Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya arkadaslar siz gercekten alemsiniz!! Nerden buluyorsunuz bunlari. Kala kala cizgi film kahramalarina kaldik, ama biz onlarida becerip alamayiz, coban onlari denemek ister sonrada pürüz cikakirlar dönerler ülkelerine

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya arkadaslar siz gercekten alemsiniz!! Nerden buluyorsunuz bunlari. Kala kala cizgi film kahramalarina kaldik, ama biz onlarida becerip alamayiz, coban onlari denemek ister sonrada pürüz cikakirlar dönerler ülkelerine
      ne yapalım bu yönetim bizi deli değil tımarhanelik etti.
      düzceli fanatikler

İnadına 7 İnadına TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak MURAT SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        djokaj ı feshettiler yarın(bugün transfer mi var acaba !!!!

Insallah ama biz yine umutlanmayalim cünkü sonu maalesef hüsran oluyor
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• hocamıza eksikleri sormuşlar bak sen buzaman kadar eksiklerden haberiniz yokmuydu ula kimi kandırıosunuz bari yalan konuşmayın

Yorum

• arkadaşlar geyiği bırakalım artık.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Insallah ama biz yine umutlanmayalim cünkü sonu maalesef hüsran oluyor
              doğru diyorsun. yöneticinin biri transfer yapar biri öyle birşey yok der. bizi kandırırlar...
              düzceli fanatikler

İnadına 7 İnadına TRABZONSPOR

Yorum

• Birbirlerinden Haberleri yok. Olacak bu kadar.....
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Hepinize Iyi Geceler.
                  Umarim Bugün güzel Haberler aliriz ve umarim TFF bugün kararini aciklar.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hepinize Iyi Geceler.
                    Umarim Bugün güzel Haberler aliriz ve umarim TFF bugün kararini aciklar.
                    yine ertelerse şaşırmayın
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• büyük olasılık tff ertelenecek...

Yorum

• tff karar verse ne olacakki. hic bisey...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Futbolun Japon fantazisiyle buluştuğu çizgi dizi.

yarı sahayı 15 dakikada koşup , bu sırada 40 tane hayal , bir okadar anı ve akşam eve giderken bakkaldan ne alacağını düşünebilmenin mümkün olduğunu bütün çocuklara kanıtlamıştır.

Çizgi filmde dünya o kadar yuvarlaktır ki ; top alan futbolcu hemen kaleyi göremez , ufuktan yavaş yavaş gözükür kale. E tabi 15 dakikada yarısahasına anca gelinen bir saha için normal olsa gerek

Bizim zamanımızda Tsubasalar , Sensible Soccer'lar vardı... Şimdiki çocuklardan daha şanslıydık

Ama ben en cok hava topu mucadelesine hastaydim.. Bir hava topuna cikarlardi, oyle bi yukselirlerdiki stadyum asagida ufacik kalirdi .. Bazen yari sahayi gecmekten daha uzun surerdi havada gecirilen sure..

Hey gidi gunler, izleyip gaza gelir mahalleye cikardim, Tsubasa die baara baara top oynardim..
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz Karadeniz, transfer söylentileriyle ilgili olarak camiasını rahatlatacak açıklamalar yaptı...
                            26.06.2007

Adı son dönemde sıkça dünyanın önde gelen kulüpleriyle anılan Gökdeniz Karadeniz, transfer söylentileriyle ilgili olarak camiasını rahatlatacak açıklamalar yaptı... Bu sezonun Trabzonspor’un 40. yılı olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini belirten milli yıldız, “Kariyerimde çok önemli yeri olan Trabzonspor’a kupa kazandırmadan gitmek istemiyorum. Eğer bir gün gitmem söz konusu olursa da mutlaka Trabzonspor’a para kazandıracağım” dedi. Gelen teklifleri de doğrulayan Bordo-Mavililer’in başarılı futbolcusu, “Gerçekten de çok ciddi öneriler oldu. Ancak bu sezon da Trabzonspor’un başarısı için mücadele etmeye karar verdim” ifadelerini kullandı.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Trabzonspor'un Uğur Boral ve Selçuk Şahin için ısrarını sürdürdüğü öğrenildi.
                            26.06.2007

Fenerbahçeli oyunculara kancayı takan Trabzonspor Yönetimi’nin Uğur Boral ve Selçuk Şahin konusundaki ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Sol kanat ve orta alana takviye için uğraşan Bordo-Mavililer’in her iki futbolcuyla da görüşüp, önemli mesafe kaydettiği belirtildi. Fenerbahçe’yi iknaya uğraşan Karadeniz temsilcisinin, en azından Trabzon etabına kadar bu iki oyuncuyu bitirmesi bekleniyor.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Transfer komitesi üyelerinden Abdullah Başer, gündemi değerlendirdi: 'Bobadilla'nın gelip gelmeyeceği hocamıza bağlı. Geç kaldığımızı düşünmüyoruz.'
                            26.06.2007

‘Bilgileri verdik’
                            Trabzonspor’da yılan hikayesine dönen kaleci transferinde gözler artık teknik direktör Ziya Doğan’ın vereceği rapora çevrildi... Gündemdeki gelişmeler hakkında çeşitli bilgiler veren transfer komitesi üyelerinden Abdullah Başer, Bobadilla konusunu doğrularken topu Doğan’a attı. Paraguay ve Boca Juniors’un kalecisiyle temas kurduklarını ve tüm bilgileri teknik direktörlerine sunduklarını belirten Bordo-Mavili yönetici, “Eğer hocamız onay verirse Bobadilla’da bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum” diye konuştu.

