İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
xxxxxxx
yuh yani rüştünün peşine koşan bizim başkan değilmiydi tuncaya alexe hiç bir antrenor hayır demez bana ihtiyacımız yoktu diye palavra sıkma şimdi kıyaslama konusuna gelincede ben isimleri kıyaslıyorum takımları için kilit oyuncularmı yoksa sıradan oyuncularmı yoksa mevkileri değilİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen gülmeye devam et o zaman.
Rüsdü ile Serkan zaten kiyaslanamaz dimi?
Birisi Kaleci, bir digeri Sag Kanat/Ön Libero!!!!
Herkes ihtiyaci oldugu yere Transfer eder.
Demekki serbest kalan Oyuncularin arasinda bize Serkan gerekiyormus ve bizde almisiz.
Ha digerleri gerekmiyormuydu?
Evet gerekiyordu ama olmasi zordu.
Tuncay zaten Türkiyede oynamak istemiyordu. Yani burada bizim Yönetimin yapacagi birsey yok!
Rüsdü bizim Yönetimi oyaladi. Istanbulda bir Düzeni var ve bunu bence bozmak istemedi. Fenerliyim dedi durdu ve sonunda Besiktasa gitti. Ikinci bir Tümer vakasi bence.
Alex ise cok Para istiyor ve Fenerde Taraftar ona TAPIYOR. Türkiyede Fenerden baska Takimda bence oynamaz......
Yorum
-
Abi burada uzun zaman önce Bobadillayı yazmıstım bonservisi elindeyse gercekten büyük basarı yönetim acısından ama sene bası transfer olmustu Bocaya belki 1 yıllık sözleşme imzalamıştır Bobadillayı sadece Dünya Kupasında izledim 3 mactada özellikle İngiltere macında cok basarılı idi uzun boylu güclü bir kaleci ki zaten dünya kupasındaki basarısı onu Bocaya tasıdı biliyorsunuz Bocanın birinci kalecisi Getafeye transfer olmustu Aperturada takımın 1.kalecisiydi sonra Classurada hocasıyla problem yasadıgı söyleniyor ikinci yarı genelde yedekmis ögrendigim kadarıyla Güney Amerikalı kaleciler cok basarılı oldu ülkemizde Mondi ve Cordoba insalllah basarılı olur 31 yas bir kaleci icin ideal yas Tolga icinde fırsat aynı zamanda tecrübeli olması.......
Bu arada Sakarya Martinezi cogaltıp cogaltıp oynatsın simdi
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
xxxxxxx
onu git fenerbahçe başkaına ve bjk başkanına sor bana değil tuncayın ve tümerin gitmesini taraftarlar istemedi tıpkı bizim gökdenizi istanbulda görmek istemediğimiz gibi ama keçeliyi ben fenerde görmek isterim fenerlilerde serkanı fenerde görmek istemedikleri gibiİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleha tuncay yurtdışına niye gittti diye sölentiler dolaşıyo.Fenerde iyi para teklif etti. Tümer fenere niye gitti acaba
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi burada uzun zaman önce Bobadillayı yazmıstım bonservisi elindeyse gercekten büyük basarı yönetim acısından ama sene bası transfer olmustu Bocaya belki 1 yıllık sözleşme imzalamıştır Bobadillayı sadece Dünya Kupasında izledim 3 mactada özellikle İngiltere macında cok basarılı idi uzun boylu güclü bir kaleci ki zaten dünya kupasındaki basarısı onu Bocaya tasıdı biliyorsunuz Bocanın birinci kalecisi Getafeye transfer olmustu Aperturada takımın 1.kalecisiydi sonra Classurada hocasıyla problem yasadıgı söyleniyor ikinci yarı genelde yedekmis ögrendigim kadarıyla Güney Amerikalı kaleciler cok basarılı oldu ülkemizde Mondi ve Cordoba insalllah basarılı olur 31 yas bir kaleci icin ideal yas Tolga icinde fırsat aynı zamanda tecrübeli olması.......
iyi yani diyorsun 20 sene sonra bir kalecimiz olabilir
Yorum
-
merak etme fener kapar onu..İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi burada uzun zaman önce Bobadillayı yazmıstım bonservisi elindeyse gercekten büyük basarı yönetim acısından ama sene bası transfer olmustu Bocaya belki 1 yıllık sözleşme imzalamıştır Bobadillayı sadece Dünya Kupasında izledim 3 mactada özellikle İngiltere macında cok basarılı idi uzun boylu güclü bir kaleci ki zaten dünya kupasındaki basarısı onu Bocaya tasıdı biliyorsunuz Bocanın birinci kalecisi Getafeye transfer olmustu Aperturada takımın 1.kalecisiydi sonra Classurada hocasıyla problem yasadıgı söyleniyor ikinci yarı genelde yedekmis ögrendigim kadarıyla Güney Amerikalı kaleciler cok basarılı oldu ülkemizde Mondi ve Cordoba insalllah basarılı olur 31 yas bir kaleci icin ideal yas Tolga icinde fırsat aynı zamanda tecrübeli olması.......
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
bu serkan balcidan cok ümitliyim hadi bakalim...İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yıkım ekibi cekilin yoldan
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Ne Palavrasi? Lütfen böyle ithamlarda bulunma!
Yazimda digerleri icin gerekmiyorlarmiydi diye sordum ve evet gerekiyordu diye cevapladim !!!!!!
Elbette Alex ve Tuncay istenir (gerci bizim TD Alexi kosmuyor diye istemez
) ama Türkiyede birak bizi kim alabilirdi ve kim aldi???
Sanki Besiktas ile GS kaptida bizim Yönetime kiziyoruz
Tuncay gitmek istiyordu kardesim GITMEK ve gitti. Yolu acik olsun.
Alexede yillik 2-3 Milyon Avroyu veremeyiz. Bu bu kadar Basit!
Rüsdü ise.... simdi sövecegim Rüsdüye....
Evet pesinden kosduk. Sadece bu sene degil. Oyaladi durdu .....
Fenerden gitmem dedi. Fenerde birakacagim dedi ve sonunda Besiktasa gitti. Besiktas ona dahami cok Para Teklif etti??
Gelmek istemedi. Ne yapalim simdi???Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
300-500 binin lafını yapmıyoruz coolank
Yönetim yapınca çingene pazarlığı diye kızmasını biliyoruz Hem sen dediydin bu adamı daha iyi bilmen lazım
Bilmem kaçıncı kez yazıyorum iyi tercih bence Umarım yamulmayız
Bobadilla Dünya Kupasında ilk 8 dakika hariç 3 maçta 90 dakika oynadı
İngiltereye kendi kalelerine attıkları golle 1-0
İsveçe 89 da Ljunbergin golüyle yine 1-0 yenildiler
Tobagoyuda 2-0 la geçtiler İngiltere ve İsveçin kadrolarını yazmaya gerek yok herhalde Tobagonunda İsveçle 0-0 berabere kaldığını İngiltereye son 7 dakikada yediği 2 golle yenildiğini unutmayalım
Şüphesiz bunda Paraguayın defansif futbolununda etkisi var(Bizde deli danalar gibi hücum yapmıyoruz zaten ) Tek başına kaleci bu skorları aldı demiyorum yanlış anlaşılmasın Sadece bilgi olsun
En son champions tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 12:33.
Yorum
-
Ben de sizin kadar biliyorum Coolank, umarım ve inşallah başarılı olurTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum