bence Martinez iyi kaleci adamin onunde duzgun bir defans yoktu iyi is cikardi ona ragmen Dudek alinablir Hasagici alabiliriz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yeni Üye
Tarih: Sal Haz 12, 2007 10:24 pm Mesaj konusu:
Trabrum?..
Sizden 300 km uzaktaki aynı Bölgenin aynı toprağın,aynı havanın,aynı denizin insanını ne zaman bu kadar basitçe sattınız.Aynı savaşla sırtsırta kazandığımız bu toprakları nasıl bir cümleyle bu kadar basitçe bir spor dalı için kesip attınız.
Trabzonpsorlular olarak ısrarla Rize,Samsun kardeşimiz dedikçe bize olan düşmanlık veya çekememezlik neden.İstanbul hegomonyasına karşı açtığımız savaşta neden karşımızda aynı toprağın insanlarını görüyoruz.Biz ikinci takımımız Samsun derken neden bize Samsundan Trabrum diye hitap ediliyor.Biz Ordu,Samsun,Sebat,Giresun elele SüperLige derken biz Trabrum olduk öylemi.
Şahsımca saçma bulduğum ''Trabzonun Trabzonludan başka dostu yoktur'' sözünü bu sitede anlayacağım aklımın ucundan geçmezdi.
Samsunsporu Tekrar Birinci Ligde Görmek Dileğimle.
Adnana Trabzosnspor'da başarılar.İnşallah size bizde yıllardır kurduğumuz hayallere ulaşırız.İster Adnan ister Mehmet.Bunlar gidicidir.Dostluğumuz baki olsun kafi.
Saygılar
Başa dön
mctlçy
Taraftar
Tarih: Sal Haz 12, 2007 10:40 pm Mesaj konusu:
bırak bu işlerii yaaa trabzon syircisi kadr şerfsiz seyrci yoktur heraldee!!kardeş takım dednzz geçen sen bizm trübünden bilet aldınız biz baırınca saldrmak içinn şerefsizler
Başa dön
mehdi
Yeni Üye
Tarih: Sal Haz 12, 2007 10:54 pm Mesaj konusu:
Kardeş savunduğun şey bumudur.Bu düşünceylemi hakkımızda verip veriştiriyorsun.
Sence Samsundaki bir maçta kendi evimiz gibi gördüğümüz Samsun'da sizin tarafa gelme niyetimiz size saldırmak olabilir mi?Hangi mantıklı insan bunu göze alır.Biz bu sezon Avni Akerdeki Sivas maçını Sivassporlu gençlerle beraber kardeşçe izledik.Sence ''bir avuç Sivaslının niyetinde bize saldırmak vardı'' diye bir tezi hangimiz ortaya atabiliriz?Şaşırdın mı sen demezlermi adama!
Anadolu kardeşliği diyoruz ama tokatı kardeşlerimizden yiyoruz.İstanbul 5 takımla ligi hakimiyetine alıyor Karadeniz canlan diyoruz ama malesef tepkiyi toprağımızdaki takımlardan alıyoruz.
Bu siteden belki üyeliğim silinecek ve belki yazdığım bu iletiler silinecek.Söylediğimiz şey sabit ve tektir.
Trabzon,Samsun,Rize,Sebat,Ordu,Giresun...Lig Bizim Olsun.
Samsunspor Umarım Hakkettiği SüperLige tekrar çıkar
1 mehdi abinin yazdigi mesaja bakin birde samsunlunun yazdigina biz bu yuzden farkliyiz iste o kadar konustuk bizden hic kimse cikipta serefsz demedi samsunlulara helal olsun mehdi abi tokat gibi cevap verdi
Yorum
-
Alınabilecek bir kaç oyuncu
Nuri Şahin:
Bu yıl Dortmund'da forma bulması çok zor. Kiralanabilir ... Özelliklerini hepimiz biliyoruz. Ön liberoda oynar , ofansa katkısıda olur.
Colin Kazım:
Bonservisi makul , maaşı makul , bir kaç sene sonra milli takımın en önemli forvetlerinden olacak. Çok genç , çok yetenekli.
Maxi Lopez:
Bonservisi yok . Yetenekleri tartışılmaz. Uzun boylu ve güçlü , bir okadarda teknik. İspanyada dibe vurdu , fazla taliplisi yok , aldığı maaş Ts'yi zorlayacak boyutlarda değil. 10 numara yada başka mevkiye alıncak oyuncu Arjantinden olacaksa işi inanılmaz kolaylaştırır.
Dzeko Edin:
Bence Bosna milli takımının gelecekteki en büyük yıldızı. 192 boyunda ve çok süratli. Teplicede oynuyor. Bu yıl çok iyi performans göstererek ligin en iyileri arasına girdi. Böyle bir transferde takas+para şeklinde jun'da elden çıkarılabilir.
Molina:
Bu yıl serbest kaldı ve bildiğim kadarı ile henüz bir takımla anlaşmadı. 36 yaşındaki deneyili kaleci Lavante ile sözleşme yenilemedi. Daha önce Athletico Madrid , Villereal , Deportivo gibi takımların kalesini koruyan Molina 2 sene Trabzon kalesini korur. Ondan çok şey öğrenecek Tolga kaleyi daha güvenle ve pişmiş devralabilir.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 23:18.
Yorum
-
OFFLI kardeş ben de onu diyorum. Tolga'nın önünde nerede ise defans yoktu. Tamam oyuncular çok iyi idi ama Ziya Doğan sistemi yüzünden topu ayağına alan rakip bizim kalenin önünde bitiyordu. Buna rağmen fazla gol yemedi. Bence Tolga martinez'den çok daha iyi.
samets61 Dudek ile Rüştü arasında kesinlikle çok büyük farklılıklar yok. Dudek daha iyi yer tutuyor, Rüştü daha kıvrak bir reflekse sahip. Onun dışında ikisi de bol bol hatalı goller yiyor. Dudek çataldan top çeviremez. Rakip ile karşı karşıya kaldığında ölümüne giremez. Atak bir kaleci değil. Leverpool'da direkt oynadı bir dönem ama işte gel gör ki yeterli olmadığı için oraya Reina monte edildi. Tıpkı Manchester United'da Howard iş yapmayınca van Der Sar'ın kaleyi alması gibi. Dudek öok iyi bir kaleci değil. Diyebilirim ki bizim Petkoviç'in aynısı. Başka bir özelliği yok inanın. Vereceğimiz paraya asla değmez. Ve unutmayalım. Rüştü de Barcelona gibi bir kulübe transfer oldu ve yarı Bizans oyunları ile kaleyi devretmek zorunda bırakıldı.
Yorum
-
Size şöyle bir soru sorulsa arkadaşlar: " Bu takımda kesinlike sizi bıktıran ,yeter artık daha fazla bu mevkide adam görmek istemiyorum dedirten mevki hangisidir?" Eminim bu soruya neredeyse %100 önlibero denilen defansif orta saha mevkisi cevabı verilecektir. Peki öyleyse mevkisi kesinlikle deffensive midfield olan LINDEROTH konusunu bahane ederek akla hayale gelmeyecek şekilde üzüntü gösterisi yapmanın ve bunu takım yöneticilerine yüklenme vesilesi yapmanın mantığı nedir ve vicdan bunun neresindedir? Kaldı ki sabahtan akşama kadar neredeyse tüm sülalelerine rahmet ( !! ) okuduğunuz istanbul basınının verdiği " Trabzonspor linderoth ile ilgileniyor, Ziya D.'nin orta sahadaki elemanı Linderoth .... vs" haberlere dayanarak yönetimin bu oyuncu ile ilgilendiğini ama 10 milyon euro bonservis bedeli yüzünden bundan vaz geçtiğini iddalarına inanarak bunlar yapılıyor. Peki bu yakışık alan bir durum mudur? Gerçekten 10 milyon euro eder mi bu adamın bonservisi?? hadi diyelim eder biz bu parayı verebilir miyiz?? el cevap: HAYIR.
Haa kıyamet nerede kopuyor? Kıyamet bonservisi 10 milyon denilen bu adamın bonservis bedeli olmadan GS ye transfer olduğu ( gariptir bak bonservisi yokmuş kandırıldık 10 milyon diye de yönetimin sahtekar olduğu ifade ediliyor)söyleniyor ama bununla beraber ÇULSUZ GS bu adama verilecek (10 milyon kastediliyor kesinlikle ) parayı buluyor bizim bilmem ne yönetim bulamıyor . Laaaaannnn düşün laaaaaan takımın yakasından, bilmem nelerrrrrr , bunlar ancaaak falancadan topcu alır filancayı satar. gibi sakil, anlamsız, kendi kendini kurup sonra yine kendi kendine köpüren insanların yorum adı altında hakaretler dolusu mesaj olarak forumumuza doluyor.
İnsaf yahu hem takıma ön libero alınmsın deniyor hem de eywahj kaçırdık Linderoth'u deniyor. Bu ne şekil bir mantık. İtidal nedir arkadaşlar? Bir bakın bakalım keskin sirke olmak demek mi? eğer öyle ise küpüne de zarar demektir ama öyle değil işte itidal başka bir şey. Bazen bu forumda bir kaç arkadaşımızı ayrı tutarsak yorum ( hakaret, bilgiçlik ve aşşağılama mı desek acaba ) okumak insana işkence geliyor.
Lütfen artık bırakalım bu çifte sıtandartı, rakiplerin aldıkları fidan boylu ,badem gözlü , bizimkiler kör ve topal. Ayıp oluyor arkadaşlar.
Ben de istemiyorum Ziya D.'yi bu takımın başında ama gönderilmedi ki bu tasarruf hakkı sevabı ve günahı ile Yönetime aittir. Eee madem sonuç böyle bize düşen destek olmaktır, bırakalım bu işleri.Takımın maçına kendi evinde bile gitmeyen 3otuz bilet parasını çok gören ve stada beleş girmek için adam ayarlayan vb. bir sürü kişi kendini taraftar olarak görüp takımın sahibi addetmesi ancak ve ancak yüzsüzlük olarak adlandırılabilir. Vay efendim heriflerin forma satışları patlamış R. Carlos falan filan ,evet doğrudur. Ama gerçekleri ortaya koyan yok ADAMLARIN 30.000 kombinesi var yani senin stad kapasityenden daha fazla ve biletleri de senin klübünün belirlediği gibi 5-10-20-25-50-100 ytl falan değil, en ucuzu 30 ytl den başlıyor. Kimse ne bu ne bundan önceki yönetimlere boş yere laf söylemesin. Bu takım 96 da ve ondan sonra A.Aktuğ döneminde şampiyonluğa giderken de yarı dolu tribünlere ve beleşe içeri girenlere çook maç oynadı .Hep almak olmaz arkadaşlar olmaz. Veren taraf olma konumuna kendimizi de koymalıyız.Bütün bunlardan sonra bile eleştiri hakkımız olduğunu ama aşşağılama, hakaret gibi basit ve düşük işleri ne kendimize ne de bizi temsilen bir yerlerde bulunanlara yakıştırmamalıyız.
Stichus demiş ya bir kaç sayfa geride ben de tekrar edeyim lütfen lütfen lütfen biraz EMPATİ.
sağlıcakla kalınEy zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
hotleo hocam bir yanlışı düzeltelim önce ...başkalarını bilmem ama ben gs nin aldığı adamla ziya hocanın ilgilendiğini bizzat stichustan duymuştum ...ve hatta10 milyon lafını da ondan duydum ..başka yerden duyma şansımda yok spor gazetesi de transfer dönemlerinde spor sayfasıda okumam ....hal böyle olunca ,yani sayın başkandan ve gelişmelerden haberler verdiğini idda eden bizimde öyle kabul ettiğmiz birinin lafından sonra aynı futbolcuyu "batmış " olan gs alıyosa sizdede hiçdeğilse ortada bir YALAN yokmu???Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
1 ay önce yazmıştım:
Bize neler lazım?
1-"Yönetim" gibi yönetim (Yok)
2-"Teknik adam" gibi teknik adam(Yok)
3-Satılmamış taraftar(Bekleyip göreceğiz)
4-Kaleci(Alınacak gibi)
5-Sağ bek(Alındı)
6-Sol bek(Alınmayacak gibi)
7-Ön libero(Alındı)
8-10 numara(Alınacak gibi)
9-Santrafor(Alınacak gibi)
10-Sol açık(Alınmayacak gibi)
Yorum
-
Çocuk aslında bize uyum sağlayamadı ki bnu bazen olur.İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz buraya sabaha kadar yazaı yazalım gelecek adam uyum sağlayamayacak gidecek bizden coşacak bizden gidipte coşamayan bir oyuncu war oda jun oda ne biçim bir adamsa tıkanık doğmuş
Yoksa vuruşlarına dikkat ederseniz eğer iyi bir oyuncu olduğunu anlayabilirsiniz.
Belki biraz daha organize bir takım olabilirsek o da katkıda bululnabilir.
Vallahi ben 4 milyon dolardan fazla aldığım oyuncuyu öyle ucuza vermem kimseye. Elimde tutarım yine de vermem.
Bence asıl sorun Djokaj ve eğer oynatılmayacak ise Musampa ve en önemlisi de Jeff.
Öncelikle bu üçlüden (Musampa oynatılacak ise ikisinden) kurtulmamız lazım!
Yorum
-
@Hamsi
Değerli kardeşim
eğer dediğiniz gibi bir bilgilenme söz konusu ise ortada yalandan daha da korkuç bir durum var ki o da hamakattır!!! Çünkü böyle bir yalanı yani bonservisi olmadığı iddia (ki bu da sadece ve sadece basının iddiası gerçekten böyle mi bunu da bilmiyoruz) edilen bir oyuncunun 10 milyon euro maliyeti olduğunu söylemek en azından insanların zekalarına hakaret etmek demek olcaktır. Ne yani bu adam oynadığı takımdan başka bir takıma transfer olunca ortaya çıkabilecek bir yalana güvenilerek yalan söylenir mi??
Kaldı ki buna yukarıda da söylediğim gibi yalancılık değil hamakat denir.
Ve ben sizin haberi kendisinden aldığınızı iddia ettiğini Stichus namlı kardeşimin zekasından ve ahlak anlayışından zerre kadar şüphe etmem. Yani ortada mutlak surette bir yanlış anlaşma söz konusu olmalı. Ne yani bu Linderoth denilen topçu, Trabzonspor'a 10 milyon ama GS söz konusu olursa hallederiz güzel abiciim mi dedi? Bu sence de saçma bir durum değil mi?Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum