Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AHMET ŞAHİN (6): Geçtiğimiz sezon kadroya girmekte dahi zorlansa da kampın en çalışkan isimleri arasında yer aldı. Ancak transfer söylentileri onun da kafasını karıştırdı. Tolga'yı zorlayabilir.

Su paragraf herseyi acıklıyor sizler hayal görüyorsunuz gecen yıllarda da aynısını dediniz Jefferson iyi kaleci diye adamı bir tane klup istemedi insanlar benimle bu mal yüzünden alay ediyor sen kaleye gecsen daha iyi diye bu takımda Ahmet Sahin gibi futbol hayatının uzun süresini ikinci ligde gecirmiş 29 yasındaki kaleci 3.kaleci olabiliyorsa ve Tolgayı zorlayabiliyorsa
    hersey acık ve net.........
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ulan ben Böyle Haberin.....

GENÇ ERMAN, BELEDİYE'DE!.. Haberi yazdırın28f_write_month(6) Haziran 2007 19:45
      Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Elazığspor'dan Erman Kılıç'ı transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, 22 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla bugün 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, genç ve yetenekli oyuncuları kadrolarına dahil ettiklerini belirterek, ''Türk Telekom Lig (A)'nın gözde oyuncularından Erman'ı da transfer ettik. Türkiye'deki genç ve yetenekli oyuncuları milli takımlara kazandırmak bizim misyonumuz. Aldığımız sporcular, patlamaya hazır oyunculardı, ancak takımlarının mevcut yapıları nedeniyle bunu gösteremediler. Bu oyuncuları milli takımlara kazandırarak Türk futboluna katkıda bulunacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

Herhalde bizim Baskan seneye IBB'nin basina gececek
      Yetene´kli oyunculari oraya göndermeye baslamis

Ben bunu baştan beri söylüyorum kendine zemin hazırlıyor altay lı sancağıda oraya verdi kendi elleriyle bu ne ilk nede son olacak ali güzeldalı bedavaya verdi aldığı murat ocağıda bedelsiz veriyo sırada jefferson var ve bilmediklerimiz belkide gençleride oraya sürer hemde bonservisleriyle akıllı başkan yaw ist. bshr. bld. para harcamadan kadro kuruyo uyanık kendisini tamamen ist. transferlerine odaklamış oda olayın farkında artık..
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• TD 22.06.2007'de ne demisdi?

Yönetimden 4 Transfer istiyorum. Trabzonspor gecmis Yillarda hep gec kaldi. Transferler 29.06.2007'ye kadar bitmesi lazim!

SONUC: 000000000000000000000000000000000!!!

Hani sen ADAM gibi ADAMDIN??
        Simdi niye dediginin arkasinda durmuyorsun?
        Neden ISTIFA etmiyorsun?

Tövbe Tövbe
        Tövbe Tövbe

La havle..................
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• arkadaşlar uzun zamandan beri yorum yazmadım.nedeni basit. ne yazılabilirdiki.sakın beni yanlış anlamayın yazı yazan arkadaşları küçümsemiyorum.forumda herşey yazıldı yazılıyor ve de yazılacak.ben bu kadar basiretsiz yönetimi bırakın trabzonsporumuzun tarihinde birinci ligde herhangi başka bir klüpte görmedim.transfer sezonu lig bitmeden başlar.adnan diye başladılar,duyanda herkes peşinde sanır,sıradan ikinci lig futbolcusu.serkan transferi eh işte.asıl konu bunlar değil.kaç isabetli futbolcu transfer edildi.kaç futbolcuyu gündeme alınabildi.kaçını aldı.bunlar bu yönetime uzak kavramlar.gündeminde ciddi bir futblcu olmayan bunu bırak gündemine ciddi bir futbolcu alamayan başka aciz bir yönetim var mı?elde 50 futbolcu var. 11 çıkmıyor.daha neler neler.çok komik duruma düştük kabul etsek te etmesekte.şimdide transferi kapattık haberleri dolaşıyor hayırlı olsun.bmn yöneticileride transfer dosyasını kapatır artık
          orhan

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [/b]

Ben bunu baştan beri söylüyorum kendine zemin hazırlıyor altay lı sancağıda oraya verdi kendi elleriyle bu ne ilk nede son olacak ali güzeldalı bedavaya verdi aldığı murat ocağıda bedelsiz veriyo sırada jefferson var ve bilmediklerimiz belkide gençleride oraya sürer hemde bonservisleriyle akıllı başkan yaw ist. bshr. bld. para harcamadan kadro kuruyo uyanık kendisini tamamen ist. transferlerine odaklamış oda olayın farkında artık..

Vallahi varye eger seneye IBB Baskani olursaaaaaaaa..................
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ziya Doğan çok güzel kıvırıyor Dansöz gibi adam!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                marcelinhos Jeffeeron beceriksiz yetneksiz biri olsaydı brezilyada 21 yaş altı milli takımında 19 yaş altı milli takımında o kadar maça çıkabilirmiydi bence saçmaladın ve abarttın MUSAMPADAN falan hala kurtulamamaız saçmalık ama jeffin sözleşmesi yırtılması gibi bişey olamaz zaten kararsızla kaleci alamadıklarından satmaya cesaret edemiyorlar satmaya kalksalar zaten brezilya ligine çok makul fiyatlara satabiliriz
                Kaka bubu tartısmayalım bu kaleciyi iki yıldır izliyoruz iki tane hocanın basını yedi bu adam Ziyanın da yiyordu Bursa macında Brezilyadan iyi kaleci cıkmaz Brezilya ligini izliyorsan ara sıra kalecilerin ne kadar hatalı gol yediklerini bilirsin bir Dida birde Taffarel baska yok kalecinin iyi olması demek iki tane üc tane bes macta bir güzel kurtarıs yapmak demek degildir sana bu adam güven veriyormu Milana Erdince güven veriyormu kime güven veriyor dün aksam Vilları seyrettim 30 yasında Newell Old Boys un kalecisi bize böyle birisi lazım hedef sampiyonluksa ama sizde diyorsanız ki amac gencleri kazanmak ziya hocanın dedigi gibi varsın Tolga oynasın kalede Jef kalede iken Tolganın klubede oturmasına bu kalp dayanmaz dayanamaz..
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• arakadaşlar resmi sitede öle ibr konuştu ki ziya ben bu adama sövmeyip te ne yapayım!
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vallahi varye eger seneye IBB Baskani olursaaaaaaaa..................
                    Al bendende o kadar ama bu bir gerçek kabullenmek lazım yüzümüze güldü asıl gülmeyi oraya başkan olduktan sonra yapacak..Böyle varya gerilip gerilip ancak rahatlarım.
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• 4 genç, takımda kaldı

Ziya Doğan, genç oyunculardan Emre Hızarcı, Selim,Yusuf ve Eyüp Kadri’nin takımda kaldığını da belirterek, diğerlerinin iyi takımlara göndereceklerini bunun da kiralık olacağını söyledi.

Yapıcakları transferlerden hayır gelmez yapmasınlar transfer şu çocukları oynatsınlarr..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ziya Dogan cobani ISTIFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!11

Yorum

• eeeee artık lig başlasında bari maç seyradelim
                          varı yoku bu ise 52 futbolcuyla ligi açalım
                          tarih bunuda yazsın
                          "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                          O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Bu senenin bahaneside bu olur...Gencleri kazanmaya calistik!!!

Yorum

• fotomac bile bizim yönetime inanmadığından bizim hakkımızda transfer haberi yazmıyor.Yalan da olsa en azından bir heyecan katıyordu..

Yorum

• 3 oyuncuyla transferi kapattık diyebiliyorsak daha başka bir şey demeye gerek yok zaten...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X