Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu kadro anca lig beşincisi olur.
    Ben biraz daha iyimserim . 4 Daha fazlasını beklemek hayalcilik olur gibi geliyor bana
    Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetime rica edelim Ergin'le birlikte bizi de ameliyat ettirsin. Biz de fıtık olduk sayelerinde

bizimki fıtıklıktan çıktı kansere doğru hızla ilerlemeye başladı biraz acele etsen iyi olur..
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peki Sezon boyunca 1 - 2 Kilit Isim sakatlanirsa ne olacak.
        Alternatifleri olsa daha iyi olmazmi?
        ..........................Tolga (Jeff).............................

Jabi (Adnan).........Step(çağdaş)........Erdinç(Risp).......Celo (Murat Ocak)

Yattara (Serkan).......Hüseyin (Hasan).........Ayman..........Gökdeniz (Ufuk B.)

................................Ceyhun (Ömer Rıza)...............................

.................................Umut (Ersen - Cem - Ergin)

not : herkes alternatifli kadro ister ama sıradan oyuncu alınmamalı...Zaten kadro olmuş 54 kişi...Bedava genç yetiştirip dağıtıyoruz sağa sola kadro şişkinliğ yüzünden...Alınacak oyuncu ilk 11 de oynamayacaksa kesinlikle alınmamalı zaten...İlk 11 de oynayacak oyuncu alınması da kolay değil, beklemek lazım...

not2 : Yapılan transferler ısrarla küçümseniyor...

Serkan - Türk Milli takımında oynamış - oynayacak potansiyele sahip, 24 yaşında - Türkiye şampiyonundan alınmış, bedava alınmış ve orta saha da oynatılacak... (çok top kapar, göreceksiniz - çok dinamik bir orta sahamız oldu)

Jabi - Bu adam Gine Milli takımında banko 11 de oynuyor...Ard arda 23 maç kesintisiz oynamış milli takımda...(Herkesin gözbebeği Yattara bile Gine Milli takımında ilk 11 de oynamıyor)

Adnan - Bu adamı Beşiktaşa kaptırsaydık son anda, eminim ki "Badem Gözlü" olurdu...(Nasıl bir oyuncu olduğu konusunda fikrim yok, izlemedim...)

Not3 : Kimse bu yazdıklarımdan Transfer kapatılmalı yorumunu çıkarmasın...Ancak çok kaliteli oyuncular bulunursa alınmalı, kulübeye transfer yapılmamalı...

Martinez - Lavezzi - Ricardinho - İbrahim Akın - M.Çakır...Bunlar alınabilirse kimse ses çıkarmaz...Ama hala Sergen bizde iş yapar diyen taraftarlarımız var...Malesef...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yazık ya biz daha kendi yetişdirdiğimiz oyuncuları tutmuyoz elimizde geçendede can parlayan konyaspor a gitti ziya doğan olduğu sürecede böyle genç yetenekleri kaybederiz ergin keleside bi yere verirlerse hiç şaşmıyalım .
          Ha ha ha ha ne kadar şaşırdım bilemezsiniz...Durun tahmin edeyim,pişsinler diye yolladık değil mi ?
          Ulan ne kadar zeki takımız bea,diğerleri harbiden salak,bu zeka ve yönetimle biz bu sene 25 puan farkla şampuan oluruz yaa.ha ha ha ha
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            neden şampiyon olamadık diyemiyoruzda , elimizden alındı diyoruz.

Bu senede ikinci olursak " Nuri Albayrak döneminde şampiyonluk elimizden alındı " mı diyeceğiz ?

Ancak 4-5 senede bir şampiyonluğa oynuyor oluşumuzun bir sebebide budur .

odonem ve bu donem arasinda ki farklar cok... Alinmadi mi ozaman elimizden? O donem de bir 2 transfer daha yapilsaydi buyuk ihtimalle sampiyon olduyduk ( Zurawski tek basina bile sampiyon yapardi symek le sinergi hesabi)... Bu donem hersey kotu gidiyor... HERSEY
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ..........................Tolga (Jeff).............................

Jabi (Adnan).........Step(çağdaş)........Erdinç(Risp).......Celo (Murat Ocak)

Yattara (Serkan).......Hüseyin (Hasan).........Ayman..........Gökdeniz (Ufuk B.)

................................Ceyhun (Ömer Rıza)...............................

.................................Umut (Ersen - Cem - Ergin)

not : herkes alternatifli kadro ister ama sıradan oyuncu alınmamalı...Zaten kadro olmuş 54 kişi...Bedava genç yetiştirip dağıtıyoruz sağa sola kadro şişkinliğ yüzünden...Alınacak oyuncu ilk 11 de oynamayacaksa kesinlikle alınmamalı zaten...İlk 11 de oynayacak oyuncu alınması da kolay değil, beklemek lazım...

not2 : Yapılan transferler ısrarla küçümseniyor...

Serkan - Türk Milli takımında oynamış - oynayacak potansiyele sahip, 24 yaşında - Türkiye şampiyonundan alınmış, bedava alınmış ve orta saha da oynatılacak... (çok top kapar, göreceksiniz - çok dinamik bir orta sahamız oldu)

Jabi - Bu adam Gine Milli takımında banko 11 de oynuyor...Ard arda 23 maç kesintisiz oynamış milli takımda...(Herkesin gözbebeği Yattara bile Gine Milli takımında ilk 11 de oynamıyor)

Adnan - Bu adamı Beşiktaşa kaptırsaydık son anda, eminim ki "Badem Gözlü" olurdu...(Nasıl bir oyuncu olduğu konusunda fikrim yok, izlemedim...)

Not3 : Kimse bu yazdıklarımdan Transfer kapatılmalı yorumunu çıkarmasın...Ancak çok kaliteli oyuncular bulunursa alınmalı, kulübeye transfer yapılmamalı...

Martinez - Lavezzi - Ricardinho - İbrahim Akın - M.Çakır...Bunlar alınabilirse kimse ses çıkarmaz...Ama hala Sergen bizde iş yapar diyen taraftarlarımız var...Malesef...

Haklisin.
              Alternatif derken zaten düz oyuncu seklinde degil.
              Bence 3-4 cok iyi Transfer gerekiyor.
              Kaleci, sol acik, 10 numara ve forvet.
              Martinez, Ibrahim Akin, Lavezzi ve 10 Numara süper olur süper.

Transferlerimiz konusunda senin ile hemfikirim.
              Herkes Jabi icin Ecis Bücüsün oyuncusu diyor.
              Oysa Jabi serbest kalmisdi ve Teklifler almisdi. Onu Transfer etmekle iyi is cikardik bence. Serkan Ön Libero Mevkiinde cok iyi. Adnani bende cok az izledim ve nasil bir oyuncu bilemem ama bu onaun ile Dalga gecme hakki vermez (ne bana nede baskasina).

Sergen Konusunu konusmamiz bile yanlis.
              BIZI SATAN ADAM BIZE GERI GELMESIN!!! Bu kadar BASIT!
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Sergen konusunda bizi satan adamı istemeyiz diyoruz da ,bu adam top oynamayı unuttu bizi satmamış olsa alır mıydık
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BIZI SATAN ADAM BIZE GERI GELMESIN!!! Bu kadar BASIT!
                  Ör:Ziya Doğan,değil mi???

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ör:Ziya Doğan,değil mi???

Hemde nasil kardes. Hemde nasil.....
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tff kararı Temmuz'un 5 inden sonra belli olur. (((
                      Ya TFF karari bugün degilmiydi ben öle hatirliyorumda, ama hala bir ses yok erteledikce erteliyorlar üsengec herifler.
                      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        odonem ve bu donem arasinda ki farklar cok... Alinmadi mi ozaman elimizden? O donem de bir 2 transfer daha yapilsaydi buyuk ihtimalle sampiyon olduyduk ( Zurawski tek basina bile sampiyon yapardi symek le sinergi hesabi)... Bu donem hersey kotu gidiyor... HERSEY
                        Sene başından iki transferle şampiyonluk garanti olmaz.

O dönem Fatihin yanına forvet alamadılar , şimdide ortasahaya oyun kurucu.
                        O dönem Tomas Jun geldi , facia oldu , bu dönem Musampa , Marcelinho...
                        O dönem 3 teknik adam , bu dönem 4...

Bu yönetim beklentileri olabildiğince yükseltti , ancak icraatları geçen yönetimlerden pek farklı olmadı.

Bir çok açıdan Aktuğ yönetimi şimdikine nazaran daha başarılıydı.

Ben şu şampiyonluk elimizden alındı lafına takılıyorum , o kadar. Biz kaçırdık diyemiyoruz.
                        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 19:40.

Yorum

• bence biz busene sampiyon olucagiz
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bu sene ligle ilgilenmiyorum.. hele ziya doğanla hiç.. yapılan transferlere bakın yahu ve yapılacaklara!..
                            .............
                            'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                            ............

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence biz busene sampiyon olucagiz
                              Ziya`ya ve Nuri`ye ragmen mi ? Hayatta inanmam.
                              Araliktan sonra bu ikisi defolup gitse o zaman belki...

Yorum

• muchtar61 buna yürekten inaniyo musun?
                                Ya sanki gs,bjk,fener haftaya maç yapacaklar.adamlar hemen transferleri bitiriyolar.bizimkiler ucuz futbolcu hesabına son gün geçen seneki gibi musampa gibi adamı getirirler,o da elimizde patlar eminim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X