İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Oemer61
ALLAH yolunu acik etsin, hayirli yolculuklar. Ama dönünce birseylerin degismis olacagini bekleme, futbolcu satmazsak iyi o zaman kadar!!!İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün 7 günlük bir tatile çıkıyorum...Döndüğümde en azından Martinez ve Palermo ya imza attırılmış olmasını ümit ediyorum...Herkese iyi günler...
Yorum
-
Bir Sezonu Tolga ile gecirirsek ben kesin ÖLÜRÜM!!!!
Ne zaman Hata yapacak diye Mac boyu Migdem agriyor!
Simdi kimse bana gelecegin Kalecisi Hikayesi anlatmasin!!!
Ben Tolgada EXTRA özel bir Durum göremiyorum!
Sizlere bir Örnek vermek istiyorum.
Örnek: Metin Aktas.
Metin cok klas Kaleci degildi ama bir EXTRA özelligi vardi.
Karsi karsiya kalinan Pozisyonlarda Müthisdi. Inanin rakip Forvet onun ile karsi karsiya kaldiginda icim cok ama cok rahatti ve bircok Pozisyonu önliyordu!
Simdi Tolgaya bakalim.
Karsi karsiya Pozisyonlarda herkesden iyi diyebilirmiyiz?
HAYIR!
Yan Toplarda cokmu becerikli?
Hayir. Begenmedigimiz Cordoba dahi cok daha iyi!
Cizgidemi cok yetenekli?
Hayir. Jefferson cizgide cok daha iyi reflekslere sahip!
Oyunu kurmakdami cok özel?
Ben simdi Tolgaya güvenerek nasil koca bir Sezonu atlatacagim???Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Adamın yazacak yüzümü kaldı bakıp gidiyor işte bu arada alabileceklerini zannetmiyorum ama Cabanas bu sene Meksikada gol kralı olmus aynı zamanda......İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestichus forumdaydi az once bisey yazmadigina gore oda umidi kesmis Baskandan2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
arkadaşlar biraz yersiz olacak sanırım ama bir video izledim
özeti şöyle:
yattara, "aşkım baksana bana" şarkısını söylüyor
musamba pilav üstü kuru yiyor
gazeteciler ziya doğan'a "afiyet olsun" diyor, ziya doğan "yorum yok" diyor

pardon videoyu koymaya unutmuşum
“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Bu soruların cevaplarını 7-8 yaşındaki çocuklar bile verir, çünkü cevaplar bellidir(!)...İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAylarca Brezilya'da kalıp yiyip içenler vardı hatırlarsınız. Sonuçta da Almanya'dan topçu almıştık.
Şimdi sorsak bu zatı muhteremlere,
1) Hollandanın kazandığı 21 yaş altı turnuvayı transfer komitesi seyretti mi ?
2) Copa Amerika'ya yine transfer komitesinden bir temsilci gitti mi ?
Ne işiniz olur değil mi ? aylarca otellerde kalıp Trabzonspor'un parasını yiyip eli boş dönmek varken.. ne gereği var değil mi ?
Yorum
-
Trabzonspor İnter-Toto'ya hazır
Trabzonspor, 8 Temmuz' da Hüseyin Avni Aker Stadyumu' nda oynayacağı İnter Toto 2. tur ilk maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu Gerede kampından mutlu ayrılıyor. Kamp süresince gençlerin performansından oldukça memnun olan Doğan, iki transfer istiyor, yönetim ise transferin kapandığını söylüyor.
DOĞAN TRANSFER İSTİYOR, YÖNETİM BEKLETİYOR
İnter Toto Kupası hazırlıklarını Bolu Gerede' de yapan Trabzonspor' da kamp beklenenden daha iyi geçti. 8 Temmuz' da Trabzon' da oynanacak olan İnter Toto 2. tur ilk maçı öncesi ideal kadroyu oluşturmak için erken kampa giren bordo - mavililerde, denenmeye alınan genç futbolculardan bir çoğu Teknik Direktör Ziya Doğan' ın gözüne girmeyi başardı. Yeni transferlerden Fenerbahçe' den alınan Serkan ve Samsunspor' dan alınan Adnan' ın da katıldığı kampa kıyasıya bir forma savaşı yaşandı.