‘Daha vakit var’
                            Bobadilla’nın Copa America mesaisi yapacak olmasının da sorun olmayacağı görüşünü savunan Abdullah Başer, genel transfer politikalarında ise gecikme yaşadıkları inancını taşımadıklarını bildirdi. Kampa erken başladıklarını ve bu sebepten ötürü beklentilerin arttığını dile getiren Başer, “Trabzon’daki etaba kadar önümüzde süre var. Bunu da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Takviyeler yaptık, yapmayı sürdüreceğiz. En büyük amacımız geçen sezon yaşanan hayal kırıklıklarını unutturmaktır” dedi.

‘Fikir ayrılığı yok’
                            Özellikle transfer konularıyla ilgili olarak yönetimden zaman zaman farklı demeçlerin gelmesinin de böyle bir süreçte normal karşılanması gerektiğini anlatan Trabzonspor’un yöneticisi şöyle devam etti: “Yönetim olarak uyum içinde çalışıyoruz. Fakat kimi zaman başkanımız örneğin bana bir görev veriyor, onu takip etmekle meşgul oluyorum. Bu bir şekilde medyaya sızınca tam bilgi sahibi olmayan arkadaşımızın açıklamaları fikir ayrılığıymış gibi ortaya atılıyor. Böyle bir şey yok. Hepimiz Trabzonspor için çalışıyoruz.”

Serkan HACIOĞLU/Fanatik
                            En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 26.06.2007, 09:10.
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• TFF yabancı transferiyle ilgili kararını 28 Haziran'da, İstanbul 'daki toplantısında karar verecek...
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• 25.06.2007
                                İlk olarak SakogluDogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rückkehrer Ali Günes als weiterer Neuzugang
                                Mit der ersten Trainingseinheit unter dem neuen Chefcoach Robin Dutt (stehend, 2. von links) ist der SC Freiburg am Montag Vormittag in die Vorbereitung auf die Zweitliga-Saison 2007/2008 gestartet. Rund 300 Zuschauer am Übungsplatz des badenova-Stadions konnten dabei neben den bereits bekannten Neuzugängen Ivica Banovic (1. FC Nürnberg), Heiko Butscher (VfL Bochum), Jonathan Jäger (1. FC Saarbrücken) und Maximilian Mehring (SC II) auch einen alten Bekannten als weitere Neuverpflichtung begrüßen: Ali Günes, der bereits von 1997 bis 2000 zum Profiteam des Sport-Club zählte, kehrt von Besiktas Istanbul nach Freiburg zurück und wird künftig wieder für den SC am Ball sein. „Für mich war das damals die bislang schönste Zeit als Fußballspieler. Aber ich war noch sehr jung und habe Freiburg in den letzten Jahren vermisst. Deshalb wollte auch irgendwann wieder hierher zurückkommen. Schön, dass dies jetzt geklappt hat“, sagte der mittlerweile 28-jährige Türke nach der ersten Einheit mit den neuen Kollegen (Foto stehend v.l.n.r.: Co-Trainer Damir Buric, Chefcoach Robin Dutt, Heiko Butscher, A-Junioren- und Co-Trainer Christian Streich, Torwarttrainer Marco Langner. Knieend v. l.: Jonathan Jäger, Maximilian Mehring, Ali Günes, Ivica Banovic).
                                Am Nachmittag wird sich Robin Dutt, der Nachfolger von Volker Finke, auf einer Pressekonferenz vorstellen. Einen ausführlichen Bericht zum SC-Vorbereitungsstart 2007/08 lesen Sie später hier auf der Homepage.

--------------

Freiburgun resmi internet sitesinde Djorkayın adı hiç geçmiyor, ama Ali Güneş antremanlara başlamış diye haber bile var. Bizimkiler Djorkay ı tepki olmasın diye gönderdik diyor olmasın sakın. Bence adam hala tatil yapıyor, gittiği falan yok.
                                26.06.2007
                                Djokaj 'da Bedava Gitti
                                Trabzonspor Yönetim kurulu kadroda bulunan S.Karadağlı oyuncu Ardijan Djokaj'ın sözleşmesini fesh etti.Trabzonspor'a Kızılyıldız'dan transfer olan ve geçtiğimiz sezon Ankaraspor'a kiralanan oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirecek.
                                Haber61

dün ne dedik bugün ne çıktı, nasıl bir yönetim anlayışı ki bu. hem talip var gönderdik deniliyor şimdi de bedava veriliyor, bari İBB ye verseydiniz bedava verecektiyseniz
                                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X