Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artik biraksinlar bahaneleri. Fenerin su anda 8 yabancisi var. Pekiyi yabanci karari cikmadan nasil oluyor bu? Yarin insallah birseyler degisir.

Ondan sonra 11 Aralik`i kurtulus günü olarak görenler, o günden sonra daha iyi birilerinin mi basa gelecegini düsünüyor.

Ahmet Agaoglu`nu trabzondan kaciran güc, simdi nerede? Bunlardan herhalde cok memnunlar. Borcun bu kadar tirmanmasinda acaba bir paylari var mi?
    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Ekvador da benitez diye bir forvet var 11 num´mara henüz cok genc ve cok hirsli bir oyuncu kendi ülkesinde oynuyor sadace 45 dakika izledim ama eminim o bir yildiz adayi,,,dogru ya transfer defterini kapatmistik yani niye yaziyorum ki...

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ula haburaya yazıyorum hemde büyük konuşuyorum

Habu martinez , palermo ve lavezzi değil üçü bir arada , herhangi birisi bile Trabzonspora gelirse habu haberleri veren adamı sırtımda alır İzmitten Trabzona götürürüm Gelmezse bişey yapmaya gerek yok 1 hafta sonraya gün verir o arkadaş 3-5 arkadaşta peşinden gider olur biter

Stichus bile daha gerçekçi şeyler söylüyordu , en azından dayanakları vardı adamın yahu Bu nedir lavezzi palermo martinez geliyo hemde pazartesi , yok devenin nalı

Ama burda hayale kapılmaya gerek yok lavezzi denen adamı ancak rüyalarımızda görürüz biz . En düşük ihtimalle Martinez olabilir onu da bizim yönetici müsfetteleri alamaz .

Oh yahu rahatladım

bak büyük konuşma, ben de izmit teyim ayrıca 75 kiloyum ona göre belin kopmasın
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Şerif Pazartesi giydim fesi, hadi bakalım ne olacaksa.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Fanatik

Kolay lokma!
            Trabzonspor'un Inter Toto’daki rakibi Arnavutluk'tan Vllaznia, temsilcimize oranla daha tecrübesiz ve zayıf bir takım görünümünde.
            02.07.2007

İlk maç 8 Temmuz’da
            Ülkemizi bu yıl Inter Toto Kupası’nda temsil eden ve kupaya 2. turdan başlayacak Trabzonspor’un, rakibi Arnavutluk’un Vllaznia takımı oldu. Hırvat NK Zagreb takımı karşısında ilk maçı deplasmanda 2-l kaybeden Vllaznia, önceki akşam oynanan rövanş karşılaşmasında ise rakibini 1-0 mağlup edip, turu geçti. Arnavutluk 1. Ligi’nde mücadele eden ve geçtiğimiz sezonu 63 puanla 3. sırada tamamlayan Kırmızı-Lacivertli ekip, kadro ve tecrübe açısından temsilcimize oranla daha zayıf bir takım gibi gözüküyor.

Avrupa başarısı yok
            Maçlarını 1500 kişilik Loro Boriçi Stadı’nda oynayan Vllaznia’nın, Arnavutluk Birinci Ligi’nde 9 şampiyonluğu bulunuyor. Sonuncusu 1987 yılında olmak üzere 5 kez Arnavutluk Kupası’nı kazanan Vllaznia, 2 kez de Arnavutluk Süper Kupası’nı elde etti. Başkanlığı Valter Fushaj, teknik direktörlüğünü ise Ekaterina Marinova’nın yaptığı Arnavutluk ekibinin, Avrupa arenasında ise önemli bir başarısı bulunmuyor. Bugüne kadar 25 uluslararası maçta boy gösteren Vllaznia’nın, 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 11 yenilgisi var.

Galatasaray’la eşleşmişti
            Arnavutluk Ligi’nin köklü takımlarından Vllaznia, Avrupa Kupaları’nda Türk takımlarıyla sadece bir kez karşı karşıya geldi. 2001-2002 sezonunda Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Galatasarayla karşılaşan Vllaznia, ilk maçta Ali Sami Yen Stadı’nda temsilcimize 2-0 mağlup olmuş, kendi sahasında da 4-1’lik yenilgiden kurtulamayıp, o sezonki Avrupa macerasını tamamlamıştı.

Vllaznia’yı tanıyalım
            Ülke: Arnavutluk
            Kuruluş tarihi: 1919
            Stadı: Loro Boriçi
            Kapasite: 1.500
            Başarıları: 9 Arnavutluk şampiyonluğu,
            5 Arnavutluk Kupası, 2 Arnavutluk Süper Kupası
            Yabancı sayısı: 5
            Avrupa karnesi: Toplam 25 maç, 7 galibiyet, 1 beraberlik, 17 mağlubiyet
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Fotomac

Martinez için randevu alındı

Kale için bir çok ismin önerildiği Trabzonspor'da Ziya Doğan, "Önce tanıdığımız, futbolunu bildiğimiz bir kaleciyi almalıyız" diyerek yönetime Martinez'i işaret etti. Yönetici Abdullah Başar yarın Sakaryaspor Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ile son kez masaya oturacak.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Fotomac

Kaleye Laquait
                Bordo-mavililer'e Fransız oyuncunun CD'lerini veren menajerler 24 yaşındaki kalecinin "Türkiye'de oynarım" mesajını ilettiler.

Trabzonspor,"Transferi bitirdik" dese de menajerlerin önerisi bitmiyor. Bordo-mavili yönetime önceki gün İspanya'nın Recreativo Huelva takımında kiralık oynayan Bertrand Laquait önerildi. Fransız kalecinin maç performansını gösteren CD lerinin Trabzonspor'a ulaştırıldığı öğrenildi. 24 yaşındaki Laquait 1.84 boyunda. Bonservisi elinde olan Belçika takımı Cherleroi, 500 bin euro istiyor.

İSPANYA'DA OYNUYOR
                Bertrand Laquait'in
                1998-2002 sezonunda Nancy takımıyla başlayan profesyonel futbol hayatı 2002'de Belçika'nın Cherleroi takımının transfer teklifiyle değişmiş. Bertrand Laquait 2006 sezonunun başında Recreativo Huelva takımına kiralık gitti. Kaleciyi incelemeye alan Trabzonspor yabancı kararının açıklamasını bekliyor.

Yorum

• Fotomac

Trabzonspor günlüğü

Doğan çok temkinli
                  Teknik direktör Ziya Doğan "Vllaznia'yı geçmek için tüm önlemleri alacağız" dedi. Tecrübeli hoca "Rakibi asla küçümsemeyeceğiz. Rakibimiz kontratak futbolunu seviyor. Biz de buna göre önlemler alacağız" diye temkinli konuştu.

Çakır'ın gelmesi zor
                  Ziya Doğan'ın alınmasını çok istediği futbolcuların başında gelen Mehmet Çakır, "Kulübümle anlaşın" mesajını verdi. G.Birliği ile 2010'a kadar sözleşmesi bulunan Çakır için başkan İlhan Cavcav'ın tam 2 milyon euro istemesi transeri imkansız hale getiriyor.

Kontenjan için plan
                  Başkan Nuri Albayrak, federasyonun 6 yabancılı sistemi sürdüreceğini düşünerek transfer komitesini harekete geçirdi. İlk etapta Tomas Jun ile Musampa'nın gönderilmesi için büyük çaba var. İkinci aşamada ise Jefferson, Büyükşehir Belediye'ye verilecek.

Vllaznia mesaisi
                  Gerede kampı sonrasında 1 günü izinli geçiren bordo-mavili futbolcular dün tesislerde yeniden çalışmalara başladı. İntertoto'da Vllaznia ile oynanacak maç için hırsla çalışan Trabzon'da idman düz koşu ile başladı, top ile çalışmaların ardından çift kale ile bitti.

Gineliler geliyor
                  Gine Milli Takımı ile uzun süre kampta olan Yattara ila Jabi hafta içinde gelecek. Dün tesislerde toplanan bordo-mavili futbolcularda izinli Yattara ve Jabi ile ameliyat olan Ergin Keleş dışında eksik futbolcu kalmadı. Ziya Doğan "Yattara ile Jabi hazır gelecek" dedi.

Trabzon'un acı günü
                  Trabzon, eski futbolculardan (Barbon) Ziya Kurbetçi'nin ölümü ile sarsıldı. Fotomaç, cenazesi bugün İskenderpaşa Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip toprağa verilecek olan merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve futbol camiamıza başsağlığı diler.

Yorum

• Tercüman

Trabzonspor Vllaznia’dan çekiniyor
                    İntertoto’da Vllazia ile eşleşen Bordo-Mavili ekipte, hesaplar bozuldu. Arnavutluk ekibin Zagreb’i elediği maçı izleyen Doğan’ın yardımcısı Kural, “Rakibimiz oldukça dişli”dedi
                    Vllaznia-Zagreb rövanş maçını izleyen Trabzonspor Teknik Direktör Ziya Doğan’ın yardımcısı Turgut Kural, Arnavutluk takımının güçlü bir kadroya ve iyi bir oyun kurgusuna sahip olduğunu raporunu verdi. Kural’ın Ziya Doğan’a “26. dakikada golü atan Norra çok yönlü bir futbolcu. Vlazznia’nın orta sahası da adeta kale gibi” dediği belirtildi. </B>

Kural, rakibin kesinlikle ciddiye alınması gerektiğini de vurguladı. 1919’da kurulan Vllaznia maçlarını bin 500 kişilik Loro Borici Stadı’nda oynuyor. 9 kez Arnavutluk lig şampiyonluğunu kazanan Vllaznia 5 kez de ülke kupasını havaya kaldırdı. Geçen sezon Arnavut ligini 63 puanla 3. sırada tamamlayan Vllaznia 2001-2002 sezonunda Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray’la karşılaşmış ve İstanbul’da 2-0, Arnavutluk’ta da 4-1 mağlup olarak elenmişti. Bordo-Mavililer, Vllaznia ile ilk maçını 8 Temmuz’da Trabzon’da, rövanşı ise 15 Temmuz’da Arnavutluk’ta oynayacak.

Stpanov: Futbolu çok özledim

Trabzonspor’un Sırp futbolcusu, Avrupa kulüplerinden aldığı teklifleri reddettiğini açıkladı. Stepanov, “Başkanımız Nuri Albayrak ve Teknik Direktörümüz Ziya Doğan kalacaksın dediler. Zaten ben de gitmek istemiyordum. Sakatlığım geçmek üzere, futbol oynamayı çok özledim. Göreceksiniz, ligde rüzgar gibi eseceğim. Sakatlığımın acısını çok başarılı olarak çıkartacağım” dedi.

Yorum

• Tercüman

Tekke gol orucunda

Milli futbolcu, Rus liginin 15. haftasını da golsüz geçti.
                      Son haftalarda arka arkaya aldığı galibiyetlerle rakiplerinin de puan kaybetmesini iyi değerlendiren Zenit, FK Moskava’yı deplasmandan 2-1 yenerken Fatih Tekke yine gol atamadı. Golcü futbolcu uzun bir sakatlık döneminin ardından FK Moskova karşısında ilk 11’de yer almasına karşın gol bölgelerinde etkisiz kaldı. Lider Zenit St. Petersburg’a galibiyeti getiren goller ise 9. dakikada Arshavin ve 50. dakikada Tymoschuk’tan geldi. Karşılaşmanın 56. dakikasında Zenit’te Krizanac kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Zenit, FK Moskova karşısında aldığı galibiyetin ardından Rusya Premier Lig’de puanını 27’ye yükselterek liderliğini sürdürdü.

Yorum

• İntertoto Hazırlıkları Başladı
                        Trabzonspor, Arnavutluk'un FK Vllaznia takımı ile 8 Temmuz'da oynayacağı UEFA İnter Toto Kupası 2. tur maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bu akşam başladı.
                        Bolu'nun Gerede ilçesinde cuma günü sona eren kampın ardından 2. etap hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başlayan Bordo-mavililerde teknik direktör Ziya Doğan yönetimindeki çalışmaya Gineli futbolcular Jabi ve İbrahim Yattara katılmadı. Milli takım kampı nedeniyle tatile geç çıkan ve bu nedenle Gerede Kampı'na katılmayan Gökdeniz, Hüseyin ve Umut da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Haber61.net

Yorum

• fanatikte artık transfer sezonunun kapandığını yazıyor başka bir yönetim olsa yalan haber derdim ama bu yönetim için uzun bile sürdü diyorum sadece
                          şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• büyük gün geldi
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              büyük gün geldi
                              Siz de bunu yediniz
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bombalar ardı ardına patlıyo.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X