Tolga ve Jefferson arasında fark yok ama biri yabancı aslında jeff daha iyi ama yabancı olduğundan 2 planda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
TAYFUN CORA HUZURSUZ!
Bordo-Mavili takıma yeniden dönen Tayfun Cora’nın önemli rahatsızlıkları bulunduğu ve bu arada eski takımından yeniden teklif aldığı belirtildi. Kayserispor’un yanında Vestel Manisaspor, Ankaraspor ve Çaykur Rizespor’dan da renklerine katmak istediği Tayfun Cora karar aşamasına gelirken, sıkıntılı bir süreç yaşadığı ve bunu kampta Teknik Direktör Ziya Doğan ile de paylaştığı vurgulandı. Samet Aybaba, Aykut Kocaman, Giray Bulak ve Tolunay Kafkas tarafından bizzat aranan Tayfun, Trabzonspor’dan ayrılma planı kurduğu da ileri sürüldü. Bu oyuncuyla ilgili son kararı verecek olan Ziya Doğan’ın ise genç oyuncuyu hiçbir biçimde bırakmayı düşünmediğine işaret edildi.
Şu Anda Çok Rahatsız
Trabzonspor takımında geçen sezon forma bulamadığı için kiralık giden ve kendini de ispatlayan Tayfun Cora özellikle yönetimin hala daha kendisiyle masaya oturup, önümüzdeki sezon için ne kadar ücret vereceğini söylememiş olmasının yanında sağ kanada 3 yeni transfer yapılmasından dolayı çok rahatsız olduğu dile getirildi. Tayfun’un, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile defalarca konuşarak, “Durumumu açıklığa kavuşturalım” demesine karşın oyalama taktiği uygulandığı da kaydedildi. Jabi, Adnan ve Serkan transferleriyle birlikte kendilerine güvenilmediğini düşünen Tayfun’un gitmek isteyebileceği belirtildi. Tayfun’un kendilerine hala güvenilmediğini düşündüğü de vurgulandı.
Kampta Doğan İle Görüştü
Genç sağ kanat oyuncusu Tayfun Cora’nın, hem alacağı ücreti yönetimin henüz belirlememiş olması, hem de oynadığı alana birçok oyuncu transferi yapılması nedeniyle kapta Teknik Direktör Ziya Doğan ile bir görüşme yaptığı da belirtildi. Tayfun’un, “Yönetim beni sürekli oyalıyor. Siz ise sağ kanada çok sayıda oyuncu aldınız, stoper transferi istiyorsunuz. Oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum” dediği vurgulandı. Doğan’ın ise bu talebe, “Seni asla bırakmayı düşünmüyorum. Bu takımda yerin olacak. Oynama garantisi vermiyorum ama önemli oyuncularımdan birisin. Hiçbir takımada gidemezsin, gerekirse seni PAF takımına gönderirim, orada oynarsın” karşılığını verdiği dile getirildi.
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ZOR OYUNU BOZUYOR
Trabzonspor yönetiminin kaleci konusunda uyguladığı politikanın yavaş yavaş sonuç verme aşamasına geldiği kaydedildi. Sakaryaspor kalecisi Martinez’le ilgili görüşmeler önce 4 milyon avro istenmesil, daha sonra bu rakamın 1,5 milyon avro’ya çekilip Ahmet Şahin, Murat Ocak, Mustafa Keçeli ve Cem Demir’i talep etme noktasında tıkanmıştı. Bordo-Mavililer de yönünü Bobadilla, Herpoel gibi isimlere çevirmişti. Sakaryaspor kurmayları Trabzonspor yöneticilerini arayarak Ahmet Şahin ve 1,5 milyon avro’ya kadar indiler. Bu rakamın daha da aşağı çekileceği tahmin edilirken, Bobadilla konusunda Teknik Direktör Ziya Doğan’ın ikna noktasına geldiği ileri sürüldü. Paraguaylı kalecinin durumunun birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.
Erman’da İndirim (Büyükşehir Belediyeye transfer oldu)
Trabzonspor’un sol kanata takviye yapmak için düşündüğü Elazığspor’un genç solbeki Erman Kılıç’ın da bonservisinde dampinge gidildiği dile getirildi. Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın yerli olarak en çok istediği oyuncuların başında yer alan ve yöneticilere, yerli transferinde önerdiği ilk isim olan Erman Kılıç’ın bonservis bedeli 900 bin YTL’den 600 bin YTL’ye kadar indirildi. Pazarlıklar sürerken, bu işin 500 bin YTL’de sonuçlanacağı dile getirildi. Ancak Erman Kılıç’ın menajerinin yıllık 500 bin YTL ve 50 bin YTL’lik menajerlik ücretinde direttiği kaydedildi. Bu oyuncunun da rakamını 350 bin YTL seviyesine indirmesi halinde transferine kesin gözüyle bakılıyor. Pazarlıkların sürdüğü ve birkaç gün içinde kesin sonucun alınabileceği de dile getirildi.
Yorum
-
Ziya Doğan'dan Açıklama
Trabzonspor'un Gerede Green Park Otel'de sürdürdüğü sezon öncesi hazırlık kampı bugün sona erdi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, otelden ayrılmadan önce basın toplantısı düzenledi. Doğan, kampın çok faydalı geçtiğini belirterek, "Bu sabah kampın son antrenmanını yaptık. Pazar günü kendi tesislerimizde idman için saat 08.00'de toplanacağız. Kampa Trabzon'dan da arkadaşlar katılacak. Hazırlık dönemi için kısa bir süre çalıştık. Yeterli bir süre değildi, ama burada çalıştığımız süre içinde oyuncularımızın istekli, çalışkan ve hedefe motive olduklarını görmek beni oldukça sevindirdi" dedi.
Gerede kampına 33 kişilik kadroyla geldiklerini ifade eden Ziya Doğan, "Antrenmanlarımız gayet verimli geçti. Gerede kampında 33 oyuncu ile çalıştık. Geçen dönemden birkaç oyuncumuzun sakatlığının devam etmesi bizi biraz etkiledi. İnşallah Trabzon'a gittiğimizde 30 kişilik kadro ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlerleyen günlerde de kadromuzu 25 futbolcula düşüreceğiz. Kampa genç oyuncuları dahil etmiştik. Onları da yakından görme imkanı buldum. Genç oyuncuların büyük bir bölümü Trabzon'da idmana katılamayacak.
Kadrolarının kalabalık olmasından dolayı kadro dışı kalacak oyuncuların başka takımda oynaması gerektiğini de ifade eden Doğan, "Maalesef kadromuz çok kalabalık olduğu için ve bunların mevkilerinde önemli oyuncuların olmasından dolayı bu oyuncuların gidip bir yerde oynaması gerekiyor. Ben yönetime bir pilot olması gerektiği teklifini sunacağım. Mesela Gençlerbirliği Oftaş gördüğünüz gibi Süper Lig'e yükseldi. Elimizdeki oyuncular oradakinden daha farklı ve yetenekli. Takımda oynama şansı bulamadıkları için başka takımlara kiralanabilir. Bu oyuncuları bir pilot takım bünyesi altında toplamayı başarabilirsek iyi olur. Gerçekten üzülüyorum, bu oyuncular yetenekli çocuklar. Liglerde çok rahat oynayabilecek oyuncular. Genç oyuncu oldukları için oynamazlarsa aşama yapamazlar. Bu doğrultuda ben yönetime kendi fikrimi söyleyeceğim. Bundan sonrası, yönetimin bileceği bir iş. Bu futbolcuların satılmaması kaydıyla kiralanmasını söyleyeceğim" dedi.
İnter Toto kupasında önemli bir maç oynayacaklarını belirten teknik direktör Ziya Doğan, sözlerine şöyle devam etti:
"Rakibimizin maçlarını teknik heyetimiz izliyor. Gelen raporlar oldukça dinamik, koşan iyi bir takım olduğu yönünde. Bir taraftan sezon hazırlıklarını yaptık, diğer taraftan da maça hazırlandık. Pazar günü çalışmalara bu yönde başlayacağız. Artık futbolcuların adalelerini maç oynayacak duruma getirmeye çalışacağız. Gerede kampında fiziksel olarak yüklemeler yaptık. Yapmış olduğumuz çalışmalardan verim aldık. Takımımız oldukça iyi yol katetti. Oynayacağımız maça kadar en iyi duruma geleceğimizi
düşünüyoruz."
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, dış trasferi kapattıklarını belirterek, Futbol Federasyon'nun yabancı kontenjanını belirlemesinden sonra hareket edeceklerini söyledi. Doğan, "Bizim elimizde çok sayıda yabancı oyuncu var. Onların durumunun netleşmesi için federasyonun açıklamasını bekliyoruz. Ama şu anda açıklama yapılana kadar dış transferi kapattık. Zaman ne gösterir bilemem. Bu sözlerimden oyuncu almayacağımız anlamını çıkartmamak lazım. Federasyonun kararından sonra mutlaka atak yapacağız.
Bir an önce istediğimiz ideal kadroyu kurup hem İnter Toto kupası hem de lig öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Yabancı oyuncu konusunda artış olmazsa biz de Türkiye liglerinde yerli oyunculara yöneleceğiz" dedi.
Bir basın mensubunun, Fenerbehçe'nin Gökdeniz'i transfer etmek istediği yönünde çıkan haberleri hatırlatması üzerine ise Doğan, "Fenerbahçe yıllardır en önemli maçlar öncesinde bu teklifi gündeme getiriyor. Onların hiçbiri gerçek değil. Gökdeniz bizim için önemli bir oyuncu, geçen gün kendisi de bir açıklama yaptı" diye yanıt verdi.
-------------------------------------------------------------------
Kalın olan kısımda Ziya Doğan'a katılıyorum...
Yorum
-
tolgaya güvenin, cocuk daha genc, tecrübe kazansin. biz öteki mevkileri bitirmeden kaleci ariyoruz. bu sene belki cok iyi bir performans göstermedi, ama hirsli ve kalbi trabzonspor icin atiyor. bu yeterli bir sebep degil mi? Kaybettirdigi maclar olmustur ama kazandirdigi maclarinda oldugunu cok iyi hatirliyorum.
Yorum
-
‘Şampiyonluk istemeyin Genç isimleri kazanalım’
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın 3 gün önce Gerede Kampında Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Transfer Komitesi Üyeleriyle yaptığı transfer zirvesinde ilginç bir talepte bulunduğu ortaya çıktı. Yöneticilerin, “Takımda çok sayıda genç var. Bunlara şans ver. Fazla transfer isteme” şeklindeki isteği karşısında Teknik Direktör Doğan’ın, “Ben sizden çok daha fazla genç oyuncuyu oynatmak, kazanmak ve vitrine etmek isterim. Ancak sizler yöneticiler olarak kesinlikle şampiyonluktan söz etmeyeceksiniz. ‘Bu sezon hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur’ demeyeceksiniz. Ben de gençleri oynatıp kazanacağım. Topluma, ‘Biz 3 yıllık bir plan yaptık. Bu plan dahilinde hedefimiz 3 yıl sonra şampiyonluktur’ şeklinde mesaj verin. Ben de elimdeki gençleri kullanayım” dediği kaydedildi.
Baskı Altında Oluyoruz
Doğan’ın aynı sohbet sırasında, “Trabzonspor 24 yıldır şampiyonluk yaşamamış. Herkes şampiyonluk bekliyor. Yönetici de şampiyonluk vaadinde bulunuyor. Biz o zaman büyük baskı altında kalıyoruz. O zaman şampiyonluğa ulaşabilecek, o baskıyı kaldırabilecek tecrübeli oyuncular arıyoruz. Genç oyuncular, lig boyunca yaşanabilecek baskılar karşısında zorlanıyorlar. Bocalıyor ve sıkıntı yaşanıyor. Bunun için yapılması gereken yeni bir programdır. Bunun topluma iyi anlatılmasıdır. Taraftarın ikna edilmesidir. Bunlar yapıldığı zaman biz de gönül rahatlığı içinde genç ve yetenekli oyuncuları sahaya sürebiliriz” ifadelerini kullandığı dile getirildi. Yöneticilerin de Doğan’a hak verirken, bundan sonra daha dikkatli mesajlar vermeye çaba harcayacaklarını dile getirdiler.
Yönetimle Sorunum Yok
Teknik Direktör Doğan bir açıklama yaparak yönetim kuruluyla uyum içerisinde yola devam ettiklerini belirtti. Doğan, “Bu uyumu bozmaya hevesli olanlar amaçlarına ulaşamayacaklar” dedi. Yönetim Kurulu’ndan istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Gerede kampını ziyaret etmesi sırasında kendisine “Hoş geldin” demesinin dahi farklı boyutlara çekilemeye çalışıldığına işaret eden Doğan, “Ben profesyonel bir teknik adamım. Kampımızı, antrenmanımızı ziyarete eden insanlara hoş geldiniz dememden daha doğal ne olabilir. Görüşmede bahsedildiği gibi “Başkan bizi bıraktın gibi bir ifadem olmamıştır’. Şu anda yönetim kuruluyla mükemmel bir uyum içerisindeyiz. Her şeyimizle yakından ilgilenilen bu süreçte yapılamaya çalışılanlar maksatlıdır” diye konuştu.
Yorum
-
Madem öyle Tolgadan klonlayalım iki tane de yedek klubesinde dursunİlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolgaya güvenin, cocuk daha genc, tecrübe kazansin. biz öteki mevkileri bitirmeden kaleci ariyoruz. bu sene belki cok iyi bir performans göstermedi, ama hirsli ve kalbi trabzonspor icin atiyor. bu yeterli bir sebep degil mi? Kaybettirdigi maclar olmustur ama kazandirdigi maclarinda oldugunu cok iyi hatirliyorum.
Yorum
-
yönetimin yapacağı transfe3rler bu gençlerden iyi olmuycak bunu hepimiz anladık heralde.. Madem transfer yapmayın bu çocuklar oynasın.. hem paramızı çarçur etmeyiz hemde sağlam adamlar kazanmış oluruz..İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadroya katılan genclerden Emre Hızarcı Paf takımda iken defansın sagında oynuyormus ama orta sahanın sagındada oynayabiliyormus 85 dogumlu Eyüp Kadriye gelince 87 dogumlu bu sene sürekli Ümit Milli Takıma cagrıldı 4 gol atmıs gecen yıl aynı zamanda defansın solunda oynuyor bu cok önemli....
Selim ve Yusuf 2004 yılında kadroya alınmıslardı ama cok oynayamamıslardı Selim 84 Yusuf 86 dogumlu özellikle Yusuf icin önemli referanslar var ama oynadıgı yer orta sahanın ortası yani ön libero insallah bu dört genc oyuncu önümüzdeki yıl ortalamanın üstünde oynarlar......."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Anlamıyorum elinden cıkarmak zorunda oldugun iki yabancı futbolcun kaldı bunlar Jun ve Musampa bu adamları kiralamak bu kadar mı zor ne yapacaksınız diyelim yabancı konusunda karara degişmedi bu iki futbolcu birde bunlara yeteneksiz Jeffi ekleyelim takımda mı kalacak yırtın sözleşmelerini yeter be...........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Jefferson bizde iyi oynamamış olabilir ama bence iyi bir kaleci. Tolga da iyi. İkisinden iyi bir kaleci gelmedikçe bu oyuncuları göndermek çok büyük hata olur. Bizim kalecilerin mental sorunları var ve bence giderilebilir sorunlar. Topu oyuna sokma, oyunu okuma ve güven verme özellikleri kalecilerde ilerleyen yaşlarda gelişiyor genelde. Oynamaları lazım ki maç deneyimi kazansınlar. İkisinden birisi full sezon oynasın bir sonraki sene kaleci sıkıntımız kalmaz. Ama bu seneyi düşünecek olursak bazen sorun yaşayabiliriz ki çoğu taraftarın kafasında da bu var. Ama oyuncu böyle kazanılıyor, Barcelona ben pek beğenmesem de Valdez'i oynatarak kazandı. Bu seneki puan kayıplarını da kalecilerin üstüne atmak da biraz kolaycılık olur gibi geliyor bana. Bu takım ciddi defans ve ortasaha sorunlarıyla boğuşuyordu geçen sene. Doğru düzgün hücum edemediğimiz gibi bir de ciddi savunma açıkları veriyorduk. Özellikle 7 maçlık seri çok gol yediğimiz için değil yediğimiz 1 golü çıkaramadığımız için yaşandı. Sol bek ve sol açık problemi çözülmeden kaleci almak hele yabancı hakkını bitirmek bence yazık olur. Rakibimiz sola Carlos ve Wedersonu alıyor, kalesinde genç isimlere güveniyor, bizse kaleyi sağlama alalım da geri kalan sonra diyoruz.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZOR OYUNU BOZUYOR
Trabzonspor yönetiminin kaleci konusunda uyguladığı politikanın yavaş yavaş sonuç verme aşamasına geldiği kaydedildi. Sakaryaspor kalecisi Martinez’le ilgili görüşmeler önce 4 milyon avro istenmesil, daha sonra bu rakamın 1,5 milyon avro’ya çekilip Ahmet Şahin, Murat Ocak, Mustafa Keçeli ve Cem Demir’i talep etme noktasında tıkanmıştı. Bordo-Mavililer de yönünü Bobadilla, Herpoel gibi isimlere çevirmişti. Sakaryaspor kurmayları Trabzonspor yöneticilerini arayarak Ahmet Şahin ve 1,5 milyon avro’ya kadar indiler. Bu rakamın daha da aşağı çekileceği tahmin edilirken, Bobadilla konusunda Teknik Direktör Ziya Doğan’ın ikna noktasına geldiği ileri sürüldü. Paraguaylı kalecinin durumunun birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.
Erman’da İndirim (Büyükşehir Belediyeye transfer oldu)
Trabzonspor’un sol kanata takviye yapmak için düşündüğü Elazığspor’un genç solbeki Erman Kılıç’ın da bonservisinde dampinge gidildiği dile getirildi. Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın yerli olarak en çok istediği oyuncuların başında yer alan ve yöneticilere, yerli transferinde önerdiği ilk isim olan Erman Kılıç’ın bonservis bedeli 900 bin YTL’den 600 bin YTL’ye kadar indirildi. Pazarlıklar sürerken, bu işin 500 bin YTL’de sonuçlanacağı dile getirildi. Ancak Erman Kılıç’ın menajerinin yıllık 500 bin YTL ve 50 bin YTL’lik menajerlik ücretinde direttiği kaydedildi. Bu oyuncunun da rakamını 350 bin YTL seviyesine indirmesi halinde transferine kesin gözüyle bakılıyor. Pazarlıkların sürdüğü ve birkaç gün içinde kesin sonucun alınabileceği de dile getirildi.
Ulan ben Böyle Haberin.....
GENÇ ERMAN, BELEDİYE'DE!..
Haberi yazdırın28f_write_month(6) Haziran 2007 19:45
Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Elazığspor'dan Erman Kılıç'ı transfer etti.
Kulüpten yapılan açıklamada, 22 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla bugün 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, genç ve yetenekli oyuncuları kadrolarına dahil ettiklerini belirterek, ''Türk Telekom Lig (A)'nın gözde oyuncularından Erman'ı da transfer ettik. Türkiye'deki genç ve yetenekli oyuncuları milli takımlara kazandırmak bizim misyonumuz. Aldığımız sporcular, patlamaya hazır oyunculardı, ancak takımlarının mevcut yapıları nedeniyle bunu gösteremediler. Bu oyuncuları milli takımlara kazandırarak Türk futboluna katkıda bulunacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.
Herhalde bizim Baskan seneye IBB'nin basina gececek
Yetene´kli oyunculari oraya göndermeye baslamis
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Vay bee!! Trabzonsporun kadrosu, özellikle ofansif yönüyle ne kadar güçlüydüki iki sağbek bir ön libero transferi ile seneye şampiyonluğa oynayacak kadro kurulmuş oldu...
gökdeniz-yattara-ceyhun-umut dörtlüsü tüm sezon boyunca süper oynayacak, tüm kritik maçları alacak, hadi bunları yaptılar, hiç sakatlanmayacaklar, ceza almayacaklar, şampiyon olacaz
böyle absürt bişeye kimsenin inanmayacağına göre bunlar hedefinde şampiyonluk falan yok..çoktan vitesler küçültülmüş haberimiz yokmuş. insanları fuzuli oyalıyorlar...çıksın açıkça konuşsunlar..
ne için gelmişlerdi? gelirken ne dediler şimdi ne oldu da hedefler küçüldü, iş şansa, rastlantılara bırakıldı.
Aralık ayını artık iple çekmeye başladık....Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
marcelinhos Jeffeeron beceriksiz yetneksiz biri olsaydı brezilyada 21 yaş altı milli takımında 19 yaş altı milli takımında o kadar maça çıkabilirmiydi bence saçmaladın ve abarttın MUSAMPADAN falan hala kurtulamamaız saçmalık ama jeffin sözleşmesi yırtılması gibi bişey olamaz zaten kararsızla kaleci alamadıklarından satmaya cesaret edemiyorlar satmaya kalksalar zaten brezilya ligine çok makul fiyatlara satabilirizEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Gencleri kazanalim ama Sampiyonluk istemeyin benden!
Bu TD ne kadar BILGISIZ!
GS ser... 4 sene pespese Sampiyon olduklarinda Fatih Terim bir sürü Genc oyuncu kazandirmadimi?
Örnek: Emre!!
Yetenekli Oyunculari macin sonlarina dogru koy yada kolay rakiplere karsi baslat ve kazan.
Genc Futbolcu kazanmak demek, Sampiyonluga oynayamayiz demek degilki!!
Birde 3 seneden bahs etmis.
SEN § SENE BASIMIZDA KALIRSAN BIZ HEPIMIZ ÖLÜRÜZ BE Ö-LÜ-RÜZ!!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum