İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İzmir'de TOKİ'nin yaptırdığı projelerden olan Mavişehir Projesi benim bildiğim kadarıyla mevcut başkanın yani Albayrak İnşatın projesidir.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
-
Belkide yeni başkana adaylarımızdandır.İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBozoğlu'nun da reklam yapmadığını nereden bilelim.
Bir Bozoğlu yeterince şov yapmıştı, şimdi bunun samimiyetine nasıl inanabiliriz?
Yorum
-
Mavisehir Projesin Toki ile alakasi yok. Ama bozoglu insaat in bir projesi. Su an yapilan yerladi metro insaati bozoglu insaat tarafinda yapiliyor.İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzmir'de TOKİ'nin yaptırdığı projelerden olan Mavişehir Projesi benim bildiğim kadarıyla mevcut başkanın yani Albayrak İnşatın projesidir.
Gs nin Syrantepe projesine de hemnde hic yabanci ortak olmadan en yuksek teklifi verdiklerini biliyorum. Simgelerine bakilirsa bu aileye ait. Sunku simgelerindeki B harfi bordo mavi13 Vitor Hugo
Yorum
-
KUTADGU
fishicellayı ilk keşfeden benim yedirmem kimseye....İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Golcümüzü Buldum bende..
CNN türkte bir Takım var F1 diye
10 numarası Fischicella isimli mükemmel bir adam...
hemen araştırmalara başlayalım...
Bu F1 nerenin takımı bu Fischicella'nın kariyeri ve bonservisi nedir...
Süper bir adam..
Nasıl gözden kaçtı anlamak mümkün değil
Yorum
-
Birde ben tavsiyede bulunayım.
Şili'den fernandez vial daha birçok vidyo'su var. hattrick yapıyor bu vidyo'da
En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 23.08.2007, 18:31.
Yorum
-
İlk olarak Samettürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde ben tavsiyede bulunayım.Şili'den fernandez vial daha birçok vidyo'su var. hattrick yapıyor bu vidyo'da
http://www.youtube.com/watch?v=4QdKRhaTsSI
baya süratliymis
Yorum
-
2 yıldır sitenin bölümlerini güncellemekten aciz bir yönetime e posta?İlk olarak Tıger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi yönetime e-mail şekliyle yolla7-7-7-7-7-7-7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum