Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Canin sagolsun kardesim.
    Sen dalgani gec benimle.

Sen kusura bakma kardeş.Bizimkisi senin şahsına bir eleştri değil.Sadece bu takım son altı aydır ZD efendi elinde heder olup giderken yıllar önce takımdan giden sansasyonları futbolundan çok önde olan adamların ilaç diye bize sunulmasına.Bizimkisi Üzüm yemek aslında ama bağcı ZD olunca....
    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• sporx.com te haberlere bakayım birşey varmı dedim Trabzon haberi

Trabzon kuzu çevirdi
      Bolu'nun Gerede ilçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, bugün düzenlenen barbekü partisinde stres attı. Kaldıkları Greenpark Dorukkaya Otel'in yanında bulunan Kayagöl kenarında yapıl........

EEE ne yapsınlar transfer filan yok taraftar birşeyler okumak istiyor

'' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bosverin siz tayfunu mayfunu bizim stoper ikilmiz selim ve stepanov olmali...selim cok genc falan demeyin adam 22 yasinda..stepanovda bize gelirken 22 yasindaydi...bir kac kez izledim gercekten hosuma gitti...akcaabatli sebatsporlu taraftarlarinda sevgilis olmus durumda...olgunluguyla,oyunuyla,profesyonelligiyle...
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen kusura bakma kardeş.Bizimkisi senin şahsına bir eleştri değil.Sadece bu takım son altı aydır ZD efendi elinde heder olup giderken yıllar önce takımdan giden sansasyonları futbolundan çok önde olan adamların ilaç diye bize sunulmasına.Bizimkisi Üzüm yemek aslında ama bağcı ZD olunca....

Sergene zamaninda kucak acdigimizda cok umutluydum.

Kendiside "Artik kendimi Futbola verecegim, ben Trabzonluyum, Memleketimin Takimi bana kucak acdi" gibi sözler söyleyince umudum kat kat artti.

Basda iyi basladi ama sonradan istemedi Beyefendi ve bizi 1 Yil sonra satti gitti.

Onun gelmesini asla ve asla ISTEMIYORUM!

Ama bizim TD'den hersey beklenebilir
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            700 küsür sayfa olmuş hala transfer yok.dünyada başlığıyla alakalı olmayan tek topic bu herhalde
            allah belanı versin beceriksiz yönetim.böyle giderse seneye eziklere bayağı rezil olacagız
            2 yıldır oluyoruz zaten hatta kaale bile alınmıyoruz şahsen ben alıştım yönetim istifa
            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uyanik Cocuk!

Kimin ile anlasmasi gerekdigini hemen anlamis
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Sergen i alirsak Oktay Derelioglu`nu da alalim yanina.Zannedersem o da bosta , son demlerinde ona da bir kiyak cekelim.

Yorum

• Oktay bize kıyak geçmeye çalışmış zaten zamanında
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaşlar sergen işi ciddi ye benziyoo külübe e-mail atalım veya değişik şekilde sesimizi duyuralım artık bıçak kemiğe dayandı yeter info@trabzonspor.org.tr aderesine lütfen destek verin arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sergen i alirsak Oktay Derelioglu`nu da alalim yanina.Zannedersem o da bosta , son demlerinde ona da bir kiyak cekelim.

2004-2005 Sezonunda Rasim Karanin calisdirdigi Hazar Lenkeran (Azerbaycan) Takiminda oynadi.
                      Ondan sonra Yalovaspora gecdi.
                      Yasi 31.

Vallahi Oktay cok iyi yetenekdi ama kendini harcadi.
                      Milli Takimda 20 Macda 9 Gol atti!!!
                      Hele Belcikaya bir Gol atmisdiki bak bak doyamassin.

Maalesef bazi Türk Oyunculari kendine yazik ediyor.
                      Yoksa istekli bir Sergen ve Oktay her Takimda oynarlardi....

Türk Milli Takım Tarihinin En güzel Golü !! Oktay Derelioğlu

Seyredin.
                      DOYUMSUZ!!!!!

Biz Messinin golünü konusuyoruz ama gel görki bir TÜRK Futbolcusu ondan cok daha güzel Gol atmis!
                      Neden biz kendimizi Dünyaya daha iyi tanitamiyoruz?
                      Böyle bir Gol en iyi goller arasinda olmali bence!
                      En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 18:33.

Yorum

• YA İSTASYON YA KÖTÜ SON!

Trabzonspor’da Özkan Sümer’in 2000 yılındaki kongresinden sonra İstanbul Kartal’daki sosyal tesislerde bir benzin istasyonu açılması projesi gündeme getirildi. Daha sonra da Atay Aktuğ yönetimleri tarafından bu proje hayata geçirilmeye çalışıldı. Nuri Albayrak ve ekibi de bu konuda çok iddialı değerlendirmeler yaparak, kısa sürede Trabzonspor’un istasyonu ihaleye vereceği müjdesini verdi. Ancak kongrenin üzerinden 2 yıla yakın bir zaman geçmesine karşın, İstanbul’daki benzin istasyonunda hala daha küçük bir sorun olduğu ve bunun da kısa sürede ortadan kaldırılacağı konuşuluyor. Başkan Albayrak’ın yöneticilere bu yönde taahhüttü olduğu ifade edildi.

Tek Umut, İstasyon Parası

Bordo-Mavili yönetim aslında 30 milyon YTL’yi bulan borçların yanında, naklen yayın gelirlerinin 11’nci aya kadar olan bölümüne faktöring şirketlerine ipotekli olması, aynı şekilde borsadaki hisselerin de borçlara karşılık teminat olarak verilmesi büyük bir krizin kapıya dayandığının göstergesi olarak kabul ediliyor. Şimdi yönetim kurulu İstanbul’daki benzin istasyonunun bir an önce ihaleye çıkarılmasını bekliyor. Buradan gelmesi muhtemel 10 milyon dolarlık nakit parayla birlikte futbolculara olan borçların Temmuz ayı içinde verilecek olan peşinatların ödenmesine büyük katkı yapacağı dile getiriliyor. Bilindiği gibi gelecek ay içinde tam 10 milyon YTL peşinat ödemesi bulunuyor.

Transfer de Buna Bağlı Olacak

Trabzonspor yönetimi tam bir ekonomik iflas korkusu yaşarken ve hem bankalara, hem de faktöring şirketlerine bağımlı hale gelindiğini hesap ederek transferde sadece bonservisi elinde olan futbolculara yöneldiler. Benzin İstasyonu’ndan beklenen gelirin temin edilememesi halinde, yeni kredilerle birlikte kulübün tam bir borç batağına gömüleceği belirtiliyor. Ancak buradan gelebilecek 15 milyon YTL’ye yakın gelir ile birlikte hem futbolcuların peşinatlarının ödenebileceği, hem de 2-3 futbolcunun transferinin daha bitirilebileceği ifade ediliyor. Aksi takdirde Trabzonspor’un 2000 yılındaki gibi büyük bir iflası yaşayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bir klup ne kadar kötü yönetilir okuyun ve bir kez daha anlayın bu sahada gezinen güneş gözlüklü insanları Aralık ayında sandıga gömelim kurtulalım su viruslardan..........
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Arkadaslar maalesef artık haber okuyunca sinirlenmeye moralimiz bozulmaya basladı bu yıl ligimizde sivrilen futbolcuların hicbirini alamadık maalesef Volkan Hakan Arıkan Ali Bilgin Wedersonun hicbirini alamadık heleki rakipler aldı bu daha kötü gercekleri görmek lazım biz her zaman sampiyonluk ümidiyle baslayacagız ama rakipler iyi futbolcuları kolayca alıyor kimse burada bizim kadromuz süper demesin rakipler güclendi isimiz zor ben hatta ciddi ciddi söylüyorum belki alıralarsa bir kaleci alırlar 10 numarada almayacaklar izlenimim bu maalesef artık bize düşen görev Aralıkta bu klube adamlara teslim etmemiz o yüzden siz transferi bitirdik gözüyle bakın olaya maalesef gercek bu...........
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Arkadaslar bende bu Transfer Dosyasina bir kisi transfer edilene kadar hic birsey yazmicam daha
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar bende bu Transfer Dosyasina bir kisi transfer edilene kadar hic birsey yazmicam daha

Yani sen diyorsunki:

Bu Ne inkar ne itiraf bu yalnizca sitem..............

Yorum

• Eğer gerekli transferler yapılmazsa herkes maça siyah bayraklarla gitsin. Bir protestodur, beyler okey oynamaktan... Neyse
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X