Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serkan Türk A Milli Takımı oyuncusudur

Jabi Gine A Milli Takımı oyuncusudur
    Katılıyorum...Ben bazı arkadaşların değerlendirme kriterlerini mantıksız buluyorum...

Yorum

• Yapmayin arkadaslar kalecide en büyük etken tecrübedir. Ve Martinez in yeterince tecrübe sahibi olduguna ben inanmiyorum, yani alinmamasina sevindim. Gelelim Bobadilla meselesine alip almadiigmiza halen resmi aciklanmadiig icin varsayim yapmak istiyorum. Adam 30-31 yaslarinda olmasi gerek bence bi kaleci icin ideal bi yas en azi 5 sene daha oyniyabilecegi bi yas. Tecrübe desen milli takimda oyniyor ve Arjantin liginde bence Türkiye liginden daha kaliteli ve hizli bir ligde yani. Onun icin alindigi taktirde insallah uyum sorunu cekmediig taktirde kaledeki sorunumuzuz artik cözer tek temennim o ama dedigimiz gibi ahlen yönetimden haber yok.

Yorum

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        meselede o zaten sende niye yok appiah ve aurelio bilindiği gibi aurelio bizdeydi elde tutamadılalar maalesef appiahtan iyi şimek vardı onu neden kaçırttı bu yönetim ayrıca serkan düz futbolcu top yapamıyor sadece koşuyor obub gibi oyuncularımız var zaten ayman hüseyin ferhat hasan gereksiz bir transfer bence
        jabiye gelince jabiden iyiside alınabilirdi örneğin mehmet topuz ama oda yok o zaman nasıl şampiyon olacaksın bana söylesene
        O konuda haklısın.Benim söylemek istediğim alınan oyncuların ne mantıkla değerlendirildiği...

Yorum

• hade bende deivid de souza diyombizdede süper iş yapar ))))))
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• ALDO BOBADİLLA

Trabzonspor, Paraguay milli takımının kalecisi Aldo Antonio Bobadilla ile büyük oranda anlaşma sağladı. Bu kalecinin Pazar veya Pazartesi günü Trabzon’a getirilmesinin planlandığı belirlendi. Trabzonspor uzun süredir peşinde koştuğu 1 numarayı buldu. Bordo-Mavili yönetim, Cordoba, Martinez derken Paraguay milli takım kalecisi Aldo Antonio Bobadilla’yı Türkiye’ye getirecek. Bobadilla’nın dün akşam Başkan Nuri Albayrak ile son kez bir görüşme yaptığı ve büyük oranda anlaşma sağladığı belirlendi. 1976 Paraguay doğumlu olan Bobadilla 1.92 boyunda ve 87 kilo. Bobadilla futbol kariyerine Cerro Porteno, Gimnasia Esgrima Da Plata, Libertad ve Boca Juniors kulüplerinde top oynamış.

NE KADAR ALACAK?

Bobadilla 2006 FİFA Dünya Kupası’nda Paraguay milli takımında başarı ile ülkesini temsil etmiş. Bu oyuncu için kulübü boca Juniors’a 850 Bin Dolar ödenirken, kendisine de birinci yıl için 650 Bin Dolar, ikinci yıl için 750 Bin Dolar, üçüncü yıl için de 850 Bin Dolar verilecek. Paraguaylı kalecinin bugün-yarın sözleşme imzalattırılacağı ifade edildi. İlk önce Martinez diye direten Teknik Direktör Ziya Doğan’ın, Başkan Nuri Albayrak ve yönetimin ısrarı karşısında bu kaleciye onay verdiği dile getirildi.

İlkhaber
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• HERKES BİZİ KONUŞACAK

Bordo-Mavili ekibin iki yıldız oyuncusu Ersen Martin ve Serkan Balcı, yeni sezonda çok büyük başarıları hedeflediklerini ve birlikte takımı sırtlayacaklarını söylediler. Trabzonspor’un iki tecrübeli oyuncusu Serkan ve Ersen Martin, İlkhaber Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundular. Her iki oyuncu da önümüzdeki sezon el birliği ile Trabzonspor’u zirveye taşıyacaklarını söyleyerek, ligi zirvede bitireceklerini iddia ettiler. Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu da ifade eden yıldız oyuncular, gelecek sezonun Trabzonspor’un yılı olacağını belirttiler.

BU SENE OLSUN

Ersen Martin, Trabzonspor’da çok mutlu olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz yıl yaşadığımız şanssızlıklar vardı. Çok basit puanlar kaybettik. Taraftarımızı da çok üzdüğümüzün farkındayız. Ancak seneye hepsini telafi etmek için canla başla mücadele edeceğiz. 40. yılında Trabzonspor’a şampiyonluğu getireceğiz. Bundan ne yönetimimizin, ne teknik kadromuzun, ne de taraftarımızın şüphesi olsun” dedi.

BİZİ KONUŞACAKLAR

Yeni transfer Serkan Balcı ise, Trabzonspor’daki ortamın hiçbir kulüpte olmadığını ifade ederek, “Bu sevgi ve saygı ortamı içerisinde başarının gelmesi gerekiyor. Takımda her şey mevcut, sadece şampiyonluk eksik. Bunu da inşallah bu sezon sonlandıracağız. Ben Trabzonspor’a başarılı olacağıma inandığım için geldim. Bundan en ufak şüphem yok. Seneye herkes Trabzonspor’u konuşacak” diye konuştu.
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hade bende deivid de souza diyombizdede süper iş yapar ))))))
                aynen katılıyırum olmadı kemal aslanla olcanıda alalım hatta kerim zenginide ahyret ya sen tuncayı alexi auerelioyu rüştüyü önderi appiahı alabiliyormusun gerisi fos serkanmış çok iyi olsaydı inanın fener bırakmazdı

Yorum

• Trabzonspor'da tempo artıyor!

Bolu'nun Gerede ilçesinde 20 Hazirandan bu yana kampta bulunun ve İntertoto maçlarına hazırlanan Trabzonspor'da çalışmaların temposu her geçen gün artıyor. Bordo mavili ekip çalışmalarını çift kale maç oynayarak sürdürdü..

Karadeniz ekibinde hazırlık çalışmaları sabah ve akşam idmanları ile sürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan ve yardımcıları gözetiminde hazırlıklarını sürdüren ekipte, idman sonrası kısa süreli çift kale maçı oynandı.

Maç sırasında oyunu zaman zaman durduran Ziya Doğan, oyuncularına taktiksel bilgi verdi.

Ziya Doğan, Fenerbahçe'den yeni transfer edilen Serkan Balcı ile de yakından ilgilendi.

Trabzonspor'un yeni transferi Serkan Balcı başta olmak üzere futbolcuların çalışmalarda hırslı olması teknik heyeti sevindirdi.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/supe...o_artiyor.html
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

kemal aslanla olcanıda alalım
                    Kemal aslan yanında Selçuk var onuda alalım dimi. Serkan bizim futbolculardan bir çoğundan iyi.Buldunuz bir istanbul artığı lafını. Yahu Trabzonsporun işine yarayacak futbolcu fenerde oynuyosa fenerden bjkde varsa bjkden alırım. Bu ne yahu İstanbuldan oyuncu alınmazmış.Bırakın bunları yahu Fenerde oynamışsa beni ilgilendirmiyo. Trabzonda ne yaptığı ilgilendiriyo. Bu kadar basit.
                    Fener bırakmazmış.futbolcu fenerde kalmak isteseydi kalırdı.bonservisi eline geçmiş oynamak istediği takıma gitmek istemiş. bu kadar da basit.Yönetimde serkanı almakla iyi yaptı.
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 11:59.

