Yattara ile aynıanda oynatmaz.
                5.maç gitmişken kurtarda görelim der oyuna alır.

Sonunda adam gideceğim diye yırtınır durur.
                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• 26 yaşında, bu kadar yetenekli, bonservisi de 500 bin dolar olan adamı ancak Avustralya'dan alabilirsin zaten.

Herkes adamın yeteneklerini tartışıyor, kanımca tartışılacak birşey yok, adam son derece yetenekli.

Fakat burada bahsedilmeyen bir yönü var. Kendisinin en kötü yanı oyun içinde sık sık kaybolması imiş. Yani yetenekli ama kopuk kopuk oynayan bir oyuncu anlayacağınız.

Bir de kadro yapan arkadaşların dikkatine, akşam Ziya hoca söyledi, herhalde dikkatlerden kaçtı, alacağı forvet arkası oyuncuyu Ceyhun'la rekebet için düşündüğünü söyledi.

Yani Ceyhun ile eğer alınırsa Carle dönüşümlü oynayacaklar.
                  Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• arkadaşlar en azından düz futbolcu değil tekniğide fena değil.benim tahminim ilk 11 de oynuyacak kapasitede.en azından bu kısa görüntülerden bende böyle bir etki yarattı.ama herşey maçlarda belli olacak

Yorum

• beyler aldık mı adamımızı, resmi birşey var mı? şu anda İstanbul'da mı? bir de kaç numaralı formayı giyecek?
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• fena değil

Arkadaşlar sabah youtubeden izlediğim kadarıyla fena değil fizik gücüde iyi kolay kolay düşmüyor ve adam sol ayak attığı paslar yaptığı hareketler göze hoş geliyor yani gökdenizin yanında iyi bir alternatif ortasahaya hem fiyatıda uygunmuşş valla ben beğendim
                        Saçı Sarı Teni Kara Bu alemde Teksin İbrahim Yattara

Yorum

• ya bi duralım bakalım daha bunu musampa gibi bir iki kere geri göndermeden almayız işin heyecanı orda

Yorum

• ya insalah alırız carleyi cok ii transfer hade hayırlısı olsun allahım gokdenizde gitmesn
                            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• bu görüntüler süper ...merak ettim şimdi bu adamı..

Yorum

• bu görüntülere göre güzel ama bunun aslı verimi gökdeniz yattara ceyhunla aynı anda oynarsa bence patlar ama oynatırlar mı ve akılcı paslar veriyor topuk pası falan ama bunları alacak forbet varmı? ah fatih nerdesin neyse anlaşılırsa hayırlı olsun
                                işkenaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X