Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bi ara gineli pascaldan soz ediliyordu o ne oldu ?3 gineli olurdu takimda onuda bejeke falan mi aldi?

Yorum

• bi seneden beri dortmunda yatan pienaar mı???adam bu sene gol atamadı galiba sadece 2 asisit yaptı..

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bi ara gineli pascaldan soz ediliyordu o ne oldu ?3 gineli olurdu takimda onuda bejeke falan mi aldi?
        her zamanki gibi fos haber!!!

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bi seneden beri dortmunda yatan pienaar mı???adam bu sene gol atamadı galiba sadece 2 asisit yaptı..
          sadece bu senesine bakma kariyerini biliyomusun ..

yani her zaman eleştiredcek bişeyler buluyosunuz helal olsun yaa...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu sene boyle olmasi, almamizi kolaylastirir.... Burdada patlarsa (gerci bizi patlatmasin yeter).......
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• walla haşim gitmş adamın bir senesi war bunu bir gazeteciden duydum!
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

kaynak söyle kardesim bu usak nerden cikti simdi
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kaynak söyle kardesim bu usak nerden cikti simdi
                  yok kesin olduğunu bilmiyorum ben sadece arkadaşa cewap verdim kaynak melih61

Yorum

• bunlar hep fos haberler gazeteler bize recobayıda almıştı
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

geçmişini çok iyi biliyorum ama 1 senedir yatan bi adamı bize yıldız diye yutturacaklar bizde yicez ölemi???bu adam hollandadan sonraki ilk denemesinde hüsrana ugradı bize alışması çok zor olacaktır...almanyaya alışamadı burayamı alışacak...

Yorum

• walla adam bana dediklerinin hepsi çıktı jabi duyulmamıştı bana demişti!
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• ohooooo haberciden duymussssss puhahahha...
                          hatirliyorum bir kac gün önce de biri bir haberciden duymus Nuri Albayrak yarin bir Transfer aciklicakmis...hala bekliyoruz
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            geçmişini çok iyi biliyorum ama 1 senedir yatan bi adamı bize yıldız diye yutturacaklar bizde yicez ölemi???bu adam hollandadan sonraki ilk denemesinde hüsrana ugradı bize alışması çok zor olacaktır...almanyaya alışamadı burayamı alışacak...
                            orada başarılı olamadı sadece ...

bizde olmayacağının garantisini kim verebilir tamam başarılı olacağının garantisini de veremez sana kimse ama bu her futbolcu için geçerlidir ...

bilmem anlatabildim mi ???

Yorum

• Avustralya gibi futbolun 2. sınıf oynandığı bir yerden futbolcu almak istemezdim ben şahsen Trabzonspor'a.. Bizim istemeyeceğimizi Fb ne diye alsın yahu, akıl var mantık var dimi
                              Adamın bir golünü izledim youtube'de. Epey bir sürüyor topu ve gol atıyor falan.. ama kardeşim sonuçta Avustralya futbolu yahu.. hayır biraz kassam ben de atarım o golü Avustralya'da diyesi geliyor insanın. Bir alemiz yahu, adını ilk defa duyduğumuz bir adamı sözde Fb aldı diye ortalık yıkılıyor, hayret..
                              50 tane futbolcudan 30'unu satıp Juninho'yu alın bitsin bu iş, ne kasıyoruz Carle, Brozek bilmem ne diye
                              #7 King of Kings

Yorum

• Beklemeye devam desene..Nuri bey patlacak demekki bombaları peşpeşe o yüzden bekliyoruz yani..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X