Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bobadilla geliyor!

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Paraguay Milli Takım kalecisi Aldo Bobadilla yarın İstanbul'a gelerek Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelecek. Başkan Albayrak'ın futbolcuyla olan ufak pürüzleri halledip, kesin anlaşma sağlaması bekleniyor.

"BOBADİLLA İLE ANLAŞIRIZ"

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, kaleci arayışlarında sona yaklaştı. Sakaryaspor'a Martinez için son teklifini yapan ve olumsuz yanıt olan bordo - mavililer, Paraguay Milli Takımının tecrübeli 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Aldo Bobadilla ile prensip anlaşmasına vardı. Geçtiğimiz sezon Boca Juniors takımında forma giyen Bobadilla' nın bonservisi elinde bulunuyor.

Yarın İstanbul' a gelecek olan Bobadilla, Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelecek ve transferi ile ilgili son detayları konuşacak. Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer' in yakından takip ettiği Bobadilla' nın transferine Teknik Direktör Ziya Doğan' ın da onay verdiği öğrenildi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Martinez için Sakaryaspor kulubüne son teklifi sunduklarını ifade ederek, "Ancak Sakaryaspor kulübü çok yüksek bir fiyatta kalmayı tercih etti. Artık bu transferi kapattık.

Ve Bobadilla ile görüşmelerimiz oldu. Bu futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardık. Paraguaylı kaleci yarın İstanbul' a gelerek Başkan Nuri Albayrak ve yönetim kurulundaki arkadaşımız Abdullah Başer ile bir araya gelecek. Bu transferin kesin olarak sonlanacağına inanıyoruz" dedi. Trabzonspor yönetiminin bonservisi elinde olan Bobadilla' ya 900 bin dolar vermeyi planladığı öğrenildi.

"SOL KANATA TRANSFER LAZIM"

Sol kanat için arayışlarının sürdüğünü söyleyen Başkan Yardımcısı Baturoğlu, "Hocamızın belirlediği isimler var. Bu isimler üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Sol kanata takviyeye ihtiyaç duyduğumuz bir gerçek.

Şu anda yabancı transferi yapmak için Futbol Federasyonu' nun alacağı kararı bekliyoruz. Kadroyu şişirmek amaçlı transfer değil, oynayabilecek futbolcular almaya çalışıyoruz. Menajerler aracılığı ile kulübümüze önerilen bir çok futbolcu var. Biz bunların yerine kendi tercih ettiğimiz futbolcuları kadromuza katmak istiyoruz.

Yabancı futbolcularımızdan Musampa' ya İspanya' dan teklifler var. Musampa' nın bonservisine 300 bin dolar vermiştik. O seviyede kendisine gelen teklifler var, ancak sol kanata transfer yapmadığımız sürece bu futbolcuyu satmayı düşünmüyoruz. Yine de Musampa hakkında son kararı Ziya Doğan verecek. Tomas Jun'a ise ülkesinin takımı Sparta Prag talip. Bu futbolcunun da orada kalma ihtimali oldukça yüksek. Jefferson konusunda ise şu ana kadar yaşanan fazla bir gelişme yok" diye konuştu.

KAZAN HÜSEYİN'DE ISRARCI

Trabzonspor' un tecrübeli kaptanı Hüseyin' i renklerine katmak için girişimlerini sürdüren Rusya' nın Rubin Kazan takımı kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Yönetimin, "Kendi özdeğerlerimizi satmayacağız" diye açıklama yapmasına karşın, gelen cazip teklif karşılığında Hüseyin' i gönderebileceği belirtildi.

Rus kulübünün Hüseyin' in bonservisi için Trabzonspor kulübüne 3 Milyon Euro, kendisine ise yıllık 2 milyon 200 bin Euro önerdiği belirtildi. Trabzonspor yönetimi ise kendilerine şu ana kadar böyle bir teklifin gelmediğini belirtirken, Hüseyin' in Avrupa' da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Tecrübeli futbolcu daha önce yaptığı açıklamada, "Her futbolcu gibi benim de hayallerimi Avrupa' da futbol oynamak süslüyor. İyi bir teklif gelirse kulübümün çıkarları doğrultusunda gitmeyi düşünürüm" diye açıklama yapmıştı. Yönetimin bu futbolcu hakkında son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan' a danışarak vermesi bekleniyor.

23.06.2007
    Kaynak : DHA
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sözlesmesi bitmisdi!

Yani Fenerin birakmasi gibi bir Durum yok!

Fener onu tutmak istedi ve Teklifde bulundu ama o bizi Tercih etti cünkü Fenerin TD güvenmedi.

Hos bizim TD ne kadar güvenebilir oda baska mesele
      alexin tuncayın vede rüştününde sözleşmesi bitmişti

Yorum

• Bu Ferat Sahin herhalde BMN Üyesi.

Yazdiklari bana tanidik geldi
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ustadım sen bildiğin yolda ilerle senle boşa kürek çekeceğiz. muhabbetle
          sende kendi bildiğin yolda ilerle ligler başlasın maçlar oynanmaya başlasın senin serkan balcını göreceğiz o zman

Yorum

• bana da çokkkkk tanıdık geldi .. özellikle marcelinho konusu ve hayal ötesi kavramları ..

Yorum

• "SOL KANATA TRANSFER LAZIM"

Sol kanat için arayışlarının sürdüğünü söyleyen Başkan Yardımcısı Baturoğlu, "Hocamızın belirlediği isimler var. Bu isimler üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Sol kanata takviyeye ihtiyaç duyduğumuz bir gerçek.

Şu anda yabancı transferi yapmak için Futbol Federasyonu' nun alacağı kararı bekliyoruz. Kadroyu şişirmek amaçlı transfer değil, oynayabilecek futbolcular almaya çalışıyoruz. Menajerler aracılığı ile kulübümüze önerilen bir çok futbolcu var. Biz bunların yerine kendi tercih ettiğimiz futbolcuları kadromuza katmak istiyoruz.

Yabancı futbolcularımızdan Musampa' ya İspanya' dan teklifler var. Musampa' nın bonservisine 300 bin dolar vermiştik. O seviyede kendisine gelen teklifler var, ancak sol kanata transfer yapmadığımız sürece bu futbolcuyu satmayı düşünmüyoruz. Yine de Musampa hakkında son kararı Ziya Doğan verecek. Tomas Jun'a ise ülkesinin takımı Sparta Prag talip. Bu futbolcunun da orada kalma ihtimali oldukça yüksek. Jefferson konusunda ise şu ana kadar yaşanan fazla bir gelişme yok" diye konuştu.

Simdi bunlar önümüzdeki Ay sol kanada Transfer yaparlar ve sonra Musampayi satarlar.
              Tabi Mukavele geregi 500.000 AVRO ödedikden sonra.

La Havle.....
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alexin tuncayın vede rüştününde sözleşmesi bitmişti

Tuncay Ingiltereye gitti.
                Rüsdü Besiktas ile anlasdi.

Acaba onlari Transfer eden Takimlarin Taraftarlari onlar icin Fenerin artigi diyormudur???

Yorum

"SOL KANATA TRANSFER LAZIM"

Simdi bunlar önümüzdeki Ay sol kanada Transfer yaparlar ve sonra Musampayi satarlar.
                  Tabi Mukavele geregi 500.000 AVRO ödedikden sonra.

La Havle.....
                  adamı gönderecekmisin oynatacakmısın oynatacaksan onu oynatacak hoca neden getirmiyorsan kampa neden çağırmıyorsun al sana bi acizlik daha bunlar yönetici falan olamazlar

Yorum

Tuncay Ingiltereye gitti.
                    Rüsdü Besiktas ile anlasdi.

Acaba onlari Transfer eden Takimlarin Taraftarlari onlar icin Fenerin artigi diyormudur???
                    ben bu yorumuna saddece güleceğim başkada birşy demiyorum senki tuncayla serkanı alexle serkanı rüştüyle serkanı kıyasladınya helal olsun

Yorum

adamı gönderecekmisin oynatacakmısın oynatacaksan onu oynatacak hoca neden getirmiyorsan kampa neden çağırmıyorsun al sana bi acizlik daha bunlar yönetici falan olamazlar

Evet haklisin!

Simdi diyelimki 6 Hafta daha Sol Kanat icin Adam Transfer edilemedi ve Musampa bekletildi!

Ondan sonra cagirildi.

Sonrada Kondisyon eksikligi var diyerek en az Yarim Sezon Kulübede bekletildi.

Ya sabir Ya SABIR!!!!!!!!!!!

Yorum

• Travelair , marcelinhos100 , champions bu kaleci hakındaki yorumlarınız nasıl ..

Yorum

• coolank üstadım aman yazmasınlar valla eleştri kalemleri hemen geliyo ))
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

ben bu yorumuna saddece güleceğim başkada birşy demiyorum senki tuncayla serkanı alexle serkanı rüştüyle serkanı kıyasladınya helal olsun

Sen gülmeye devam et o zaman.

Rüsdü ile Serkan zaten kiyaslanamaz dimi?

Birisi Kaleci, bir digeri Sag Kanat/Ön Libero!!!!

Herkes ihtiyaci oldugu yere Transfer eder.

Demekki serbest kalan Oyuncularin arasinda bize Serkan gerekiyormus ve bizde almisiz.

Ha digerleri gerekmiyormuydu?

Evet gerekiyordu ama olmasi zordu.

Tuncay zaten Türkiyede oynamak istemiyordu. Yani burada bizim Yönetimin yapacagi birsey yok!

Rüsdü bizim Yönetimi oyaladi. Istanbulda bir Düzeni var ve bunu bence bozmak istemedi. Fenerliyim dedi durdu ve sonunda Besiktasa gitti. Ikinci bir Tümer vakasi bence.

Alex ise cok Para istiyor ve Fenerde Taraftar ona TAPIYOR. Türkiyede Fenerden baska Takimda bence oynamaz......

Yorum

• Eveet Yarın gelip görüşeceğide yazdığına göre ajanslarda bu dakikadan sonra bu işin olmaması gibi bi ihtimali düşünmek istemiyorum Ayman ,Musampa ve Carle 4.cüsü Bobadilla olmaz inşaallah!

Eleştirmen arkadaşlar Bobadillanın bonservisi olmadığınıda görmüşlerdir umarım 1 milyonluk bi bonservisde makul bence Bonservissiz adam almayıda öğrendik sonunda!
                              Evet Rasmuty söz sende

Yorum

• üstadım sen de yaz sen ne diyorsun bu kaleciye ? 20 sene sonra kalecimiz oldu mu yoksa gene boş kale mi oynayacagız ? martinez mi dersin bu kaleciyi mi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X