Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önder Turacı haberine hiç inanmıyorum fb 34 maç oynattığı adamı satarmı

Ne Haberi. Burada birsey okumadim?
    Fenerin en son satacagi Adam....
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ewt arkadaşalr günün balon haberide önder turacı..hemen başlayalım saçma sapan yorumlar yapmaya..
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bencede öyle
        adam tam bir istikrar abidesi fener hayatta satmaz
        şunu bi türlü milli takımda oynatamadık
        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bir kaç sayfa önce çıkmış ÖNDER de gelirim falan demiş direk yalan
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hakvermek lazım Günebakısa ne yapsın adamlar haber yapacaklar ki gazete satılsın eskiden foruma takılmadan gazetenin bas sayfasında böyle bir haber görünce hemen alırdım tüm gazeteleri mesela gecen yaz aranızda degildim hergün Karadeniz Taka Günebakıs toplardım vallahi bir heyecan bilseniz "Mineiro yarın geliyor" "Kanca Alexe bilet aldı" "Tinga Trabzonda" "Mossoro ve Wagner ikiside geliyor" "Pletikosa imzaladı" "Barthezmi yoksa"
            daha neler neler simdi anladım ki onlarda en fazla bizim kadar biliyor e stichus yok gercek haber yok
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir kaç sayfa önce çıkmış ÖNDER de gelirim falan demiş direk yalan

Vallahi iyi Adam ama gerek yok bence. Sag Tarafa Jabi alindi stoperdede yeterince Adam var.
              Tam yalan Haber...
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakvermek lazım Günebakısa ne yapsın adamlar haber yapacaklar ki gazete satılsın eskiden foruma takılmadan gazetenin bas sayfasında böyle bir haber görünce hemen alırdım tüm gazeteleri mesela gecen yaz aranızda degildim hergün Karadeniz Taka Günebakıs toplardım vallahi bir heyecan bilseniz "Mineiro yarın geliyor" "Kanca Alexe bilet aldı" "Tinga Trabzonda" "Mossoro ve Wagner ikiside geliyor" "Pletikosa imzaladı" "Barthezmi yoksa"
                daha neler neler simdi anladım ki onlarda en fazla bizim kadar biliyor e stichus yok gercek haber yok

Mossoro ve Wagner...
                Bu oyuncular gecen sene ömrümden ömür yediler

Yorum

• Transfer başlığı ile ilgili olmayan tüm iletiler silinecektir!..
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• Dzeko Edin resmen Wolfsburg oyuncusu. Bu adamı almamız mümkündü.

Defalarca önerdiğim , kuvetli , etkili şutları olan yırtıcı bir forvetti.

Yorum

• Ali Bilgin'e Galatasaray kancası

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, futbolcuları Volkan Yaman'ın transferiyle ilgili Galatasaray Kulübü ile anlaştıklarını belirterek, "Galatasaray ile anlaşma imzaladık. Volkan bugünden itibaren Galatasaraylı'dır" dedi.
                      Başkan Peker, Volkan'ın transferi karşılığında sarı-kırmızılı kulüpten kaleci Fevzi artı para aldıklarını söyledi.
                      Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ise Volkan konusunda Antalyaspor ile anlaşma imzaladıklarını belirterek, "Konu bitmiştir. Volkan yarından itibaren Galatasaray forması giyecektir" diye konuştu.
                      Ali Bilgin ile ilgili bir soru üzerine Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, "Bu futbolcuyla ilgili görüşmelerimiz Galatasaray Kulübü ile sürüyor. Ayrıca Fenerbahçe'den de Ali Bilgin için teklif aldık" dedi.
                      Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat da Ali Bilgin ile ilgili teklifleri bulunduğunu doğruladı.

Adamlar doymuyor.
                      Ali Bilginide alirlarsa 9. transferlerini yapmis olacaklar.
                      Artik bazi oyuncularini birakmak zorundalar.
                      Necati isi ne oldu?
                      Alabiliriz artik. Hemde Hüseyini vermeden....

Yorum

• Necati Ateş

Necati Ateş 3 Ocak 1980 tarihinde İzmir'de doğdu. Türk forvet oyuncusudur. Şu anda Galatasaray'da futbol oynamaktadır.
                        Boyu:182 cm Kilo:80 Galatasaray'a 2003-2004 sezonu devre arasında gelmiştir. Geldiğinde 25 numaralı formayı giyen Necati Ateş şimdi ise 10 numaralı formayı giymektedir. Fakat yeni transfer Lincoln'e 10 numaralı formayı seve seve vermiştir. 2007-08 sezonunda ise memleketi İzmir'in plaka kodu olan 35 numaralı formayı giyecektir. Daha önce Altay, Adanaspor takımlarında forma giymiştir.

Galatasarayda oynadığı 3 sezonda toplam 32 gol attı.2004-2005 ve 2005 -2006 sezonunda gol krallığı sıralamasında 2. oldu.genç ve yetenekli bir oyuncudur.

Yorum

• Laf Wagnerden acilmisken niye yine düsünülmiyorki. Maliyeti cok yüksek olucagini tahmin etmiyorum ve "10" numera oyniyabilecek kapasitede oyuncu yani. Artik bekliyip görmekten baska yapicak bisey yok insallah Trabzonsporumuza katki sagliyacak futbolcular alinir.

Yorum

• kardeş vagner dediğin adam çok ağır..bize topları iyi kullanabilecek ve hızlı oyuncu lazım..bizim istediğimiz 10 numara benim tarif ettiğimdir..
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• millet favori adamlar alsın bizler necatiyi önerelim.adamlar çatır çatır topçu alıyor kesin ve net diyrlar ki bu konu bitmiştir yarın forma giyecek ...bizde bonservizsiz takımında yedek 24den yaşlı...bu böyle gider daha
                              sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                              Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Daha demin baktimda daha halen kimse Kerlon u satin almadi. Acaba külübü cok mi yüksek rakam biciyo???
                                Yada alicilarimi yok, yoksa Trabzonspor gelicegin yildizi olan Kerlon u kacirmamasi lazim. Ama bonservisi coktur öyle tahmin ediyorum.
                                Ucuz olsa bile nerde bizim yönetimde o yatirimci akli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X