Kamp öncesi yönetimden kaleye, stopere, orta sahaya ve forvete birer takviye isteyen Ziya Doğan şimdi de kaleye ve forvete birer transfer gerektiğini söylüyor. Yönetim ise yapılan üç transfer Jabi, Serkan ve Adnan dışında yeni transferler yapılmasına sıcak bakmıyor. Takıma takviye yapılıp yapılmayacağının 8 Temmuz' da oynanacak olan İnter Toto maçından sonra kesinleşeceği belirtildi.
GENÇLERİN PERFORMANSI SEVİNDİRDİ
Bolu kampında yeri transfer Serkan Balcı ön plana çıkan futbolcular arasında yer alıyor. Kamp süresince Doğan' ın da gözüne girmeyi başaran Serkan, takım arkadaşları ile de çabuk uyum sağladı. Samsunspor' dan transfer edilen Adnan' da performansı ile göz doldurdu. Genç futbolculardan Eyüp Kadri kampın en iyisi olarak gösterildi. Geçtiğimiz sezon Sarıyerspor' da forma giyen genç sol kanat oyuncusu Eyüp Kadri, Celaleddin' in formasını oldukça zorluyor.
Teknik Direktör Ziya Doğan' ın da gözüne girmeyi başaran Eyüp Kadri' nin 8 Temmuz' da oynanacak olan İnter Toto maçında sol kanatta görev yapmasına kesin gözü ile bakılıyor. Genç oyunculardan Akçaabat Sebatspor' dan alınan stoper Selim, sağbek Emre Hızarcı, forvet Emre Aygün, Değirmenderespor' dan alınan stoper Mustafa Yumlu ile Darıca Gençlerbirliği' nden geri alınan orta saha oyuncusu Yusuf Kurtuluş göze batan oyuncular arasında yer alıyor. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın bu futbolcuları İnter Toto kupasında değerlendirmesi bekleniyor.
DOĞAN' IN 11' İ ŞEKİLLENİYOR
Milli takım kamplarında bulunan Hüseyin, Gökdeniz, Umut ile Yattara, Jabi ve sakatlıkları devam eden Risp ve Musa' nın katılmadığı Bolu kampında Ersen Martin ve kaleci Tolga Zengin öne çıkan futbolcular arasında yer alıyor. Doğan' ın bu ikiliyi gençlerin arasına takviye edip İnter Toto maçında sahaya sürmesi bekleniyor. Kampa erken katılan Ceyhun Eriş ise üç günlük perfomansı ile gelecek sezon çok daha iyi olacağının sinyallerini verdi.
Doğan' ın da Ceyhun' un performansını gördükten sonra 10 numara arayışlarını askıya aldığı belirtildi. Ferhat, Bolu kampında sakatlanana kadar göze batan oyuncular arasında yer alırker, Hasan ve Ömer Rıza ise gelecek sezon formayı zorlayacak futbolcular arasında kendilerine yer buluyor.
Teknik Direktör Ziya Doğan' ın 8 Temmuz' da oynanacak olan İnter Toto maçında sahaya süreceği 11' in ise şekillendiği öğrenildi. Doğan' ın kalede Tolga' ya, savunmada Emre Hızarcı, Çağdaş, Tayfun, Mustafa,
orta sahada Adnan, Serkan, Yusuf, Eyüp Kadri, ileride ise Ceyhun, Ersen ikilisine şans vermesi bekleniyor. Doğan' ın bu kadroyu futbolcuların Trabzon' da yapılacak olan kamp performanslarına bağlı olarak değiştirebileceği öğrenildi.
Yayın hayatına 2003 yılında başlayan Trabzonspor dergisi, zengin ve güncel içeriği, dikkat çeken röportaj ve çarpıcı dosya konularıyla, bundan böyle digital platformdan da okuyucularına ulaşacak."Türkiye'nin digital dergi dünyası" emecmua.com'da yayına giren dergiye artık internet üzerinden de ulaşmak mümkün. Okuyucular bayiden 5 YTL.'ye satılan dergiyi, emecmua.com üzerinden 3.5 YTL.'ye okuyabilecek.
MİNİKLERDEN İKİ KUPA
25 Haziran 2007 tarihleri arasında Kocaeli' nde düzenlenen Mini Futbol Şampiyonası'na kalabalık bir ekiple katılan Trabzonspor, burada 2 ayrı takım halinde 2 grupta mücadele etti. Bulgaristan' ın Medove ve Chernomore, Gürcistan' ın Kafkasya, Makedonya' nın Tefeyyüz takımlarıyla Türkiye' den Kocaelispor ve Kocaeli Belediyesi Kağıtspor' un da katıldığı organizasyonda birinciliği ve dördüncülüğü elde eden minikler iki kupa kazanmanın mutluluğunu yaşadılar. Finalde Kocaeli Belediyesi Kağıtspor ile karşılaşan ekip, bu karşılaşmayı da 1 - 0 kazanarak organizasyonda şampiyonluğu elde etti. Trabzonspor B Takımı ise Gürcistan' ın Kafkasya ekibine penaltılarla kaybederek turnuvada dördüncü oldu.
29.06.2007
Kaynak : DHA2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
WERTHeR
Bir çok taraftarımız aynen böyle düşünüyor bu konuda. Yalnız biraz empati yapmanın faydası var bu aşamada bence. Kendimizi tolganın yerine koyalım. İçimizden çıkmış bir kaleci. Belki kendisini çok iyi gösteremedi. Lakin taraftarların bu şekilde düşündüğünü tolga bilmiyormu. Bu onun performansında hiç mi etkili olmuyor. Bence sahip çıkmak gerek. Nasıl olsa bu takımdan bu hoca ile devam edildiği müddetçe hiç bir şey olmaz. Verelim tolgaya bir yıl destek ne kaybederiz. Yabancı kaleci transferi olursxa tolganın Trabzonsporda durmasının anlamı yok. Ayrıca jeferson ile aralarından çok fazla fark yok. Bir çırpıda 3-5 maç sayabilirim jeferson yüzünden çileden çıktığım.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Sezonu Tolga ile gecirirsek ben kesin ÖLÜRÜM!!!!
Ne zaman Hata yapacak diye Mac boyu Migdem agriyor!
Simdi kimse bana gelecegin Kalecisi Hikayesi anlatmasin!!!
Ben Tolgada EXTRA özel bir Durum göremiyorum!
Sizlere bir Örnek vermek istiyorum.
Örnek: Metin Aktas.
Metin cok klas Kaleci degildi ama bir EXTRA özelligi vardi.
Karsi karsiya kalinan Pozisyonlarda Müthisdi. Inanin rakip Forvet onun ile karsi karsiya kaldiginda icim cok ama cok rahatti ve bircok Pozisyonu önliyordu!
Simdi Tolgaya bakalim.
Karsi karsiya Pozisyonlarda herkesden iyi diyebilirmiyiz?
HAYIR!
Yan Toplarda cokmu becerikli?
Cizgidemi cok yetenekli?
Hayir. Jefferson cizgide cok daha iyi reflekslere sahip!
Oyunu kurmakdami cok özel?
Ben simdi Tolgaya güvenerek nasil koca bir Sezonu atlatacagim???
Yorum
-
Oemer61
8 Temmuz'dam sonra belli olacak ha? Ya bunlar bizimle resmen alay ediyorlar, bunlarin transfer filan yapacagi yokkkkkk, dua edelimde elimizdeki oyunculari satmasinlar!!!İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor İnter-Toto'ya hazır
Trabzonspor, 8 Temmuz' da Hüseyin Avni Aker Stadyumu' nda oynayacağı İnter Toto 2. tur ilk maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu Gerede kampından mutlu ayrılıyor. Kamp süresince gençlerin performansından oldukça memnun olan Doğan, iki transfer istiyor, yönetim ise transferin kapandığını söylüyor.
DOĞAN TRANSFER İSTİYOR, YÖNETİM BEKLETİYOR
İnter Toto Kupası hazırlıklarını Bolu Gerede' de yapan Trabzonspor' da kamp beklenenden daha iyi geçti. 8 Temmuz' da Trabzon' da oynanacak olan İnter Toto 2. tur ilk maçı öncesi ideal kadroyu oluşturmak için erken kampa giren bordo - mavililerde, denenmeye alınan genç futbolculardan bir çoğu Teknik Direktör Ziya Doğan' ın gözüne girmeyi başardı. Yeni transferlerden Fenerbahçe' den alınan Serkan ve Samsunspor' dan alınan Adnan' ın da katıldığı kampa kıyasıya bir forma savaşı yaşandı.
Kamp öncesi yönetimden kaleye, stopere, orta sahaya ve forvete birer takviye isteyen Ziya Doğan şimdi de kaleye ve forvete birer transfer gerektiğini söylüyor. Yönetim ise yapılan üç transfer Jabi, Serkan ve Adnan dışında yeni transferler yapılmasına sıcak bakmıyor. Takıma takviye yapılıp yapılmayacağının 8 Temmuz' da oynanacak olan İnter Toto maçından sonra kesinleşeceği belirtildi.
GENÇLERİN PERFORMANSI SEVİNDİRDİ
Bolu kampında yeri transfer Serkan Balcı ön plana çıkan futbolcular arasında yer alıyor. Kamp süresince Doğan' ın da gözüne girmeyi başaran Serkan, takım arkadaşları ile de çabuk uyum sağladı. Samsunspor' dan transfer edilen Adnan' da performansı ile göz doldurdu. Genç futbolculardan Eyüp Kadri kampın en iyisi olarak gösterildi. Geçtiğimiz sezon Sarıyerspor' da forma giyen genç sol kanat oyuncusu Eyüp Kadri, Celaleddin' in formasını oldukça zorluyor.
Teknik Direktör Ziya Doğan' ın da gözüne girmeyi başaran Eyüp Kadri' nin 8 Temmuz' da oynanacak olan İnter Toto maçında sol kanatta görev yapmasına kesin gözü ile bakılıyor. Genç oyunculardan Akçaabat Sebatspor' dan alınan stoper Selim, sağbek Emre Hızarcı, forvet Emre Aygün, Değirmenderespor' dan alınan stoper Mustafa Yumlu ile Darıca Gençlerbirliği' nden geri alınan orta saha oyuncusu Yusuf Kurtuluş göze batan oyuncular arasında yer alıyor. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın bu futbolcuları İnter Toto kupasında değerlendirmesi bekleniyor.
DOĞAN' IN 11' İ ŞEKİLLENİYOR
Milli takım kamplarında bulunan Hüseyin, Gökdeniz, Umut ile Yattara, Jabi ve sakatlıkları devam eden Risp ve Musa' nın katılmadığı Bolu kampında Ersen Martin ve kaleci Tolga Zengin öne çıkan futbolcular arasında yer alıyor. Doğan' ın bu ikiliyi gençlerin arasına takviye edip İnter Toto maçında sahaya sürmesi bekleniyor. Kampa erken katılan Ceyhun Eriş ise üç günlük perfomansı ile gelecek sezon çok daha iyi olacağının sinyallerini verdi.
Doğan' ın da Ceyhun' un performansını gördükten sonra 10 numara arayışlarını askıya aldığı belirtildi. Ferhat, Bolu kampında sakatlanana kadar göze batan oyuncular arasında yer alırker, Hasan ve Ömer Rıza ise gelecek sezon formayı zorlayacak futbolcular arasında kendilerine yer buluyor.
Teknik Direktör Ziya Doğan' ın 8 Temmuz' da oynanacak olan İnter Toto maçında sahaya süreceği 11' in ise şekillendiği öğrenildi. Doğan' ın kalede Tolga' ya, savunmada Emre Hızarcı, Çağdaş, Tayfun, Mustafa,
orta sahada Adnan, Serkan, Yusuf, Eyüp Kadri, ileride ise Ceyhun, Ersen ikilisine şans vermesi bekleniyor. Doğan' ın bu kadroyu futbolcuların Trabzon' da yapılacak olan kamp performanslarına bağlı olarak değiştirebileceği öğrenildi.
Yayın hayatına 2003 yılında başlayan Trabzonspor dergisi, zengin ve güncel içeriği, dikkat çeken röportaj ve çarpıcı dosya konularıyla, bundan böyle digital platformdan da okuyucularına ulaşacak."Türkiye'nin digital dergi dünyası" emecmua.com'da yayına giren dergiye artık internet üzerinden de ulaşmak mümkün. Okuyucular bayiden 5 YTL.'ye satılan dergiyi, emecmua.com üzerinden 3.5 YTL.'ye okuyabilecek.
MİNİKLERDEN İKİ KUPA
25 Haziran 2007 tarihleri arasında Kocaeli' nde düzenlenen Mini Futbol Şampiyonası'na kalabalık bir ekiple katılan Trabzonspor, burada 2 ayrı takım halinde 2 grupta mücadele etti. Bulgaristan' ın Medove ve Chernomore, Gürcistan' ın Kafkasya, Makedonya' nın Tefeyyüz takımlarıyla Türkiye' den Kocaelispor ve Kocaeli Belediyesi Kağıtspor' un da katıldığı organizasyonda birinciliği ve dördüncülüğü elde eden minikler iki kupa kazanmanın mutluluğunu yaşadılar. Finalde Kocaeli Belediyesi Kağıtspor ile karşılaşan ekip, bu karşılaşmayı da 1 - 0 kazanarak organizasyonda şampiyonluğu elde etti. Trabzonspor B Takımı ise Gürcistan' ın Kafkasya ekibine penaltılarla kaybederek turnuvada dördüncü oldu.
29.06.2007
Kaynak : DHA
Yorum
-
Ufuk Bayraktar ( Orta saha) XXXHazır gençlerden birisi. Mükemmel sol ayağı var. Onu geliştirmeli bu takımda kalmalı.
Yusuf Kurtuluş (Orta saha) XXXXGençlerin en iyisi. Hazır bir oyuncu. Belli ki Trabzonspor’da kalmayı kafasına koymuş. İyi de etmiş. Bu oyuncu kalmalı. Bu takımda iş yapar. Bu mücadele azmini geri çevirmek bütün gençleri kaybetme anlamına gelir.
Cem Demir(Forvet) XXHala kendini Trabzonspor’a verebilmiş değil. İyi çalıştı kampın tamamında vardı. Ama şans bulabileceğine inancı yok. Mutlaka oynayacağı bir takıma verilip kazanılması lazım. İyi oyuncu
E. Kadri Ataoğlu ( Savunma) XXX Fena oyuncu değil. Tecrübe eksikliği var. Gözü kara oyunculardan birisi. Mutlaka tecrübe kazanmalı oynamalı. Trabzonspor’a oynama şansı şu haliyle az.
Emre Hızarcı(Savunma) XXXGençlerin en iyilerinden birisi diyebilirim. Dayanıklı oyuncu. Ama genç ve tecrübesiz. Bu takımda kalmalı ağabeylerinden alacakları ile iş yapar.
Ahmet Şahin (Kaleci) XXX Kampın başından beri var. İyi çalıştı. Ama daha çok oynamak istediği bir takıma gitmek istiyor. Bu yüzden o da ilk kulüp bulduğunda gidecek oyuncular arasında yer alıyor. Trabzonspor’un kendisini takasta kullanacağının farkında.
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Oemer61
Dogru, ama bende sana Tolga yüzünden cileden ciktigim bir cok mac sayabilirim!!! Jefferson son zamanlarda iyi yoldaydi, tam form tutmustuki Tolga'yi kaleye koyasi geldi td'ün. Daha önce akli nerdeydi? Bende Jeff ile Tolga'nin arasinda pek bir fark yok, hatta Jeff simdiye kadar oynamaya devam etseydi simdi hepiniz ona hayrandiniz!İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir çok taraftarımız aynen böyle düşünüyor bu konuda. Yalnız biraz empati yapmanın faydası var bu aşamada bence. Kendimizi tolganın yerine koyalım. İçimizden çıkmış bir kaleci. Belki kendisini çok iyi gösteremedi. Lakin taraftarların bu şekilde düşündüğünü tolga bilmiyormu. Bu onun performansında hiç mi etkili olmuyor. Bence sahip çıkmak gerek. Nasıl olsa bu takımdan bu hoca ile devam edildiği müddetçe hiç bir şey olmaz. Verelim tolgaya bir yıl destek ne kaybederiz. Yabancı kaleci transferi olursxa tolganın Trabzonsporda durmasının anlamı yok. Ayrıca jeferson ile aralarından çok fazla fark yok. Bir çırpıda 3-5 maç sayabilirim jeferson yüzünden çileden çıktığım.
Yorum
-
abicim kesinlikle şahsına değil ama bir şey söylemek istiyorum içimden geldi: OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAİlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepazartesi gökdeniz yattara ve stepanovun satildigini duyariz gibinmi geliyor
öyle birşey olduğu anda klüp binası yanar...:meşale1::meşale1::meşale1:“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
WERTHeR
O zaman jeferson ile devam edelimİlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDogru, ama bende sana Tolga yüzünden cileden ciktigim bir cok mac sayabilirim!!! Jefferson son zamanlarda iyi yoldaydi, tam form tutmustuki Tolga'yi kaleye koyasi geldi td'ün. Daha önce akli nerdeydi? Bende Jeff ile Tolga'nin arasinda pek bir fark yok, hatta Jeff simdiye kadar oynamaya devam etseydi simdi hepiniz ona hayrandiniz!
fazla büyütmenin anlamı yok bence. Yabancı kontenjanını boşa harcıyoruz jeferson ile
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum