Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    vay be biz ne kadar şanslı insanlarmışız da haberimiz yokmuş.başkanından hocasına kadar mükemmel icraatlar.alkış
    ne kadar benziyor geçen seneye..
    o zamanlar sadece okuyordum..
    ne ümitlenmiştik...

önce lazaroni bombası sonrada arkası..
    bu sene ziya doğan ın kalması ile başlarsak arkası da aynı usul gelecektir..

Yorum

• gogua yı alırız hallederiz bu sorunu
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• hemen ses verdin yani..
        her sene izlediğimiz film bu.. maalesef kaliteli filmler çekemiyoruz..
        testi kırılmadan yol göstermekse niyet, aldım kabul ettim..
        daha hiçbir şey resmi olarak başlamamışken bu karamsarlığın bizi getireceği yerden endişeliyim ben..
        kaliteli transferler yapılamayabilir, tepkini koyarsın..
        benim söylediğim bu kadar basit!

Yorum

• benim veya başkasının susması ile olacaksa ben ebedi billah susarım.. yeter ki olsun...

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vay be biz ne kadar şanslı insanlarmışız da haberimiz yokmuş.başkanından hocasına kadar mükemmel icraatlar.alkış
            hakkaten haberimiz yokmuş biz de o kadar eleştiriyorduk ne kadar mükemmelmişiz de haberimiz yokmuş gerçekten

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nerden biliyorsunuz wedersonun fenerbahceyi tercih etmediğini. pazardan mal almıyoruz sonuçta adam şamp ligine giden takım varken intertotoya giden takıma neden gelsinki... wedersonu zaten alamazdık ama bakalım sola kimi alacaklar... onu bekliyoruz alınan adama göre konuşuruz.
              işin bide bu boyutunu düşünmek lazım
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Nasreddin Hocanın fıkrası gibi, önceden dövelim ki, iş işten geçtikten sonra dövsek, neye yarar? Belki testiyi kırmazlar. Zira, sütten ağzımız yandı, yoğurt da gösterilse biraz üflemeyeye katlanmak gerek. Yetkililer can da bizimki her sene patlıcan olunca olmuyor
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hakan Balta'nın bonservisi 8 milyon euro!..

Vestel Manisaspor yönetimi, 3 büyük kulübün transfer listesinde yer alan Hakan Balta'nın bonservis bedelini 8 milyon euro olarak açıkladı...
                  Siyah beyazlı kulüple 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan sol kanat oyuncusuyla Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra 2 Alman kulübünün ilgilendiğini belirten Profesyonel Şube Başkanı Semih Vardarer, şöyle dedi: “Kadromuzda yer alan hiç bir futbolcu satılık değil. Ancak ciddi öneriler alan oyuncuların da önünü kesmek istemeyiz. Hakan konusunda duyumların dışında bize resmi bir teklif ulaşmadı. Ama çok isteyen varsa, 8 milyon euroyu verir ve Hakan'ı alır.“
                  Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, bugün Başkanlık Divanı üyeleriyle birlikte onursal başkan ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'yu ziyaret etti. Başkan Çubukçu, ziyarette Zorlu'ya 2006-2007 sezonuyla ilgili rapor verdi.
                  Öte yandan bu sezon attığı 9 golle siyah beyazlı ekibin en skorer oyuncusu olan Filip Holosko, tercümanı Nurettin Çil'in Salihli'deki düğününe katılıp nikah şahitliğini yaptı. 6 Haziran'da Almanya ile karşılaşacak Slovak Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan golcü futbolcu, düğün sonrası kampa katılmak üzere ülkesine döndü
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    başkandan hocadan kulüpten ve şehirden utanmak için bahane arıyor görüntüsü veren arkadaşlar var..
                    daha resmi transfer sezonu açılmamışken yaylım ateşe geçilmesini anlamak mümkün değil..
                    alacağın adamların kulüpleriyle görüşmelerine öncelik vermelerini makul karşılayamıyorsan taraftarlığını gözden geçirmen lazım..
                    son maçın ardından tatile değil maç izlemeye giden hocan var..
                    serkanla rüştüyle tekkeyle görüşen ve yol alan başkanın var..
                    eldeki oyunculardan zarar etmeden kurtulmak için çaba harcayan bir asbaşkanın var..
                    içerden dışardan yıkılmayan kulübe sürekli köşelerinden darbe vurmaya uğraşan yazarlara ve forum kullanıcılarına hayret ve ibretle bakıyorum..
                    herkese yaranmak mümkün değildir anlıyorum ama içinizde hiç mi iyi bakmaya çalışan yoktur yahu?
                    hocamız kaleci istemiş sağ bek istemiş sol bek istemiş oyun kurucu istemiş forvet istemiş..
                    daha resmi transfer başlamamış..
                    eloğlu iç transferini çözmemiş..
                    adam daha hoca arayışında..
                    nedir bu kendi takımından utanma merakı?
                    alınan satılan oyunculara bakıp ibret almıyor musunuz?
                    marcelinho yu yine mi alalım?
                    la havle vela kuvvete illa billah!
                    Yazılarını hayret ve ibretle takip ediyorum.Bu yazdıklarında ciddimisin yoksa sırf bazı kesimlere yaranmak adınamı yapıyorsun bunları merak ediyorum.Körü körüne olmayan,beceremeyen insanları ne amaçla savunuyorsun ? Özel bir beklentin veya çıkarın mı var acaba onlardan ? Ortada olan olayları görmemek için kör olmak gerekir.
                    Alınan satılan bakıp ibret almalıymışız.Ayıptır kardeşim ya,neredeyse taraftarı suçlayacaksın bu oyuncular alındı satıldı diye.Pes hani pişkinlik olur ama bu kadarıda olmaz be birader.Form üyeleri yaptı transferi,biz gönderdik yöneticileri Brezilya'ya 50-60 gün orada kal dedik.Lazaroniyi bizler getirdik hoca diye,sezon başında kiraladığı oyuncuyu devre arasında bizler geri çağırdık.Bizler rakipler bizim oyuncularla ilgileniyor diye gururduyduk.Bizler hiç anlamıyoruz transfer işinden haklısın ki zaten bunları yapanın transferlerden anladığını söylemek güç olsa gerek !
                    Rakiplere bakarak transfer yapmak sadece aciz insanların işidir.Banane başka kulüplerin durumundan,ben öncelikle kendi yaptıklarıma bakarım.Elin adamı kendi oyuncusuyla anlaşmış anlaşamamış beni zerre kadar ilgilendirmez.Yıllardır daha transfer sezonu açılmadı bekleyelim bakalım diye diye bu günlere gelindi.Sezon başlar sonra biz bu seferde henüz transfer sezonu kapanmadı diye yazılar okuruz sizin gibilerden.
                    Hani anlıyorum başka hesaplarınız var muhakkak fakat en azından hesaplarınızı içinizde tutun,burada yazı yazarak bir iş yapıyor havası yaratmayın.Geçen sezon sizin gibilerden palavra haberler çok okuduk,bu sezon bari gölge etmeyin başkada ihsan istemez inan.
                    Basarilar
                    Sevgiler Saygilar

Yorum

• 26 milyon dolar civarında bir borçtan bahsetiliyor..Ve geçen ki bir tartışmada Atay Aktuğ 4milyon dolar borçla kulübü devrettiğini söyledi..Ve karşıt taraftan hayır kardeşim daha çok borçla bu kulübü teslim aldık gibi laflar geldi..Hal böyleyken ve bu kadar borç varken neyin transferi olacak..Olsa olsa Gökdenizi satarız..Sonrada şimdi satmasaydık zarar edecektik açıklaması gelir..Stephanovu satarız..Ondan sonra defansa adam ararız..
                      Bu arada Trabzonspor Denekler kanununa göre yönetildiğine göre hani bu kurumun denetim kurulu üyeleri..
                      Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakan Balta'nın bonservisi 8 milyon euro!..
                        eşli kol mu bu adam 8 milyon yuro olsun hey Allahım

Yorum

• bu sezon hangi oyuncuları alacağımızdan çok bunları ne zaman alacağımızla/göndereceğimizle ilgileniyorum ben..
                          hedef kampa kadar hazır olmak olarak belirlenmeli bana göre..
                          eksik gedik mesele değil, ne olacaksa bir an önce olmalıdır..
                          süreç esnasında herkes aldı biz perişanız demek bana pek mantıklı gelmiyor..
                          yönetimin elinde oldukça zengin bir liste var.. bu listenin hakkını vereceğine inandığım bir hoca değil hocamız ama sabırla beklemek gerekiyor..
                          inandığı bir kadroyu oluşturmak için sonuna kadar yetkilendirilmiş hoca ziya doğan mı olacaktı..
                          kader!

bu arada benim bir amaca hizmet ettiğim bir beklentiiçerisinde olduğum aksi durumda ancak kör olabileceğim yorumları yapılmış..
                          geçen sene de gölge etmişim..
                          gerginliğe gerek yok.. bu takımın taraftarıyım ve herkes kadar da anlarım futboldan..
                          forumdan adam kovma diye bir yetki dağıtıldı da haberimiz mi yok?
                          germeden, daha sakin..
                          En son stichus tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 16:45. Sebep: sataşma

Yorum

• İnşallah başarılı transferler yaparız, başarılı olduklarını görünce bu güvensizlik ortamı da kendiliğinden kalkacaktır. Bu arada Manisa'nın Vestel'i çekilme kararı almış
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• öncelikle merak ettiğim şey bu oyuncuların neyle alınacağıdır. 30 milyonluk borç olmuş

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eşli kol mu bu adam 8 milyon yuro olsun hey Allahım
                                an itibariyle vestel grubu manisa'yı bıraktı.para lazım onlara..o yüzden bu bonservis normal..,geleceğini iyi görmüyorum manisa'nın...
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X