Yorum

aynen katılıyırum olmadı kemal aslanla olcanıda alalım hatta kerim zenginide ahyret ya sen tuncayı alexi auerelioyu rüştüyü önderi appiahı alabiliyormusun gerisi fos serkanmış çok iyi olsaydı inanın fener bırakmazdı

Sözlesmesi bitmisdi!

Yani Fenerin birakmasi gibi bir Durum yok!

Fener onu tutmak istedi ve Teklifde bulundu ama o bizi Tercih etti cünkü Fenerin TD güvenmedi.

Hos bizim TD ne kadar güvenebilir oda baska mesele
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kemal aslan yanında Selçuku alalım dimi. Serkan bizim futbolculardan bir çoğundan iyidir. Buldunuz bir istanbul artığı lafını. Yahu Trabzonsporun işine yarayacak futbolcu fenerde oynuyosa fenerden bjkde varsa bjkden alırım. Bu ne yahu İstanbuldan oyuncu alınmazmış.Bırakın bunları yahu Fenerde oynamışsa beni ilgilendirmiyo. Trabzonda ne yaptığı ilgilendiriyo. Bu kadar basit.
                        yani istanbuldn aldığımız vede bize ayda getiren bir tane oyuncu ismi ver (abdullah dışında adam 19 yaşında geldi bize)

şimdi sana birşey soracağım serkan balcı en iyi zamanında kimi tercih etti ve şimdi neden bizi tercih etti keza uğur boral adam koşa koşa fenere gitmedimi o kadar peşinden düşmüştük ne oldu fenerli arkadaşlar serkandan kurtulduklaarı için bayram yapıyor bir tane adam gibi ortası yok diyolar pas bile aamıyordu diyolar bende musa ferhat keçeli celaleddinden kurtulsam sevinirdim düşün beşiktaş mustafa keçeliyi alsa ne olurdu bjk taraftarı nasıl tepki verirdi olaya birde tersinden bak

Yorum

• bu adı geçen kaleci iyi mi acaba ? bilen seyreden arkadaşlar var mı ? veya martinez mi iyi bu kaleci mi ?

Yorum

yani istanbuldn aldığımız vede bize ayda getiren bir tane oyuncu ismi ver (abdullah dışında adam 19 yaşında geldi bize)

şimdi sana birşey soracağım serkan balcı en iyi zamanında kimi tercih etti ve şimdi neden bizi tercih etti keza uğur boral adam koşa koşa fenere gitmedimi o kadar peşinden düşmüştük ne oldu fenerli arkadaşlar serkandan kurtulduklaarı için bayram yapıyor bir tane adam gibi ortası yok diyolar pas bile aamıyordu diyolar bende musa ferhat keçeli celaleddinden kurtulsam sevinirdim düşün beşiktaş mustafa keçeliyi alsa ne olurdu bjk taraftarı nasıl tepki verirdi olaya birde tersinden bak
                            ustadım sen bildiğin yolda ilerle senle boşa kürek çekeceğiz. muhabbetle

Yorum

• Serkan umarım Zico yu mumla aramaz maçlar başlayınca
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 23 Haziran 2007 Cumartesi TS Yönetimi: Yatacak Yerleri Yok
                                Kaç zamandır yazı yazmak için yönetimin transfer ve gelecek sezonun planları ile ilgili çalışmalarını görmek için bekledim durdum. Boş yazılar yazmaktansa biraz bekleyip yönetimin ve Ziya Doğan’ın ne yapacağını görmek istedim. Ama bu beklemem ve “belki başarırlar ya da keşke başarsalar” diye sayıklayıp durmam hiç bir işe yaramadı.

Sonra söyleyeceğimi şimdi söyleyeyim

1. Bu yönetimden akıllı hamleler ve başarılı transferler beklemek hayal ötesi.
                                2. Ziya Doğan hocamızın oyuncu seçimlerinde akıl yolunu seçmesi imkansız.

Şimdi bunları niye söylüyoruz biraz açalım. Bu yönetim Trabzonspor camiasının görmüş olduğu en basiretsiz, en uyumsuz, ve en sorumsuz yönetimidir. Geldikleri gün söylediklerinden ilk aylarda vazgeçen, kendi içerisinde kavga ve rekabet içinde olan, ve yönetme özürlü olan bir gurup insandan başarı beklemek için gerçekten aptal olmak lazım. Başarıya kendisi inanmayan bir yönetim ile başarı nasıl yakalanır? Tenik adamı ile yönetimi ayrı telden çalan bir camia nasıl şampiyon olur? Sanki gerek federasyonda gerek Istanbul kulüplerinin maşası olan basında baş edecek sorunlar ya da insanlar yokmuş gibi kendi içlerinde kavga etmek Karadeniz’liliğin ve delikanlılığın neresinde var?

Peki ben bu yönetim basiretsiz derken bunu neye dayandırıyorum? Tabiki transfer işlemlerindeki komedilere ve ezilmişliğe ve sezonun bitişinden itibaren sürekli değiştirilen planlara dayandırıyorum. Bir Nick Carle yada Mehmet Aygün maceralarına bakmak yeterli aslında. Mehmet Akgün için aylarca taraftarı meşgul ediyorsun ve sonunda Türkiye’ye getiriyorsun ve yabancı olduğunu o zaman anlıyorsun. Pes yani. Üstüne üstlük futbolcuyu ligin yeni ekibi çömez Kasımpaşa’ya kaptırıyorsun. Gerçi ben olayın kaptırmadan çok peşkeş olduğunu düşünüyorum ama basında görünen Trabzonspor’un Kasımpaşa’ya futbolcuyu kaptırmasıdır. Trabzonspor’un biraz daha itibar kaybetmesi yada kaybettirilmesidir olay Gelelim Nick Carle trajikomedisine. Bu futbolcunun Türkiye’ye nasıl geldiği bile belli değil ama sonunda oturup konuşuyorlar ve yabancı sınırlamasından dolayı biraz bekle diyorlar. Buraya kadar belki idare edilebilinir fakat futbolcunun bunu denenmek olarak algılaması ve Gençlerbirliği’ne gitmesi tam bir fiyasko. Ayaklarına gelmiş iyi bir oyuncu var iken şimdi bir 10 numara arıyoruz denmesi çok garip ve büyük bir beceriksizlik olarak görünüyor. Cordoba olayına hiş girmiyorum. Olan Sedat kardeşimize oldu. Ben geçen sezon Cordoba’yı alamayan yönetimin bu sezon alabileceğine hiç ihtimal vermiyordum zaten. Aralarında bizim bilmediğimiz başka bir sorun var.

Sözün kısası bu yönetimden ve bu hocadan adam gibi transferler beklemek çok yanlış. Ayrıca ne yaptıkları hiç belli olmuyor. Işin üzücü tarafı, bu belirsizlik bilerek yapılan bir hedef şaşırtmadan da kaynaklanmıyor. Geçen sene olduğu gibi bir yöneticinin anlaştığı futbolcuyu diğer yönetici basın kanalı ile kötülüyor. Bunda en büyük hata sayıın Albayrak’ın çünki çıbanın başını hala asbaşkanı olarak tutuyor ve o da sinsi bir şekilde diğer yöneticilerin emeklerini çöpe atmaya ve kotülemeye devam ediyor. Doğru olan Hacıosmanoğlu ile beraber sayın Sayitoğlu’nun da gitmesi idi. Benim kanım sayın Albayrak’ın Trabzonspor’u kafasında bitirmiş olduğudur. Bunun en büyük kanıtı verdiği sözün yarısı olan Marcelinho’yu satıp verdiği parayı cebine geri koymasıdır. Belkide Marcelinho’dan kar bile etmiştir. Nasıl olsa sadece bonservisi cebinden ödemişti. Bonservisi alınışından daha fazlaya satıldığına göre kendi parasını kurtardığı gibi kar bile etti. Şimdi de kulübün mallarını satarak kendi yaptıkları borcu kapatmaya çalışıyorlar. Sadece bu yüzden bonservisi elinde olan oyuncuları alıyorlar. Insanda biraz utanma olur ya. Bir de basın önüne çıkıp birlikten beraberlikten bahsedip kulübün üstünde kara bulutlar dolaştığını söylemesi başkanımızı hepten gözden düşürdü. Bu kulübün üzerinde kara bulutlar var ise o bulutlar sizin sayenizde orada ve hatta sizler bizzat o kara bulutlarsınız. Aralıkta gideceksiniz bu belli oldu. Bu yüzden ne eliniz cebinize gidiyor ne de kulübün prestijini kullanıp oyuncu alabiliyorsunuz. Kulübü iki senede manevi olarak tam 10 kat küçülttünüz. Madi kayıptan bahsetmiyorum lakin maddi kayıbı bu camia ne yapar eder halleder ama verdiğiniz manevi zararı geri getirmek çok zor olacak. Bu takıma kayıtsız şartsız destek veren insanlar bile takımdan soğudu. Bedava biletle bile stadı dolduramayacak bir yönetimin yeni staddan bahsetmesi ise abesle iştikalden başka bir şey değildir.

Sözün kısası sayın Albayrak kafasında Trabzonspor’u bitirmiş fakat gerek ailesinin adını korumak adına gerek bir daha Trabzon’a girmeme korkusu sebebi ile şu anda bırakıp gidemiyor. Onun için ne kadar acı bir durum. Bu sebepledir ki ne maddi ne de manevi olarak kendisini kulübe veremiyor. Bütün sorunlara geçikmeli olarak el atıyor ve yanlış çözümler üretiyor. Bence hemen istifa edip Istanbul Belediyespor’un başına geçmeli. Ondan sonra da kendi getirdiği futbolcuların hepsini bonservisleri ile Istanbul Belediyespor’a almalıdır. Böylece kendi sebep oldukları 50 trilyonluk borcu şerefli bir şekilde silmiş olurlar ve Trabzonspor’u vasat oyuncu çöplüğü olmaktan kurtarırlar.

Geçen sezon Trabzonspor’un ölüsünün bile bu ligde dördüncü olduğunu tekrar gördük. Ya adam gibi kaliteli oyuncuları takıma kaznadırırlar ya da paf takımı takviyeli kendi evlatlarından oluşan bir takımla ligde onurlu bir savaş verirler. Bu ikisinin arası Trabzonspor’a maddi ve manevi olarak zarar vermekten başka bir işe yaramaz.

Lütfen sayın Albayrak lütfen sayın Sayitoğlu lütfen sayın Perekli aklınızı başınıza alın. Trabzonspor sizin değil hepimizin. Kendi işlerinizi nasıl yaparsanız yapın ama Trabzonspor’u kendi egolarınıza alet etmeyiniz.

Aslında bu yazıda sayın Ziya Doğan’ın « üstün » yetenek ve öngörülerinden de bahsedecektim ama yazı çok uzun olacak. Onu da bir dahaki yazıda anlatırız. Lakin o kadar tutarsız ve plansız bir sisteme sebep olduki neresinden tutsan elinizde kalıyor. Intertoto gazı verilen gençler mi desek, kadrosunda en çok solak oyuncu olan takım olmasına rağmen halen sol kanadı oturtamayıp olan oyuncuları da kadro dışı bırakışını mı desek, yoksa Marcelinho’yu yollayıp büyük umutlar ve paralar ile Ceyhun’u aldırıp onu silmesini mi desek. Dedim ya bunlar ne bu sayfaya ne de bir sonraki yazıya sığar. Şairin dediği gibi « nereden bakarsan tutarsızlık, nereden bakarsan aymazlık ».

Sevgiyle kalın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X