Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslında Ziya hocanın demeçlerini direk anlamlarıyla almamak lazım. Ne imalar var, neler söylemek istemiş asıl bunlar mühim

Diyor ki Laktak testi en iyi Celaleddin'in, memnunum, korumuyorum buyrun veriler burda diyor

--->Burda dediği Laktak testi değil aslında, ben oyuncudan memnunum diyor. Ortasaha özellikli diye daha yardımcı olur diye düşünüyor belki daha çok verim alabileceğini düşünüyor. Elbette o da biliyor Celaleddin'den daha iyi bir oyuncu alabileceklerini o bölgeye ama belki de konsantrelerinin o noktaya toplanmasındansa daha acil mevkiler üzerine yoğunlaşılmasını takım için daha verimli buluyor.

Düşünün, sol bek arıyoruz, örneğin Gaziantep'ten Faruk'u istiyoruz, Sakaryaspor gibi bize fiyat çektiler 4 milyon €. Olmaz diyoruz. Ama önceliğimiz Türk olsun, sol bek için harcamayalım, 10 numara alırız yabancı diyoruz. Güzel. Adamlar inat ediyor, oyalıyor, başkasına gidiyoruz, onlar da açıkgöz benzer fiyat çekiyor. O sırada takibimizdeki 10 numaralar ortasahalar uçmuş gitmiş, sol bek arayışımız ise şüpheli durumda.

Anlatmak istediğim bunlar hep taktik işi. Neresini daha önemli görüyorsa, hangi transferden daha çok verim alacağını düşünüyorsa oraya yoğunlaşılmasını istiyor, belki diyor ki ben güçlüyüm, takıma pres de yaptıracağım fazla üzerime gelemeyecekler....

Ne düşündüğünü bilmiyoruz, her yiğidin farklı bir yoğurt yeyişi vardır, ümit ederim ki Ziya hoca da kafasındakileri sahaya istediği gibi yansıtır, başarıya giden yolda birlikte yürürüz. Beyaz sayfaya henüz birşey yazılmadı, eğer teknik direktörümüz diyorsak, tasarruf hakkını da ona vermemiz gerek diye düşünüyorum. Haşim Bey beni gerçekten korkutuyor
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi
      Ayrıca Ziya efendiye Bobadila'yı da sorduk son anda, yalan haber dedi çekti gitti. Bilemiyorum artık.

Biz orda konuşurken de kargoyla hocaya bir menejerden dosya geldi. Futbolcu istatistikleri ve iki futbolcunun da videoları...Biri kaleci idi,ismini hatırlayamıyorum ama soğuk ülke vatandaşı idi Bir diğeri de yanılmıyorsam Da Silva Fabio adında bir futbolcu

İşte en gerçek transfer haberleri size

Fabio Da Silva

Takim: FK Rad Belgrad
      Ülke: Brezilya
      Mevkii: Stoper
      Yas: 27
      Dogum Tarihi: 28.01.1980

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• gene mi stoper..
        yeter be kardesim.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fabio Da Silva

Takim: FK Rad Belgrad
          Ülke: Brezilya
          Mevkii: Stoper
          Yas: 27
          Dogum Tarihi: 28.01.1980

Stopermi!!!!!!!!!!! yuh artık yabancı kontenjanın 3 ünü stopere kullanıcak adam ya

Yorum

• stoper mi alacakmışız inanamıyorum yalan haberdir bu

Yorum

• hem de yabanci stoper..
              risp step artı bi yabancı stoper daha.

ulan tek derdimiz stoper mi neredeyse bütün yabancı hakkını stopere kullanacak.

Yorum

• o gösterilen resimdeki kırmızılıların olduğu yer kesin rakip ceza sahasıdır..

aklınıza güleyim
                yahu ziya hoca bu
                saatten sonra
                stoper alacak değil ya...

çok alemsiniz valla...

golcüdür o golcü....

Yorum

• ya kim bilir hangi da silvadır arkadaşta hemen bulmuş yapıştırmış o olmayabilir!
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• ne yazikki stoper kardes...bu herif kafayi yemis durumda...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya kim bilir hangi da silvadır arkadaşta hemen bulmuş yapıştırmış o olmayabilir!
                      fabio da silva yaziyor...arastirdim fabio da silva ismini sadece buna rastladim...

Yorum

• belki ismi veren arkadaş yanlış işitmiştir... ???

Yorum

• orasini bilemem...

Yorum

• bunların 10 numara falan alacağı yok...alırlar bir kaleci birde yabancı stoper tamam işte...3 yabancı stoper bir de jabi birde yabancı kaleci , 5 savunma adamı yabancı... rekorlar kitabına gireriz heralde..
                            poetricus

Yorum

• Ligin en kötü Teknik heyeti ve Transfer komitesi bizde heralde Rize Kolombiyadan kaleci almış,Kayseri Arjantinden Forvet almış....

Yabancı bi forvet bakıcağımıza hala stopere bakıyoruz bu nasıl mantıktır???

Yorum

• Belki 10 numara bir stoper alırlar.

Bu sıcaklarda hiç çekilmiyor,transfer beklemiyorum artık

Bari musampayı satmasalar da, izlesek şu adamı.

Musampa,yattara,risp,milan,jabi,jefferson

Alın size 6 yabancı daha iyilerini alamayacaklarına göre kapasınlar transfer defterini bizde boşu boşuna yıpratmasak kendimizi
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X