İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ceyhun Geredeki kampa katılmayacakmıs Trabzondaki kampa katılacak deniyor tamam da Necmi Perekli acıklamadımı 5 gün izin verdik diye ne bicim adamlar bunlar her dedikleri yanlıs cıkıyor ziyanın yedigi kacıncı futbolcu bu
sayamıyorum artık Erdinc bey hala kampa katılmadı neden sizce bu beyefendinin sorunlarımı varki Sırbistandan Milan geliyorda bu arkadas hala tatilde
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
bak onu bende cözemedim..İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafiyet olsun da anlamadığım bir şey var yetenekli değilse nasıl 8 yıl barınmış orada ?"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
ceyhunu bursa istiyoİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun Geredeki kampa katılmayacakmıs Trabzondaki kampa katılacak deniyor tamam da Necmi Perekli acıklamadımı 5 gün izin verdik diye ne bicim adamlar bunlar her dedikleri yanlıs cıkıyor ziyanın yedigi kacıncı futbolcu bu
sayamıyorum artık Erdinc bey hala kampa katılmadı neden sizce bu beyefendinin sorunlarımı varki Sırbistandan Milan geliyorda bu arkadas hala tatilde
erdinçin sakatlığı var
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
oda bes para etmez...İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemartin palermoyu alsak keşke"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafiyet olsun da anlamadığım bir şey var yetenekli değilse nasıl 8 yıl barınmış orada ?
Onu Bayerne aldiran Franz Beckenbauerin ta kendisi.
O gelecegin Yildizi diye tutturdu durdu ve ona o Kulüpde kimse karsi cikamayacagi icin durdurdular.
Ortalama 5 Gol atan Adammi bizi kurtaracak???Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Misafir
alınsın demiyorum 5 paramız olmadığı halde burada ismi anılan herkesi sanki alabilecekmiş gibi eleştirmemizi sevmiyorumİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu Bayerne aldiran Franz Beckenbauerin ta kendisi.
O gelecegin Yildizi diye tutturdu durdu ve ona o Kulüpde kimse karsi cikamayacagi icin durdurdular.
Ortalama 5 Gol atan Adammi bizi kurtaracak?
Yorum
-
İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ceyhun hep izinli oluyor nedense...
valla öyle yaa..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Meydan boş. Yönetimin elit kesmi transferde, kalanlara soruyorsun biri gelecek diyor kaleci diğeri yok gelmeyecek maçı var diyor. Bir bakmışsın gençler kampa katılmayı reddediyor, bazıları başka takımlarla anlaşıyor. O kampta 5 yönetici birden var. Ne iş yapıyorlar 5i bir yerde? Can Parlayan'ı neden ikna edemiyolar idmana çıkmaya adam uçup gidiyor?
Nerde Erdinç sahiden? Nerede diğer futbolcular? Ceyhun takım mı arıyor yoksa yaşlılık kontenjanı mı bu izin? Özrü kabahatinden büyük derler ya. Yaşlılık toleransı o hesap. Kim ile dalga geçiliyor? Ciddi iseler daha fena...
Gençlere bari sahip çıkın dendi, gazeteci bile alay ede ede yazıyor, bir hafta sonra hatırlamayacakmış, ondan bilgisayarına, aman pardon ben de onun gibi şaşırdım(!), beynine yazmayacakmış isimleri... Ne camia ama!!!!!!!!Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
23 Haziran 2007 Cumartesi TS Yönetimi: Yatacak Yerleri Yok
Kaç zamandır yazı yazmak için yönetimin transfer ve gelecek sezonun planları ile ilgili çalışmalarını görmek için bekledim durdum. Boş yazılar yazmaktansa biraz bekleyip yönetimin ve Ziya Doğan’ın ne yapacağını görmek istedim. Ama bu beklemem ve “belki başarırlar ya da keşke başarsalar” diye sayıklayıp durmam hiç bir işe yaramadı.
Sonra söyleyeceğimi şimdi söyleyeyim
1. Bu yönetimden akıllı hamleler ve başarılı transferler beklemek hayal ötesi.
2. Ziya Doğan hocamızın oyuncu seçimlerinde akıl yolunu seçmesi imkansız.
Şimdi bunları niye söylüyoruz biraz açalım. Bu yönetim Trabzonspor camiasının görmüş olduğu en basiretsiz, en uyumsuz, ve en sorumsuz yönetimidir. Geldikleri gün söylediklerinden ilk aylarda vazgeçen, kendi içerisinde kavga ve rekabet içinde olan, ve yönetme özürlü olan bir gurup insandan başarı beklemek için gerçekten aptal olmak lazım. Başarıya kendisi inanmayan bir yönetim ile başarı nasıl yakalanır? Tenik adamı ile yönetimi ayrı telden çalan bir camia nasıl şampiyon olur? Sanki gerek federasyonda gerek Istanbul kulüplerinin maşası olan basında baş edecek sorunlar ya da insanlar yokmuş gibi kendi içlerinde kavga etmek Karadeniz’liliğin ve delikanlılığın neresinde var?
Peki ben bu yönetim basiretsiz derken bunu neye dayandırıyorum? Tabiki transfer işlemlerindeki komedilere ve ezilmişliğe ve sezonun bitişinden itibaren sürekli değiştirilen planlara dayandırıyorum. Bir Nick Carle yada Mehmet Aygün maceralarına bakmak yeterli aslında. Mehmet Akgün için aylarca taraftarı meşgul ediyorsun ve sonunda Türkiye’ye getiriyorsun ve yabancı olduğunu o zaman anlıyorsun. Pes yani. Üstüne üstlük futbolcuyu ligin yeni ekibi çömez Kasımpaşa’ya kaptırıyorsun. Gerçi ben olayın kaptırmadan çok peşkeş olduğunu düşünüyorum ama basında görünen Trabzonspor’un Kasımpaşa’ya futbolcuyu kaptırmasıdır. Trabzonspor’un biraz daha itibar kaybetmesi yada kaybettirilmesidir olay Gelelim Nick Carle trajikomedisine. Bu futbolcunun Türkiye’ye nasıl geldiği bile belli değil ama sonunda oturup konuşuyorlar ve yabancı sınırlamasından dolayı biraz bekle diyorlar. Buraya kadar belki idare edilebilinir fakat futbolcunun bunu denenmek olarak algılaması ve Gençlerbirliği’ne gitmesi tam bir fiyasko. Ayaklarına gelmiş iyi bir oyuncu var iken şimdi bir 10 numara arıyoruz denmesi çok garip ve büyük bir beceriksizlik olarak görünüyor. Cordoba olayına hiş girmiyorum. Olan Sedat kardeşimize oldu. Ben geçen sezon Cordoba’yı alamayan yönetimin bu sezon alabileceğine hiç ihtimal vermiyordum zaten. Aralarında bizim bilmediğimiz başka bir sorun var.
Sözün kısası bu yönetimden ve bu hocadan adam gibi transferler beklemek çok yanlış. Ayrıca ne yaptıkları hiç belli olmuyor. Işin üzücü tarafı, bu belirsizlik bilerek yapılan bir hedef şaşırtmadan da kaynaklanmıyor. Geçen sene olduğu gibi bir yöneticinin anlaştığı futbolcuyu diğer yönetici basın kanalı ile kötülüyor. Bunda en büyük hata sayıın Albayrak’ın çünki çıbanın başını hala asbaşkanı olarak tutuyor ve o da sinsi bir şekilde diğer yöneticilerin emeklerini çöpe atmaya ve kotülemeye devam ediyor. Doğru olan Hacıosmanoğlu ile beraber sayın Sayitoğlu’nun da gitmesi idi. Benim kanım sayın Albayrak’ın Trabzonspor’u kafasında bitirmiş olduğudur. Bunun en büyük kanıtı verdiği sözün yarısı olan Marcelinho’yu satıp verdiği parayı cebine geri koymasıdır. Belkide Marcelinho’dan kar bile etmiştir. Nasıl olsa sadece bonservisi cebinden ödemişti. Bonservisi alınışından daha fazlaya satıldığına göre kendi parasını kurtardığı gibi kar bile etti. Şimdi de kulübün mallarını satarak kendi yaptıkları borcu kapatmaya çalışıyorlar. Sadece bu yüzden bonservisi elinde olan oyuncuları alıyorlar. Insanda biraz utanma olur ya. Bir de basın önüne çıkıp birlikten beraberlikten bahsedip kulübün üstünde kara bulutlar dolaştığını söylemesi başkanımızı hepten gözden düşürdü. Bu kulübün üzerinde kara bulutlar var ise o bulutlar sizin sayenizde orada ve hatta sizler bizzat o kara bulutlarsınız. Aralıkta gideceksiniz bu belli oldu. Bu yüzden ne eliniz cebinize gidiyor ne de kulübün prestijini kullanıp oyuncu alabiliyorsunuz. Kulübü iki senede manevi olarak tam 10 kat küçülttünüz. Madi kayıptan bahsetmiyorum lakin maddi kayıbı bu camia ne yapar eder halleder ama verdiğiniz manevi zararı geri getirmek çok zor olacak. Bu takıma kayıtsız şartsız destek veren insanlar bile takımdan soğudu. Bedava biletle bile stadı dolduramayacak bir yönetimin yeni staddan bahsetmesi ise abesle iştikalden başka bir şey değildir.
Sözün kısası sayın Albayrak kafasında Trabzonspor’u bitirmiş fakat gerek ailesinin adını korumak adına gerek bir daha Trabzon’a girmeme korkusu sebebi ile şu anda bırakıp gidemiyor. Onun için ne kadar acı bir durum. Bu sebepledir ki ne maddi ne de manevi olarak kendisini kulübe veremiyor. Bütün sorunlara geçikmeli olarak el atıyor ve yanlış çözümler üretiyor. Bence hemen istifa edip Istanbul Belediyespor’un başına geçmeli. Ondan sonra da kendi getirdiği futbolcuların hepsini bonservisleri ile Istanbul Belediyespor’a almalıdır. Böylece kendi sebep oldukları 50 trilyonluk borcu şerefli bir şekilde silmiş olurlar ve Trabzonspor’u vasat oyuncu çöplüğü olmaktan kurtarırlar.
Geçen sezon Trabzonspor’un ölüsünün bile bu ligde dördüncü olduğunu tekrar gördük. Ya adam gibi kaliteli oyuncuları takıma kaznadırırlar ya da paf takımı takviyeli kendi evlatlarından oluşan bir takımla ligde onurlu bir savaş verirler. Bu ikisinin arası Trabzonspor’a maddi ve manevi olarak zarar vermekten başka bir işe yaramaz.
Lütfen sayın Albayrak lütfen sayın Sayitoğlu lütfen sayın Perekli aklınızı başınıza alın. Trabzonspor sizin değil hepimizin. Kendi işlerinizi nasıl yaparsanız yapın ama Trabzonspor’u kendi egolarınıza alet etmeyiniz.
Aslında bu yazıda sayın Ziya Doğan’ın « üstün » yetenek ve öngörülerinden de bahsedecektim ama yazı çok uzun olacak. Onu da bir dahaki yazıda anlatırız. Lakin o kadar tutarsız ve plansız bir sisteme sebep olduki neresinden tutsan elinizde kalıyor. Intertoto gazı verilen gençler mi desek, kadrosunda en çok solak oyuncu olan takım olmasına rağmen halen sol kanadı oturtamayıp olan oyuncuları da kadro dışı bırakışını mı desek, yoksa Marcelinho’yu yollayıp büyük umutlar ve paralar ile Ceyhun’u aldırıp onu silmesini mi desek. Dedim ya bunlar ne bu sayfaya ne de bir sonraki yazıya sığar. Şairin dediği gibi « nereden bakarsan tutarsızlık, nereden bakarsan aymazlık ».
Sevgiyle kalın.
bu yazı süper bir yazı arkalarda kalmasına gönlüm elvermedi ... gerçi biraz tanıdık geldi ya neyse
sanki kopya çekilmiş gibi .. olsun olsun bu buranın gücünü gösterir ....
arkadaşlar gün geçmiyor ki yeni bir rezilliğimiz çıkmasın ... işin acı kısmı şu an yedek medek yönetimde bulunan isimler kendilerinin tetikçi olarak kullanılmasına müsade ediyorlar .. carle transferinde bir yönetici tetikçi oldu şimdi bu kaleci transferinde başka yönetici ....yazık bu adamlara da .. bırakıp gitsinler demeyiniz öyle kolay değil
bizim yönetim beceriksizlik çapsızlık cahillik ve buna benzer çok konuda rekor kırar o kesin ammmaaaaaa inanın ki bu ruh hastası onları da hepten şaşırtmıştır ... sabah ayrı akşam ayrı gece yatarken ayrı konuşur ... bir dediği bir dediğini tutmaz ... bir şey ister sonra vazgeçer .... ben bunları yazdıgım zaman sanki aşırı nefret içinde oldugum düşünüldü sanırım .... geçen gün başkanın bu ruh hastasına dediği söylenen laf vardı ... aynen şöle yazılmıştı ..
artık bir karar ver ikide bir karar degiştirme ...
bir de bir arkadaş ki bu arkadaş akıl vermeyi pek seviyor bir mesajında yazmış işte istanbul fa............ diye ( kibarcası hayat kadınları )
şimdi bu kadar akıl ver sonra yazdıgı şeye bak
insan tutarlı olmalı önce akıl vermeden ...bu forumu bayan arkadaşlarımızda okuyor ...bunun terbiye sınırları içinde oldugunu sanmıyorum ... üstelik de yaşı 37 imiş ... hayret bir de bu kadar akıl ver bu lafları kullan ...
son sözüm de sayın forum yönetimine ....
benim imzamda ruh hastası yazıyordu adam gibi adam olmayan ruh hastası yazıyordu ... ama bir gün baktım ki HABER DAHİ VERİLMEDEN imzam silinmiş .. açıkcası nezaket kuralları açısından bilgi veya uyarı mesajı beklerdim ama sanırım boş iş bunlar forum yönetimi açısından .. ya da bu işleri bilmeyen genç bir yönetici yapmış ...
bu arada KÜLÜNKOGLU na cevap verme inceliği için de teşekkür ederim ...
özellikle bunu tekrar yazmamın sebebi ise forum kuralları geregi benim imzam silinmiş ... olabilir .. habersiz de silinsin o da olabilir olmaz da olsun hadi ...
pekiiiiiii o mesajında fa.....( hayat kadını ) gibi yazılan mesajlar galiz küfürler forum kurallarına aykırı olmuyor mu ? yok olmasa dahi benim yazacagım tarz değil ... sadece merak ettim ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum